נמאס לי

הקשתית*

New member
אל תמהר להרים ידיים ;-)

לא אופייני לך,עד כמה ,שהספקתי להכיר... ובטח לא אחרי , שהכימיה חזקה... ומה קרה ליוליוס? ;-)

ה-שונית

New member
ומה אתה עשית?

התקשרת? שאלת אם מתאים לה להיפגש? הזמנת אותה לסרט? השארת הודעה חיננית ומזמינה? מה? רק לבוא בתלונות אתה יודע שונית

chirab

New member
שוני

את בחורה כלבבי, לאורך כל הדרך, גם אם אני לא תמיד מגיבה !!!!!

שרי42

New member
הגברים האלה.....

אז קודם כל אני שמחה שפשטת את הגלימה....את האמת? לא ממש התאימה לך והזר על הראש.....לא משהו ומה כבר נמאס לך? איפה אורך הרוח? ולי היית ממש חסר - רק שתדע

מחר תשלח פרחים עם הפתק הבא

``חכיתי ואת מתעלמת, קבלי את זה לאות ``התעלמות - נגדית`` ממי שעדיין אוהב אותך ...רגע לפני שאני שאתעלם סופית`` זה בבחינת הצהרת כוונות פרקסלנס ממנה. תן לה יום-יומים ואז תדע סופית. אל לך להשאר במקום שאתה לא רצוי, תמשיך הלאה יקירי, תמשיך הלאה, שבור. שלך, ענבר

taltallim

New member
הי אתה,

כי אני לא ממש בטוחה איך לפנות אליך... בגלל נושא השמות שהיה קצת רגיש... אבל באמת, ומתוך נסיון, להיות בקשר (גם רומנטי - בעיקר רומנטי) יכולה להיות חוויה עמוקה, נעימה, מרגשת... וכו` (נא להוסיף כיד הדמיון) אבל כשפתאום ואם פתאום מוצאים ששוב אותם חלקים ``נדבקים`` שלנו, סימביוטיים שלנו - תופשים את המירב שבנו, כששוב בחוויה הפנימית שלנו אושרנו, האיזון הנפשי שלנו, תלוי בהיותו או אי היותו של מישהו אחר זמין לנו. זה הזמן לפסק זמן, להסתכלות פנימה, בלי וויתורים ובלי בריחות. מרגע הגיחנו מרחם אמנו... אין יותר ``רחם``, זאת עובדת חיים עצובה ואולי מצערת אבל את הרחם ההיא שלה אנו כה מייחלים - רק אנחנו יכולים בחיים האלה ליצור לעצמנו. שבור וגם קיסר... בהצלחה. תלתלים.

שבור

New member
היי את

לא הבנתי כלומר : או. קיי, החיים בזבל , תתמודד זה הרעיון אני

taltallim

New member
מה כל כך קשה להבין?

החיים לא בזבל אלא אם כן אתה בוחר שהם יהיו... אבל לא זה העניין - העניין הוא שהצד הלא טוב של תלותיות (ויש לה צדדים טובים גם!!!) זה כאשר אנחנו מרגישים שהאושר שלנו תלוי באדם אחר ולא בנו. זה כמו לתת למישהו אחר את המפתחות לאוטו שלנו ואח``כ להרגיש רע כשהוא נוהג בו. והשאלה הנשאלת היא למה יש את הנטייה הזאת... לתת למישהו אחר שליטה כזו בנו? זה תלוי רק בנו אם נחליט להיות תלויים ותלותיים או לא. עכשיו יותר ברור?? תלתלים.

למעלה