נמאס לי

נמאס לי../images/Emo7.gif

אנשים...אני פשוט צריכה להוציא את זה כבר נשבר לי מאנשים שלא איכפת להם!!!!!! פסח הגיע ואיתו המון עבודה. בית הנזקקים אצלינו מוצף בתרומות. ומה הבעיה? האנשים! האנשים הם הבעיה...ביליתי את השעה האחרונה בהרמת טלפונים לשכבה הבוגרת שלי... (מי שלא יודע אני ראש צוות קהילה בשבט צופים בבאר יעקב אני עובדת עםן ילדים עם צרכים מיוחדים ועם הקהילה האתיופית) ולאף אחד לא איכפת ולכולם יש בדיוק שיעורים להכין או שהם צריכים להוציא את הכלב...ונמאס לי...ואולי זה קצת נאיבי לצפות מכולם שיעזרו אבל איך אפשר להיות כל כך אדיש לכאב של אחרים?אולי אם הם היו נכנסים לבתים שבהם 7 ילדים ושני הורים חולקים דירה של מטר על מטר ואולי אם הם היו פותחים את המקרר של המשפחות האלה אז אולי היה זז להם משהו בפנים. מה שבעצם רציתי זה להגיד לכם תודה...כי המקום הזה ופנינה המקסימה מראים לי שעוד לא אבדה התיקווה ושאפשר למצוא אנשים טובים באמצע הדרך. פסח שמח וכשר לכולם!

תראי חמודה, אל תתיאשי תקשיבי

מה תעשי תגשי לסניף בני עקיבא הקרוב למקום מגורייך יש שם נערים ונערות מלאכים ממש, הם יעזרו לך ויעשו את זה מכל הלב, ליד המחסן שלי כאן יש סניף שלהם וכמו שהם רואים את המכונית שלי או של אחד המתנדבים מגיעה הם באים בריצה ועושים כל מה שצריך, באהבה ועם חיוך על הפנים. פנינה

blonda3

New member
פנינה איפה נמצא המחסן שלך בדרום?

יש לי חברה שצריכה תנור בילדאין אולי יש לכם במקרה? היא מהדרום הקרוב.

המחסן נמצא באשדוד ושם יש

כרגע תנור (אני חושבת שהוא משולב עם מיקרו) ואצלי במחסן כאן בירושלים יש עוד 2 תנורים אם את רוצה הסברים להגיע למחסן תתקשרי אלי ואתן לך. פנינה

blonda3

New member
פנינה../images/Emo140.gif

העברתי לחברה את מס הפלפון שלך בתקווה שהיא תיצור איתך קשר במהרה ייתכן והיא תוכל גם לעזור לך במחסן אם יהיה מי שיאסוף אותה מביתה שיהיה בצלחה וחג שמח

איזה כיף:)::

אולי אני באמת אעשה את זה! אני לא יודעת איך זה יראה לשבט שלי שאני פונה לתנועה אחרת אבל כמו שלא איכפת להם... חוצמזה שהעיקר העזרה תהיה מחר...ושהנשים המקסימות של המועדון לא יהיו שם איתי לבד:) תודה פנינה.

למעלה