נמאס לי.

10th Man Down

New member
נמאס לי.

נמאס לי שלא שמים עליי. לא רק 'חברים'- שמהם ניתן להתנתק קצת- אלא גם בבית. אולי כשאתגייס יפסיקו לראות אותי כאן כמובן מאליו...

noosh

New member
זה היה נראה קצת סותר

שאתה אומר שלוקחים אותך כמובן מאליו, ושמחברים אפשר להתנתק. כשמרגישים שלוקחים אותך כמובן מאליו, זה לרוב הרגשה כזאת שאתה סתם שם בלי חשיבות מיוחדת או משהו כזה, הרגשה שלא נותנים לך את המקום שמגיע לך או שלא משקיעים בך, או שוכחים אותך (לא רק במובן של "יש מישהו שקוראים לו איתי", אלא במובן עמוק יותר). ודווקא להתנתק מעצים את ההרגשה של לבד, לא? במה מתבטא זה שהם לוקחים אותך כמובן מאליו? אתה מרגיש שלא מתחשבים ברצונות או שלא מעניקים לך תשומת לב, שלא מביעים רגש? ומה אתה עושה כדי שזה לא יהיה ככה?

ToryMaster

New member
אנירוצה להוסיף שאלה

איתי, האם אתה אומר להם למה אתה זקוק, מה הצרכים שלך, מה אתה רוצה?

10th Man Down

New member
זה לא קטע של להרגיש לבד

זה קטע שהרבה פעמים פשוט לא מתייחסים לבקשות שלי ו/או לא סומכים עליי. וזה קורה כ"כ הרבה...

noosh

New member
ואיך אתה מוכיח להם

שיש סיבה טובה מאוד שהם יסמכו עליך או שמגיע לך לקבל את מה שאתה מבקש? כאילו, הפואנטה שלי, שזה קצת כמו שיעלי אמרה - הרגשה של מובן מאליו לפעמים מגיעה מזה שאנחנו מתבצרים בעמדה שלנו או במקום שלנו ולא משדרים החוצה מספיק. נגיד, אם אתה מוכיח להם והם לא נותנים לך ואתה בא וצועק עליהם - אממ, חבובים, אני פה, תתייחסו, אתם לא יכולים להתעלם!! אז אתה מראה להם שאתה פה, אתה לא נותן להם להתעלם. מצד שני, לעשות את זה זה הרבה פעמים לא משהו שרוצים, כי רוצים להרגיש שהם באים אלינו מיוזמתם, שאנחנו לא צריכים לצעוק כדי שישימו לב. שנחסר. אז הרבה פעמים נמנעים מזה, גם אם זה מה שצריך לעשות כדי להעיר את הצד השני. ראיתי שכתבת לה שאתה אומר להם, השאלה היא איך, וכמה. אתה חושב שזה נובע מזה שאתה תמיד שם? כאילו, בבית?

10th Man Down

New member
אני מתחיל לחשוב שזה באמת ככה

כי אני בבית יותר מדי. אולי בצבא זה יהיה אחרת...

noosh

New member
זה בדיוק מה שכתבתי למעלה

שכשמרגישים שנקלחים כמובן מאליו, הנטיה הטבעית שלנו היא לקום וללכת כדי שנחסר לצד השני, כדי שהם פתאום יפקחו עיניים וישימו לב שאנחנו לא שם. זה הגיוני, כי התחושה היא שאנחנו כלכך הרבה שם שאנחנו כבר הופכים לחלק מהנוף ובגלל זה לא רואים אותנו, שאם נלך אז משהו ייעלם. ואולי, ההרגשה הזאת לא נובעת מזה שאנחנו כל הזמן שם, אלא מזה שאנחנו משתלבים ברקע? יכול להיות שזה משהו במה שאתה משדר או באיך שאתה משדר את זה, שנעלם. כן, לקום וללכת אולי יעורר אותם, אבל זה גם עלול לפגוע בך בדרך. ואולי הם לא ישימו לב ישר? ואולי הם ישימו לב ויפחדו לגשת? ואולי הם ישימו לב ולא יידעו איך לגשת, ואולי זה יהיה סתם קומדיה של טעויות, רק שזה לא יהיה מצחיק? יכול להיות שאתה יכול לנסות לגשת ולדבר, להראות שאתה שם. לא להבלע עוד יותר ולא להעלם, לא להעמיד אותם למבחנים. להפך, ליזום. לפני הצבא ולפני שאתה נכנע לדאוס אכס מאכינה. תנסה לגשת ולדבר בעצמך, לא בכעסים ולא בצעקות, פשוט לגשת ולהגיד מה אתה מרגיש, להסביר בדיוק איפה ולמה, לבוא מוכן עם דוגמאות, להסביר שאתה צריך יותר (אני לא יודעת מה יותר, אבל סביר להניח שאתה צריך יותר ממשהו).

למעלה