נמאס לי!!!!!!!!!!

נמאס לי!!!!!!!!!!

טוב אני בן 34 ניסתי להוציא רשיון מגיל 20 עשיתי מלא שיעורי נהיגה לא הצלחתי לעבור טסט בשנה האחרונה המורה נהיגה שלי אמר לי לבדוק בעיה של קשב וריכוז לקחתי קונצרטה והצלחתי לעבור טסט ברוך ה,
אבל החיים שלי דיי מסובכים אני מפרנס משפחה עובד בתחום המכירות חלק מהעבודה שלי זה לחזור למיילים לסרוק דברים לעדכן לקוחות ו"כו אני עצמאי , אבל אני שכחן אני עצלן כי איי איין לי אנרגיות אפילו את ההפניה לבדיקת קשב וריכוז איבדתי פעמים מרגיש שהחיים שלי תקועים, אנשים שאני הדרכתי אותם לגבי העבודה מרווחים קרוב ל20 5לף ואני עם 6 אלף בלחץ ולא בגלל שאיין לי עבודה יש לי מלא עבודה ואיין לי כוחות לארגן אותה אז אני דוחה אותה, ובנוסף בתחילת חודש אני עושה עבודה ממש טובה רק חמישה ימים ראשונים ושאר החודש גרוע מאוד כי אני חסר אנרגיות מתעסק במליון דברים, אני עובד מהבית מה שמקשה על העניין מאוד, מה לעשות ??????

חוסר אנרגיה ועצלנות

אתה מתאר את התחושות של מי שיש לו הפרעת קשב. אני מקוה שקיבלת קונצרטה לאחר שעברת אבחון מסודר אצל רופא נוירולוג או פסיכיאטר.
כדאי שתחזור לרופא ותבדוק האם המינון מתאים לך.
כמו כן, כדאי לבחון עם מומחה תעסוקתי איזה תחום עיסוק מתאים לך, כי נראה שבחרת בעיסוק שלא מתאים לקשיים שלך. מה שמגביר את תחושת התסכול.

למעלה