נמאס לי

ספירו^ש

New member
נמאס לי

נמאס לי שוב להכנס לדיכאון.. עד שכבר חשבתי שזה עבר.. זה בא אלי בבום אני לא יכולה יותר.. הם הורגים אותי הצילו :-(

ספירוששששש דברי....

היי ספירוש, אנחנו כאן, דברי רק בלי דכאונות, אוי ואבוי לך, תחייכי, תנשמי עמוק תספרי עד עשר ועכשיו תתחילי לכתוב מה מציק לך הפעם. ספירוש, הית מאמינה שאת מה שכתבתי לך למעלה, הבן שלי אומר לי תמיד כשאני בלי מצב רוח, זה נשמע נורא, אבל אנחנו עושים מזה צחוק. ועכשיו באמת, ספרי. יונית

ספירו^ש

New member
לא יכולה.. לא יכולה

בלי דכאונות.. תאמיני לי שאני מנסה לחשוב חיובי.. ראית עד כמה שאני מנסה.. לא הולך לי.. נראה לי שהעצב הזה מחפש אותי.. לא נותן לי להשתחרר.. לברוח ממנו.. זה אוכל אותי מבפנים.. לא רק זה, הכל. ההורים האלה יחסלו אותי בסוף.. לא מסוגלת להתמודד עם זה.. אני לא מסוגלת.. היום לבשתי חולצה ורודה.. חשבתי שזה יעשה לי יותר שמח בעיניים.. יותר שמח בלב.. ניסיתי. אבל האמת? הרגשתי מזוייפת.. הרגשתי צבועה.. שוב פעם ספיר שמה מסכה.. לא יכולה.. לא מסוגלת הייתי רוצה להיות ילדה אחרת.. באמת לא רוצה להיות עצמי.. אני מגעילה את עצמי.. מגעילה לא יכולה מצטערת שאיכזבתי.. :-(

ספירוששששש

קודם כל כבר אמרתי שדכאונות זה דבר נורמלי. תראי, אפילו בגילי, כשרע לי ואני עושה פרצופים, אבא שלי מחזיר לי, כשאני שואלת אותו למה הוא כזה רציני הוא עונה לי שהוא חייב להראות לי איך אני נראית כשאני בדכאון, ואז אני מחליטה, איך כדאי לי לראות את אבא שלי, יותר שמח או יותר עצוב. קודם כל תוציאי סודות מהלב, כי ברגע שאנחנו מדחיקים אותם אי אפשר, כשאני מספרת לאבא שלי את הסודות שלי, אפילו האישיים ביותר, אני מרגישה שירדה לי אבן מהלב, והוא לא כזה קשה כמו שחשבתי. ספיר תכתבי בדיוק, אני אשמח לעזור מכל הלב. יונית

ספירו^ש

New member
אני מאושרת בשבילך

שאת יכולה לספר לאבא שלך דברים כאלה.. הפנמתי. ותצפי למכתב ארוך ארוך פה בפורום

ספיררר .....

לא מהר סיפרתי לאבא את הסודות וכשסיפרתי הבנתי שכמעט איחרתי את הרכבת. בכל אופן, את עוד צעירה להבין, שלא תמיד מושיטים לך יד, וכשמושיטים לך יד כדאי לקחת ומהר. ואני רואה שיש לך את זה כאן מכל הלב. ואסיים כרגיל, גם אני מוכנה מכל הלב לעזור, רק תנסי ותראי. אוהבת יונית

ספ..

יכולה ויכולה וכן יכולה!! לא לשים חולצה ורודההההההההההההההההה (חחחחח) לבכות את זה , תרוצי בחוף הים, תוציאי את הכעס לא ליפות אותו בחולצה ורודה בגלל זה את מרגישה איכסי.. היתמודדות היא הדרך הטובה ביותר- מאוד קל לברוח אבל התחושה מעיקה חונקת מישהו עשה לך עוול!!! ואת נשארת אותה ילדה עם אותה אהבה בתוכך הכל שם בתוכך, האור הרצון היכולת הכח בואי ננצח את כוחות הרשע!!!

ספירו^ש

New member
בואו ננצח..

גוו גוו פאוור ריינג`רס!!! :) אחח.. לפחות אני יודעת שאני עדיין שפוייה.. מצליחה עוד איכשהו לחייך למרות כל הכאב.. כן כן.. חולצה ורודה.. תראי עד כמה אני נואשת.. כבר לא נשארו לי פתרונות.. אז חולצה ורודה.. עצוב וחוצי.. כמה שאני בוכה את זה.. כבר הלב שלי בוכה במקומי..

