נמאס לי!

נמאס לי!

הנה הסיפור : פתחו מחדש את המועדון אנדרגראונד בתור מועדון אלטרנטיבי. חשבתי לעצמי :"יופי , יהיה נחמד תבוא , גם ככה חברים שלך מופיעים". בקיצור באתי עם חברים והכל היה נחמד . אבל , באו כרגיל הרוסים השיכורים והרסו את הכל, אחד מהם ניסה להכניס מכות לבעל המועדון ואז השומר הכניס לו מכות . למה זה קורה כל פעם?? ועכשיו בעלי המועדון החליטו שהם לא צריכים את זה וכנראה לא יהיו יותר ערבים אלטרנטיבים :( זה גרוע! המון אנשים עבדו בשביל לסדר את המקום! עכשיו נשאר רק הסיטי הול , והם גנבים . הגמד

צודק לגמריי...

היו אמורים להביא את יוזלס ופאנקייק :( חפיף...תמיד אפשר לנסוע לת"א...

gilshl

New member
האמת לילד כן, היא מגעילה, למבוגרים

יחסית בגילי היא לא, רוב הפעילות של אנשים בגילי היא במרכז.

gilshl

New member
תן לי, מותר לי, כשהייתי בגילך אלו

היו ימים.... אך איפה הם? סתם עזוב, פשוט נשחק לי התחת, אני גמרתי עכשיו לחזור על חומר בVB,c,++c, ליום שלישי לראיון עבודה חדשה. אסור לי לעצור במקום, המשרה הזו היא עלית מדרגה רצינית, זה ראש צוות של תוכנה בPHILIPS, ובמפעל RAVON, בעצם אלו שתי משרות אבל שתיהן אותו תפקיד.

tygger

New member
כשאני הייתי בגילו...

כבר הייתי שנה מבוגר יותר

לילד? האמת

יש שם הרבה מה לעשות ,המון הופעות . אבל מה, הזיהום אוויר שם נוראי! הלחות גם כן! האנשים מגעילים (רובם) עם הפוזה התל אביבית. חוץ מזה שהנהגים לא יודעים לנהוג! אי אפשר לעבור מעבר חצייה! לא עוצרים באדום ! במיוחד באזור דיזינגוף! ד"א הדר יותר שווה מדיזינגוף! ות"א חרא של עיר. הגמד

LuLi16

New member
למה תמיד לנסוע?

למה תמיד אנחנו החיפאים צריכים להגיע עד תל אביב?! לא חסרות להקות מפה ולא חסרים אנשים מהאזור שיבואו... שיפתחו כבר מועדון נורמלי!!

gilshl

New member
איך אומרת המדבקה "נשארים בחיפה

ליצור", איזו בדיחה, אפילו הופעה אחת לא מצליחים להעביר בשקט.

אאממ

אנשים בגילנו יש הרבה מה לעשות שם...ונכון שהרבה משם חראות אבל יש הרבה אנשים נחמדים... ואל תשכח שגם הסצינה שלנו דיי דפוקה

Weird Eyal

New member
זה באמת הבאסה במטאל...

יש תמיד את המפגרים שמנסים להיראות "מטאליסטים קשוחים" אז הם חייבים להשתכר וללכת מכות.... חבל.....חבל.....

למעלה