נמאס לי

or 343

New member
נמאס לי

אני לא יודעת מה אתכם, אבל אצלי מפלס האכזבות כבר עולה על גדותיו. 1. בנים- לעזאזל, כל אחד שהתאהבתי בו לא שם עליי, ובכלל בשטח הזה אף פעם לא הלך לי לעומת כל החברות שלי, ואני כבר מתחילה להרגיש כמו איזה אחת שנשארת מאחור. אני תמיד מתאהבת באנשים בלתי מושגים ואפשריים , ואפילו עכשיו אני מאוהבת באחד כזה שאין סיכוי שבעולם שאני אהיה אתו (ועדיף שלא תדעו למה). 2. דיאטות- 10 ! 10 דיאטות עשיתי , ואני כולה בת 17 , ובאמת- זה מדכא ומתיש. והיום אני די מלאה, ומנסה כל הזמן לשמור ולהרזות כי יש לי נטייה חריפה להשמנה עוד מאז שאני בת 3 . וזהו בערך. ואני לא רוצה לקטר יותר מדי. אבל קצת נמאס לי מהמצב הזה, יש לכם עצות ????????.

NasTy GirL

New member
היי!../images/Emo108.gif

בקשר לבנים... כולנו מתאהבים בהם שלא נוכל להשיג! כולנו עברנו את זה, והנה דרך טובה "להגמל" מזה..: להפסיק לראות סרטים רומנטיים מדי-או להפסיק להאמין בהם, ולהגיד לעצמך המון פעמים שאת לא אוהבת אותו, ושהוא סתם, ומה ייצא לך מזה שתאהבי אותו אם הוא לא יאהב אותך בחזרה, ותתחילי לראות את כל החסרונות בו... זה בד"כ עוזר... ובקשר למשקל- אישה צריכה להיות מרקר ולא עיפרון! ואם את קצת מלאה, כמו שאת אומרת-זה יפה, זה בסדר-אמרתי לך מקודם, אישה לא צריכה להיות עיפרון...
מקווה שעזרתי, במשהו לפחות...שבת נעימה!!! ותשכחי מהצרות שלך...יהיה טוב...

or 343

New member
כן את צודקת.....

באמת ראיתי יותר מדי סרטים... וקראתי יותר מדי ספרים.... הבעיה שאני לא מוצאת כלום בבנים ש"אמורים" להתאים לי , ולכן כל הזמן יש בי את הפחד שלעולם לא תהיה לי אהבה..........

NasTy GirL

New member
אין דבר כזה...../images/Emo108.gif

בנים שאמורים להתאים לך! את מוצאת את זה שיתאים לך...אבל...כדאי שהם יאהבו אותך בחזרה, אחרת כל מה שיוצא מזה זה שברון לב אחד גדול...
ותהיה לך אהבה! לכל אחד יש נשמה, וכל אחת מיוחדת מספיק, ולפי כמה השורות שכתבת כאן- את נשמעת לי בנאדם מאד נחמד וסימפטי- ואני מבטיחה לך שתמצאי את האחד והיחיד...וגיל 17 זה עדיין מאד צעיר! תשדרי את האישיות שלך החוצה, תהיי עצמך, שדרי ביטחון עצמי ושאכפת לך... שאת מעוניינת, תני לאנשים הרגשה של רצויים...זה בד"כ מצליח... ועל אלו שאת אוהבת ולא אוהבים אותך בחזרה... סתם בזבוז של זמן, לבזבז לב אוהב על מישהו שהולך לשבור לך אותו! תאמיני לי, זה נכון! בחתימה של...ענת, נדמה לי- דקה אחת של עצב מבזבזת 60 שניות של שמחה... דקה אחת של אהבה אליו-מבזבזת לך 60 שניות של חופשיות ושמחה...
בהצלחה...מקווה שעזרתי...

sidi

New member
אור

זה המקום לקטר. אז תקטרי כמה שאת רוצה ואל תרגישי לא נוח עם זה. ואל תשמרי בבטן, תוציאי את מה שמפריע לך, אל תתני לזה להשתלט עלייך. אין לי עיצות מיוחדות לתת לך אבל פשוט מאוד את כולה בת 17 כמו שאת אומרת, אין חוק כזה שאומר שבגיל 17 צריכים להיות עם בן זוג או לפחות אחרי אחד רציני אז אל תלחצי מזה. תנסי לקחת את החיים יותר בקלות, תזרמי איתם, את תרגישי טוב יותר.

מיקי 35

New member
סבלנות...

תראי... אני יכול להבין אותך, באמת שכן. בגיל 17 גם לי היו רגשות מאוד מאוד דומים לך. כשה"אחד" צריך לבוא, הוא יבוא, ויתאהב בך, ואת יודעת מה... לא ישנה לו אם את שמנה או לא, הוא יאהב אותך כמו שאת. תלמדי לאהוב את עצמך, ולקבל את עצמך כמו שאת. אל תנסי להשתנות עבור אף אחד. בדרך קסם, כשתתחיל לאהוב את עצמך הסביבה תחזיר לך את האהבה הזאת כפליים. התאזרי בסבלנות, יש לך עוד דרך ארוכה, ויש לך עוד המון מה ללמוד. מוקדם מדי להתייאש.

למעלה