נמאס לי

jones28

New member
שבוע הבא גם אנחנו נבדוק איך זה ../images/Emo13.gif

להיות במקום שבו הכל רגיל... אני והאישה (me1806) עוזבים את המרכז ויורדים לחופשה קצרה בעיר הדרומית שבה הכל יותר רגיל מרגיל

d s d s

New member
מה אתם לא???../images/Emo6.gif

סתם.. אני גוש דנית ובהיעדר מצלמות על קרית אונו אנחנו שותים פה אספרסו אבל מאוד מחוברים. המשפחה והחברים של גיא גרים בכרמיאל ובצפת אני לא עוצרת את החיים שלי.. כי לי אף אחד לא ייתן פיצויי אם אני לא אלך לעבודה. בקיצור ממשיכים את השיגרה (לפי הוראות של פיקוד העורף
) אבל עם יד על הלב ויותר חדשות מתמיד.

s h i r i 1

New member
אני מהאיזור../images/Emo8.gif

מה עם מונטיליו בגני יהודה? והחצר בכפר אז"ר? איזה מקום נוסטלגי זה החצר...

diklar22

New member
אני לא בטוחה שזה נכון זו

פשוט סיסמא שנוח להגיד, בתור אחת שהסתובבה עכשיו 4 ימים באיזור תל אביב - גבעתיים, אני קודם כל יכולה להבטיח לך שראיתי אנשים חרדים ומבוהלים גם בקניון גבעתיים וגם בנמל תל אביב. הרבה מה"תל אביבים" הפכו בימים האחרונים למארחים בעל כורחם לבני משפחתם, כך שהחקדה גם נתונה לבני המשפח שלהם. לטעמי זו פשוט סיסמא וללכת לשתות אספרסו זה באמת שלא בושה אני אישית כדי לנקות את הראש הלכתי לעשות ציפורניים ותאמיני לי שנהנתי ולא הרגשתי אשמה.

diklar22

New member
אהה ועוד משהו

אני פה בשעה כזו כי נסראללה החליט שש בבוקר זו שעה טובה להנחית עליי קטיושות.. מה קרה הוא לא יכל להתחיל בשעה יותר מאוחרת? אי אפשר לשתות קפה כמו בן אדם?

d s d s

New member
אוי המוזה..

אין אין עליה.. האוכל הזה.. האווירה.. החצר סבבה, אבל אני לא שותה אלכוהול אז לא כל כך הולכת ומנטיליו עוד לא הייתי.. שווה משהו?

בנניטה

New member
ומולו פתחו סושי

איזה מעדניה של שף. חנות מעצבים. חנות סבונים. המתחם פורח.

s h i r i 1

New member
יש את בית הקפה במרכז

המסחרי בסביון פעם נורא אהבתי אותו וזה היה יופי של תירוץ לסיבוב בתים...

בנניטה

New member
מוזה בכפר?

הייתי פעם אחת. נורא אייטיז כזה, לא? או שאולי זה כל הקסם? גם אני לא מרגישה צורך להתנצל על שאני ממשיכה עם חיי (הרי לא שיש לי ברירה אחרת...) אתמול הלכתי עם האורחית הצפונית לקניון, וכשנכנסנו, היא נעצרה לרגע, הסתכלה סביב ואמרה לעצמה- לא להאמין, כאילו כלום...

maz

New member
איך להתייחס לזה?

פשוט להתעלם. נמאס להם לדווח על האזרחים בצפון שמחזקים את ראש הממשלה/שר הבטחון/ראש העיר. עכשיו הקטע זה לרדת על התל אביבים שחיים בבועה. כאילו אין תל אביבים שקיבלו צו 8. כאילו אין תל אביבים שבני המשפחות שלהם נמצאים במקומות המופגזים ו/או מתארחים אצלם. כאילו זה באמת מדינה אחרת. אגב, נדמה לי שגם בבאר שבע אנשים לא ממש שינו את שגרת חייהם. גם לא בירושלים. גם לא בראשון. אבל תלאביבים אדישים נשמע יותר טוב. אני גם לא זוכרת שבחיפה או נהריה או שלומי הפסיקו את שגרת החיים כשנפלו רקטות על שדרות וגם לא היתה סיבה שיעשו את זה.

קואגה

New member
אל תתייחסי ../images/Emo88.gif

שיעבירו ביקורת עד מחר. בתור חיפאית שהגיעה לאיזור המרכז והעבירה את היום אתמול ב"לשתות אספרסו", את לא יודעת כמה זה עזר לי להתנתק קצת מהמציאות הזאת, כמה הייתי צריכה לראות שהכל כאן ממשיך כרגיל כדי לחזור ולהרגיש קצת בטחון. זה רק עשה לי טוב.

diklar22

New member
הנה עוד משהו שחובה בממ"ד

מכונת אספרסו...שנוכל להתנתק.. לא ידעתי שיש קפה שעוזר לרחף..

למעלה