נמאס לי

שריתה22

New member
נמאס לי

אני בת 21 וחצי והסיפור שלי די מוכר אני ניראת טוב אני לא תיפשה באמת אחלה של בחורה מתחילים איתי והכל אבל מה ???????? מכל הקשרים שהיו לי בחיים עדיין בגיל כל כך "מופלג" כשלי לא היה לי קשר רציני-לא מצליחה לגרום למישהו להכיר אותי באמת להקשר אליי חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאני פשוט לא מאמינה שמישהו יאהב אותי בכלל זה לא כי אני לא אוהבת את עצמי או לא מעריכה פשוט זה נראה לי רחוק כל כך וקשה להשיג דבר כל כך יפה -אהבה הדדית אני כן תיפוס רציני ואני כן רוצה -יוצא שכל מי שאני מכירה לא מחפש קשר או שזה לא יוצא או שלא יודעת מה מישהו מוכןןןןןןן ליעץ לי כל אחד מוזמןןןןןןןןןןן

מיקי 35

New member
אי אפשר להאיץ...

אהבת אמת פשוט מגיעה יום אחד... אי אפשר להאיץ בה, א אפשר להזמין אותה לתאריך מסוים. כשזה בא, זה בא... וזורמים עם זה. אם את בעצמך מוכנה לזה... אז אין ספק, זה עניין של זמן. אהבת אמת זה קצת כמו אורגזמה (... וסליחה על ההשוואה הכחולה)... אם מתמקדים בה, היא מאחרת לבוא, אם שוכחים מלחפש אותה, היא פשוט באה באופן טבעי לבד.

shiraz2

New member
ממממ....

מסכימה עם מיקי, שלא מחפשים וחושבים על זה כל הזמן.... זה פשוט בא לבד. ושמעי את עוד צעירה, אין לך מה להתייאש. את כנראה מסתובבת עם האנשים הלא מתאימים ובמקומות הלא נכונים. כתבת שכל מי שאת מכירה לא מחפש קשר- תכירי עוד אנשים חדשים. תצאי עם חברה למקומות שעוד לא הייתם בהם... גם תהנו, גם תכירו עוד אנשים, ואולי.. אולי תמצאי מישהו שיעלה לך על הציפיות. בכל מקרה- רע לא ייצא מזה. מתוקה שיהיה לך בהצלחה, אל תחפשי את זה יותר מידי, זה יגיע בזמן שלו..
שירז

למעלה