נמאס לי!

נמאס לי!

פעם ראשונה שאני מגיעה למצב כזה, שנמאס לי מבית``ר, ואפשר להגיד שנמאס לי גם מלחיות ככה, במצב של חוסר אונים. זאת הפעם הראשונה שאני תומכת באוהדים ברצונם שגוטמן יתפטר, למרות שהוא לא אשם באיך שבית``ר משחקת, הוא אשם רק בסגל השחקנים שהוא הביא.... אני לא אפרט איזה שחקנים, כי רובם פשוט שחקנים שלא מגיע להם שאני אדבר עליהם... כמו כן אני חושבת שגוטמן הרס, אבל פשוט הרס את שאנדור, אברג`יל, סביליה, ועוד כל מיני שחקנים, ברגע שהוא שינה את תפקידם.... זה כואב יותר מדי עכשיו.... ואני מקווה שגוטמן יתפטר.... חולה על בית``ר 4 EVER- מורן הלב כואב- אבל אותה אוהב: בית``ר ירושלים בית``ר זורמת לי בדם- מכורה לך לעולם יש בי אהבה והיא תנצח....

MiToOsH

New member
מבינה אותך....

תאמיני לי גם לי היו תקופות שבעצמי לא הבנתי מה יש לי ממכבי חיפה, ואז חשבתי לעצמי שגם לי יש קטעים שאני לא מצליחה לשחק נורמלי במשחקים שיש לי ואני לא יכולה להאשים את השחקנים. לכל אחד יש תקופות רעות , בין אם זה בכדורגל או בין אם זה בכל תחום אחר. החוכמה היא להתגבר. בשביל זה בית``ר צריכה אותכם - הקהל וכבר אמרתי לך את זה aMiT

גוטמן נמאסת

מעניין שכולם כבר הבינו שגוטמן נכשל, חוץ מזאבי, שבכוח רוצה להשאיר אותו..... ואני כן מרוצה שהוא השאיר את שאנדור, אבל למה להחליף לו תפקיד?! וכן אני שמחה שהוא הביא את פטרוביץ`, אבל למה במקום המאר, ולא במקום אחד הבלמים?! חולה על בית``ר, שאנדור ופטרוביץ`- האוהדת מספר 1: מורן

פשוט מאוד

פטרוביץ הוא לא בדיוק בלם. לבית``ר ירושלים הרוטציה של בית``ר בכל מה שקשור לבלמים קצרה מאוד. יש לה את ישראל כהן הבינוני שהוא הבלם הכי טוב שאתם יכולים לשים בהרכב הראשון. ידוע היום שהבעיה של בית``ר היא לא בהגנה,הבעיה היא ללא ספק בחלק הקדמי וזו הסיבה שבית``ר צריכה את מזרחי ולא בדיוק את סטויאנובסקי החלש.

מורן

קודם כל,אני מבין שהמצב הזה לא נעים,אבל אני רוצה לתקן אותך בכמה דברים. גוטמן אשם במה שקורה בקבוצה,הוא בעצמו אמר שאין חיילים לא טובים-יש מפקדים לא טובים,והוא התכוון למה שהוא אמר. גוטמן טועה בהרבה דברים,מאמן שרץ לאליפות,עם קהל ותקשורת כל כך מלחיצים לא יכול להרשות לעצמו להשאר ללא חלוץ טבעי(פרט לאלעד יעקובי),השבוע היה סקר בידיעות אחרונות בין שחקני בית``ר:שאלו 19 שחקנים אם הם רוצים שמזרחי יחזור,17 אמרו שכן והשאר נמנעו מלהגיב,לפי הסקר ניתן להבין בקלות שהשחקנים רוצים את מזרחי,מה שאומר שהם מתנגדים לדעתו של גוטמן-לא מאמינים בו. הדבר הכי חשוב בין שחקן למאמן הוא האמון בינהם,כפי שזה נראה גוטמן איבד את השליטה על השחקנים-מה שאומר כבר שהוא לא רצוי. עוד משהו שגוטמן אמר: ``אני מדבר עם השחקנים וכל קשר בין מה שדיברנו למה שקורה על המגרש הוא מקרי בהחלט`` עוד משהו שאומר שהשחקנים עושים מה שבא להם. לפי דעתי המצב שנוצר,לא נוצר בגלל הסגל שאלי גוטמן בחר: את לא מרוצה שהוא השאיר את שאנדור? את לא מרוצה שהוא הביא את פטרוביץ`? רוסו לא טוב אבל הוא לא בא על תקן של כוכב? פליקס חלפון לא עושה בצורה מושלמת את העבודה האפורה? ישראל כהן כל כך רע? קורנפיין שוער הסיבוב(מה שמסמל הכל) ושני הזרים בינוניים פלוס. אבוקסיס רע?? הלוואי בהפועל רמת גן שחקן ברמה של חצי טלסניקוב! היה לו את אלון מזרחי והיום כבר לא,זו הטעות המשמעותית היחידה שלו בבניית הסגל,והנה התוצאות,בית``ר לא מסוגלת להבקיע יותר משער אחד במשחק שאין לה חלוץ. אלי גוטמן מאמן מצויין,אבל לא לבית``ר ירושלים. בית``ר ירושלים קבוצה מיוחדת,קבוצה של האוהדים,היא משחקת איך שהאוהדים אוהבים וזה לא ככה. המסקנה היא שאלי גוטמן צריך להתפטר.הוא נ-כ-ש-ל!

למעלה