יאאא.....

איזה חמודה את חבל``ז אני עדיין בוכה כשכואב לי והרבה אז...... תבכי אין לזה זמן אבל בואי נחשוב בהגיון רגע בא מישהו ופגע בנפשך גופך ואת בוכה כי נפגעת כי איך הוא העיז כי למה דוקא לי ולמה ככה זה שלב נורמלי שחשים כשניפגעים את יודעת?? אם אני אצבוט אותך זה יכאב ותגידי איי עכשיו... כשהבנת מה קרה -- אוקיי אז מה עושים עכשיו יש לך הרבה שנים של אושר כיופים וחויות מדהימות אז כדי לא להיתקע ולסבול יותר ממה שצריך ספיר הולכת להילחם במשהו הזה ולנצח יש הרבה בני אדם מסובכים בעולם אנחנו לא נשנה את זה מה שאנחנו יכולות לעשות זה לשנות את החשיבה שלנו את הרצונות להחליט ולבצע ויש בזה גם כייף לפעמים יש בזה משהו שאת שולטת בו גם אני ניכוותי בחיי ויש לי פחד מאותם דברים שניכוותי מהם אבל........ אבללללללללללללללל הלכתי לפסיכולוג שוחחתי איתו למדתי על עצמי המון דברים למדתי להיתמודד עם זה , למדתי לאהוב את עצמי

היי ספיר

זוכרת שאמרנו?.. זה לא הולך עד שמטפלים בזה!! הכאב ההוא עוד בפנוכו אצלך לא הוצאת אותו ממך.. ולכן התחושה הזו שלך אני אנסה להסביר את זה אחרת..אם תשימי בכוס מים כפית בוץ המים יהיו עכורים כבר לא צלולים נכון?. אז או שמנקזים או שעושים טיהור למים מתוקה, את מלאת חיים את יודעת?? הכאב שם בפנוכו שלא הוצאת עושה לך צל על שאר הדברים היפים זה הכל,, צריך להוציא אותו להקיאו החוצה לדבר על זה להבין לסלוח ואז בא הריפוי ספיר אגב זו אבן כחולה יפיפיה!!!!!!!!!!!!!!

חמודה..

להוציא את הכאב..ישנם הרבה דרכים החשוב מכולם והטוב הוא לשוחח עם מטפל בכי- עוזר אם זה בא אז לתת לזה לבוא יש בך הרבה אנרגיות שאת מוציאה אותם על כעס תראי כמה כח יש בך תקחי את האנרגיות האלה- שהן מחשבות ורצונות ותשמשי בהם להיתמודדות לריפוי אני יודעת שאני כללית מידי אבל ספירוש... מגיל קטן למדנו שאם יש פצע יש משחה נכון? ואם יש כאב ראש יש אופטלגין אז ככה גם לנפש יש בעיות ויש ריפוי ודרך טיפול לכל בעיה גוף ונפש יחד!! אמא ואבא ייקחו ממך חלק מהכאב ויעזרו לך אני לא יכולה לומר לך ללכת למטפל כי את עדיין ברשות הורייך והם כהורים צריכים ואמורים לעזור לתמוך אמרתי לך יכול להיות שהתגובות שתהיינה מפחידות אותך אבל גם הם בני אדם גם להם נסיון חיים משלהם, הבנה משלהם את רוצה שאני אשב לידך כשאת מדברת איתם?? אני מוכנה!!!!!!!!!!!!! רק תבקשי

tairon

New member
דברי כרוז הממלכה

הקטקטים יצאו למשלחת חירום...... עם ריסוס נגד דיכאון הם לפני זה שתו שוקו קרלו לקבל חיזוק של סידן ואז לקחו את צבי הנינג`ה איתם ויצאו לדרך לביקור חטוף אצל נסיכת הפורום ספירו^שששששששששששששששששששששש תגידי לדיכי שאם הוא לא בורח ובמקומו בא דיגדיגוגי אנחנו נטפל בו כמו שצריך היי חמודההה מה שלומך??? אני לפעמים משתגע אבל פה במיוחד כי...אני מנסה לגרום לך לחייך ואני יגלה לך סוד`ציק קטנציק הדיכאון הזה רק רואה חיוך מה זהההההההה נבהל בורח כמו שמיני מאוס העכבר בורח מהחתול

נדמה לי, אבל רק נדמה לי....

שכל כך משתדלים לעשות לספיר טוב בכל דרך אפשרית, רק להעלות ולו חיוך על פניה. באמת נחמדים.

למעלה