נמאס לי

kirk hammet

New member
נמאס לי

נמאס לי מהעולם הזה נמאס לי מהילדים בהעולם הזה נמאס לי מהמבוגרים בהעולם הזה נמאס לי מהטלוויזיה בהעולם הזה נמאס לי מהמחשב בהעולם הזה נמאס לי מהפרחים בהעולם הזה נמאס לי מהעצים בעולם הזה נמאס לי מהספורט בעולם הזה נמאס לי מהמוזיקה בעולם הזה נמאס לי מהחומריות בעולם הזה נמאס לי מהרוחניות בעולם הזה נמאס לי מהפריצות בעולם הזה נמאס לי מהסגירות של אנשים בעולם הזה נמאס לי מהדת בעולם הזה נמאס לי מהאתאיזם בעולם הזה נמאס לי ... פשוט נמאס מהבחור שנמאס לו

Oi Vey Zmir

New member
כמו ששרון חזיז הייתה אומרת:

``צר לי שנשבר לי``. גלעד, השנוא על הכלל- תשמע לפחות הצלחת להשניא את עצמך עליי (זה היה משפט הגיוני?). תעשה לי ולעצמך טובה- את כל ה``אנרגיות שליליות עלק קורט קוביין בלה בלה אני ילד התאבדותי קריידל קריידל`` תשמור לטובת הדקורציה של השולחן הכיתתי, אצלכם בז`3. שכחתי כמה ילדים קטנים יכולים להיות עם מעצבן וחד גוני. הבנתי כבר שאתה שונא את עצמך ורוצה למות (האהאהא) ואני אהיה שמחה לעזור לך לבצע את המזימה הזדונית הזאת, אבל אני לא יודעת איפה אתה גר. אם אתה רוצה להתאבד תעשה את זה אבל לפחות אל תגרום לי לבעוט בקירות מרוב עצבים רק בגלל שאני לא יודעת מתי כדאי לי ללחוץ על ההודעה ומתי כדאי שאני אשתה ציאניד מרוכז במקום. קורט קוביין אתה כבר לא תהיה, אפילו לא קורט מהפורום הזה שכמה חבל להודות- לפי מה שהבנתי עד עכשיו הוא עשה הכל כבר לפניך. אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי. בלי קשר- המחשבות הממוחזרות שלך שאנשים אחרים כבר עיכלו ופלטו מתחילות לעצבן אותי. אז בשורה התחתונה- stop. ולא, אני לא מתכוונת לג`יינז אדיקשן. (חה. לא). אוי, גרמת לי לצטט את שרון חזיז. פולסא דנורא עלייך.

kirk hammet

New member
בוקרשט זה רומניה , לא ?

לא מסוגל .... אני פשוט שונא רומנים .... הם האשכנזים הכי גרועים שיש .... אני ילך לבולגריה במקום ביי ביי אני מתנדף

kirk hammet

New member
חס וחלילה

בשום שלב בהודעה שלי - לא כתבתי שנמאס לי מהחיים ושבא לי למות !!!! אני ילד שמח בנשמה שלי .... אבל ממש נמאס לי ממה שהולך פה איך אפשר להיות שמח במצב כזה ........... אני יודע שקורט קוביין אני לא יהיה , בחיים לא התיימרתי להיות הוא , ולמען האמת , לא עשיתי אי אלו נסיונות להיות קורט קוביין .... אני ממש מעריך את העובדה שאת חושבת עליי כעל בנאדם מאוד בוגר תודה רבה לך לא משנה ..... אגב ... בעניין קורט קוביין .... חשבתי על זה כל הלילה , שמעתי את נוורמינד , והגעתי למסקנה : נירוונה הייתה להקת פופ , רק מפותחת בכמה עשרות דרגות יותר , והשתמשה בגיטרות במקום באיזה סינטיסייזר של המקליט באולפן ..... וכמובן שנירוונה גם כתבו לעצמם את המילים והמנגינות , אבל בבסיס הם להקת פופ מאוד מאוד מפותחת ....... ואף על פי כן , מגדולות להקות הרוק אי פעם

Hell is beige

New member
תשמע...

חשבתי על זה, ניגנתי את come as you are עשיתי לזה פלייבק של סינטי, הוספתי מקצב אלקטרוני עלוב ועוד זבל מוסיקלי והגעתי למסקנה שנירוונה, בשום אופן, לא יכולה להיות קרובה לפופ... זה כמו לומר שבריטני זה גראנג` ממש ממש גרוע (וטראוויס הוכיחו לנו שלא...)

kirk hammet

New member
חשבתי על זה הרבה מאוד אתמול

את יכולה לבחור בכוונה את השיר הכי רחוק למה לא .... אבל שיר 7 נדמה לי בנוורמיינד ממש ממש פופי ....... כמובן בצורה נירוונאית , זתומרת יותר טוב .. אבל ממש פופי ! וככה גם אליס בשלשלאות (איזה תרגום מצחיק לALICE IN CHAINS) שהם להקה שאני מאוד מחבב , אבל גם הם להקה עם בסיס פופי , רק עם קצת גיטרות מחוברות לשקע ....

Hell is beige

New member
קודם כל

אני חמשוש!!!! לא חמשושית!! חמשוש!!! עכשיו אני עובד על גרסא זבל לשיר teritorial pissing כדי להשתיק אותך...

גלעד

מניסיון יש רגעים שלא בא לך לשמוע מוזיקה ובא לך סתם להגיד שנמאס לך ושאתה כבר לא רוצה וכאלה... אבל לא יודעת מה יש לו נגד מוזיקה זה הדבר היחיד שהחזיק אותי לפני שנתיים בחיים...

כשלא בא לי לשמוע מוזיקה

אני משחק כדורסל. מוזיקה וכדורסל .. אלה החיים שלי בעצם ... כבר אמרתי שאם זה לא היה קיים .. הייתי ממציא את זה .. חוץ מזה .. זה לא קורה אף פעם שלא בא על אחד מהשניים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... H-)

אני יודעת שאתה רציני...אבל בכל זאת-חחח.. ממה לא נמאס לך??.... אתה נשמע אנטי כזה.. זה לא בריא. :cool:

למעלה