נמאס לי

shiraz2

New member
נמאס לי

נמאס לי לסבול בגללך. נמאס לי לכאוב בגללך. נמאס לי שלמרות הכל אני עדיין אוהבת אותך. אני רוצה לצעוק לעצמי, די, תוותרי, נגמר. אבל האהבה לא מרפה. כולם אומרים לי שאני צריכה להרפות, לעזוב, לשכוח ממך, להתקדם בחיים. אבל, אני בספק אם אוכל. אתה מבין, אתה תקוע לי בראש 24 שעות, אני חושבת עלייך בכל שניה ביום, וכל דבר, אבל כל דבר, מזכיר לי אותך במובן מסוים. ונמאס לי, אני כבר עייפה מלרדוף אחרייך כל פעם מחדש, כבר מיואשת, כבר פגועה מידי. כמה אפשר להיפגע מבן-אדם אחד? מסתבר שהרבה.. מה שאני באמת הכי רוצה כרגע, חוץ מזה שנהיה ביחד כמובן, זה שתלך כבר לצבא. אני יודעת, שאחרי שתתגייס, כבר לא יהיה שום סיכוי בשבילנו, ואני, אני יהיה חייבת להמשיך, להתגבר, לשכוח. ואני כל כך רוצה לשכוח. אני מצטערת שהכרתי אותך אי פעם!!!!!!!! למרות.. שאתה בנאדם מדהים, בין האנשים היותר מקסימים שאני מכירה, בין האנשים המושלמים היחידים שאני מכירה. אבל כמה אפשר? אני יודעת שאני לא אוכל לסבול יותר. אני מצטערת, אני הולכת לשמוע לעצה של מישהו, אני הולכת לקחת הרבה אויר, ופשוט להמשיך בחיים בלי לחשוב עלייך הרבה. אני מאמינה, שאם אתה אוהב אותי, אבל באמת, אתה תמצא את הדרך אליי. ואם אתה לא, אז מה שווה ? אז באמת עדיף שזה ייגמר כאן ועכשיו. אני מקווה שיהיה טוב, מקווה שתבין שאני באמת חשובה לך, ושאתה לא מוכן לוותר עליי. אבל גם אם לא, אני מודה לאלוהים שהכרתי אותך, שהתאהבתי בך, שהרגשתי אותך, שטעמתי אותך, שהיה לי את העונג להכיר מישהו כמוך. תודה לך על הכל, אני אוהבת אותך תמיד. בחיים אני לא אשכח אותך, הרי איך אפשר לשכוח אהבה ראשונה? מקווה שניפגש, מקווה שתבין מה שאתה באמת רוצה, ועד אז.. להתראות, שלך, תמיד תמיד, אני. ------------------------------- משהו שכתבתי לפני כמה זמן, אני מאוד רוצה לעמוד בזה, למרות שזה יהיה ממש ממש קשה. התגעגעתי לכולכם, (מישהו שם לב שלא הייתי פה...?
) מקווה שהעיניינים השתפרו, ושבכלל הכל מצויין. אוהבת אותכם אנשים... אתם מקסימים. שלכם תמיד, שירז

ניקולי

New member
שירזוש...שוב אני..

מקסימה, מה שכתבת מדהים, מה שכתבת מביע באמת את רגשותייך כל הכבוד לך!! בקשר לאנשים אחרים שאמרו לך תרפי.. מבחינתך הם צודקים אבל..הם מדברים לקירות..הקיר יזוז ורגשותייך לא!! יקרתי, כל צעד שאת עושה בחיים תהיי מוכנה לו נפשית וריגשית..החלטת לקום וללכת תלכי החלטת להמשיך תמשיכי.. ואף אחד בעולם לא יבין לעולם את ריגשותייך שלך אלא רק את...ואני שמחה שכך החלטת..ואני מקווה שלא בגלל שייעצו לך אלא בגלל שכך את רוצה.. זכרונות תמיד יש זכרונות מלווים אותנו במשך תקופות ארוכות..גם במציאות וגם בחלומות.. יישר כוחך, האמני בעצמך..ותמשיכי הלאה!! ודרך אגב..איך אפשר לשכוח אותך..את כזאת בובה.. אוהבת ניקול*

היי שירז יקרה שלי../images/Emo24.gif

כמה את קרועה בתוכך חבל שהכרתי שמחה שהכרתי אותך זה בסדר כל פרידה היא קשה ואם היא נעשתה כבר פיזית עד שלא תיפרדי נפשית יהיה לך מאוד מאוד קשה ולא צריך לשכוח כי כל דבר שאלוקים נותן זה כדי לחשל אותנו אומרים אלוקים לא הורג הוא רק מחשל והוא לא נותן לאדם את מה שהוא לא יכול להתמודד איתו אז תצליחי אוהבת אותך נופר כאשר שמעתי מבין הגעגועים שאינך מגיע עוד לעולמים ליבי נשבר שקט בתוכי וכל עצב העולם עוטף עכשיו אותי תביני שאם כל הכאב את זכית להרגיש חשבת פעם כמה אנשים לא זוכים בכלל להרגיש משהו כי את עצמך כברת מזל ולכן לא לפחד מאכזבות כי גם הן ממלאות את הלב

מיקי 35

New member
שירז...

כל כך נגע ללבי כל כך הייתי שם יש לי רק דבר אחד להגיד לך תני לו ללכת... אם הוא יחזור אלייך הוא לעולם יהיה שלך אם לא... הוא אף פעם לא היה שלך לפעמים כשאיבר בגוף מדמם וכואב ומצטברת בו מוגלה עדיף לחתוך אותו... כואב פעם אחת אבל אחר כך הפצע מגליד אני יודע שקל להגיד, והביצוע רחוק אבל ככה זה....

למעלה