נמאס לי!!!

• פותח הנושא MK4
  • פורסם בתאריך

MK4

New member
נמאס לי!!!

זהו, אני לא יכול יותר. באמת, נגמר לי הכוח.... אני מת להתגייס כבר רק בשביל שיהיה לי צרות אחרות לחשוב עליהן במקום אלה שיש עכשיו.

יוני´לה, לא סגרנו שמי שמרגיש

שיש לי קיטוּר שיוצא וממש אי אפשר להתאפק, שהוא פותח שרשור אוּף יומי. אז זה השרשור, אלא אם תחליט לפרט קצת על הבעיות (חוץ מההורים שלא נותנים לך לזוז מהבית, הגיוס המתאחר, החברים שלא רוצים לטייל ונדמה לי שגם היה שם איזה אח מציק, או שזה של d@r121 ואני מתבלבל).

taz512

New member
הכל נכון אפי חוץ...

מהאח, זה באמת שדל דור. ועדכון מאחרוי החזית, החברים כן יוצאים לטיול. טאז, השד המרגל

leeloo

New member
מתי אתה מתגייס?

ואני לא אהיה מהג´ובניקים האלה שאומרים - "לא, אל תתגייס" בלה בלה בלה.. כי דווקא זה כיף להתגייס עכשיו, שסוף סוף גם לי יהיה מושג צבאי, גם אם זה כולל דברים לא הכי נעימים, זו מסגרת דווקא לא רעה בכלל.. הכי מצחיק שכולם אומרים לי שממש הפתעתי אותם בתגובות שלי.. בייחוד אלה שראו כמה שאני לחוצה לקראת ומודעים למידת "הפינוק הביתי" שלי ולאהבה הגדולה שלי לדברים הטובים שבחיים.. לא בכיתי, לא הבכיינתי, אלא אם זה היה קצת על הבנות בחדר שלפעמים אהבו לשגע (9 בנות בחדר אחד למשך שבוע.. מיאו עצבני..) והמ"מ שהיא מרגיזה בטיפשות שלה.. ואלו צרות כבר יש לך שאתה מלונן?

MK4

New member
עוד שבועיים

וכן..... החברים יצאים לטיול בלעדי (ההורים החליטו פתאום לצאת לחו"ל ואני לא רוצה להשאיר את הקטנה לבד) אבל זה לא רק זה....... החברים כל הזמן מבריזים לי ועושים דברים בלעדי. אני ממש מרגיש כמו אוויר.

אושר מ

New member
../images/Emo24.gif

אתה מתכוון שהטיול שאתה משכנע אותם כבר שלושה חודשים לצאת אליו, בסוף הם יוצאים בעלדיך? אתה בטוחש הם חברים?

taz and leeloo

New member
כולם לצ´אט בדחיפות

אני אצל לילו והיא במקלחת אני צריך שתשעשעו אותי ב25 דקות הקרובות עד חצי שעה, עד שהיא תסיים להתארגן ולהתקלח. אז קדימה המדינה שלכם קוראת לכם, GO GO GO. טאז, השד והצ´אט

De-Panther

New member
למה הפנתר?? קלטו אנשים אני די די די

אני די פנתר ולא דידי הפנתר גם לא די הפנתר לא הפנתר למרות שאני בהחלט ה-פנתר כשאומרים לי שאני צודק זה צודק פנתר ולא צודק הפנתר
פשוט מאז שמישהו כתב שהכינוי שלי זה דידי הפנתר אני פגוע בקשר לכינוי

למעלה