נמאס לי

לא נראה לי שמישהו יצליח לעזור לי

יש לי גיסה אחת מאוד לא נחמדה ורוב המריבות שלי בבית הן בגללה . אישה רעה ולא נחמדה ולא רק אני חושבת כך רבה עם עוד כמה מבני המשפחה . כל השנים שתקתי לה ורק לאחרונה כשיצאנו איתה לטייל דיברה לא יפה ועניתי לה. כל דבר מציקה , יש לציין שהמריבות בבית בגללה כי כשהיא עד לא מזמן היתה מציקה לי הייתי שותקת והייתי בוכה ומספרת לבעלי והיה כועס שאני אענה לה ולא אבכה לו אז למי אבכה.?????? אתמול שוב נפגשנו ורבה עם בעלי התוכחו על זה שהילד שלי לא אכל אצלה אז אני אמרתי לה שהיא לא צריכה לכעוס שככה הוא גם בבית עושה בעיות ולא אוכל בכל מקום ואמרתי לבעלי שבפעם הבאה יביא את הילדים הביתה לארוחת צהריים. החצופה משקרת שהיא שאלה אותו לפני שהיא מכינה כך וכך וביתי הגדולה אמרה שהיא לא שאלה רק אמרה להם מה היא מכינה ,צעקה על בעלי ואמרה לו מה אני זרה ועלי כעסה שהתערבתי בסך הכל אמרתי שמה שבישלה הוא גם אצלי לא אוכל וגם לא אצל אימי וצועקת שאצל אחיותי האוכל טעים והוא כאילו אוכל רק שםואמרה אני אגיד לילדיי שלא יאכלו אצלכם מצידי שיהיה כך.אני טובה אני מפנקת ועושה הכל מאהבה . יש לציין דבר נוסף חשוב שאני נשואה הרבה שנים ואף פעם לא הכינה לילדיי ארוחה ועד שהכינה עושה טרור וגרמה לי ולבעלי לריב כי הוא חושב כמוה שאני לא הייתי צריכה להתערבאבל אומר שאני צודקת בזה שעדעשתה עושה בלאגן. אמרתי לו שיש לי הרגשה שאתה פוחד ממנה והוא אומר שלא רק לא רוצה שהקשר התנתק. יש לציין שאנחנו כבר כמעט חודשיים לא מדברות והיא רותחת עוד יותר כי בריב האחרון טענה שאני אף פעם לא מחייכת ועניתי לה שאיך בדיוק אחייך אם את מתנהגת לא יפה והיא שתקה כי יודעת שאני צודקת ולא היה לה מה לומר . נמאס לי כל טיול היא באה איתנו ולא טוב לי. נמאס לי ואני לא רוצה אותה איתי. עד לא מזמן בעלי היה אומר לי כל היום יש לי אחות אחת והייתי אומרת לו יש לך גם אישה אחת וזהו. תודה רבה אשמח לתגובות. מה היא הזנב שלי??????. מה התחתנתי עם זנבות?????????

אל דן

New member
אפשר להתחיל מכך ש........

שלום לך את יכולה להתחיל מכך שתעשי עם עצמך בירור ציפיות מחדש. כולמר- שאלי את עצמך בכנות, ורק עם עצמך, מדוע לאחר כל כך הרבה שנים את עדיין עם ציפיות כה גבוהות מגיסה שמשדרת לך באופן שאינו משתמע לשתי פנים, כי אינה מסוגלת ו/או אינה מעונינת לעמוד בציפיותייך. ככל שאת יותר מצפה ממנה, כך רב התסכול מכך שאינה ממלאת את הציפיות. בשלב השני- יש לבדוק כיצד יתנהלו חייך ללא הציפיות ממנה. אם תמצאי שתוכלי לנהל ולהתנהל בתוך משפחתך- קרי בעלך וילדייך, ללא רמת השיתוף האופטמלית , אזי יירד התסכול ואז תרגישי טוב יותר עם עצמך ש"השתחררת" מעול הציפיות לאחר הרבה שנים. מאחל לך בהצלחה. אם ישנן שאלות נוספות/ הבהרות או הסתייגויות, ניתן לענות כאן או במסר אישי. בברכה אלון

היי לך ותודה רבה לך

אולי לא הבנתי אותי אבל אין לי בכלל ציפיות מאחת כזו. בסך הכל אני רוצה שקט ושלווה , רוצה שיהיה לי טוב ולמשפחתי, רוצה שלא ירדפו אחריי לכל טיול אפילו עם בני משפחתי . דבר הכי חשוב לא ציינתי כשאני איתה לבד היא מציקה ופוגעת אבל כשהיא באה עם בני משפחתי משחקת אותה האישה הנחמדה כאילו הם לא יודעים שהיא ממש לא נחמדה. בעלי רוצה ללכת איתה לטיולים כי יש את ילדיה שילדינו נהנים איתם ואני לא אני מגיעה למצב כשהולכים לטיול אמורה כל הזמן להיות בפעילות בעמידה רק לא לשבת כי היא רק יושבת ואני לא רוצה להיות בקירבתה. אלפי תודות.

pf26

New member
קבלי ../images/Emo24.gif כהתחלה

אן לי הרבה מה לומר חוץ מזה שאת צריכה להשאיר את בעלך מחוץ לעניינים. אם כתוצאה מהויכוחים בינכן הקשר שלו עם אותו יתנתק, הוא יכול לנטור טינה הרבה זמן וזה יעכיר את היחסים בינכם. השאירי לו להתמודד איתה ועם הסיפורים שלה. הילדים שלך לא יסבלו מרעב, מקסימום יחזרו פעם אחת רעבים ולא יסכימו ללכת אליה יותר.

היי לך ותודה רבה ,לא מפריע לי שלא אוכלים

אני רוצה שיבואו הביתה אליי לאכול . מה שמפריע לי שהיא שקרנית ומציקנית ברמותתתת והכל משעמום כי אני טובה אלייה ואל ילדייה מה לא עשיתי בשביל לשפר הכל אבל עץ עקום לא מתיישרוהיא בשלה מתנהגת לא יפה , גם עם ילדיי היא מדברת בצעקות ככה היא, יום אחד דיברה לא יפה לילדה שלי והיא סיפרה לי ומאוד כעסתי ובעלי רצה להגיד לה לא לדבר אלייה ככה והילדה פחדה שהיא יותר תציק לה אז הוא לא אמר לה כלום. אני אומרת לך סתם יש לה רוע אוהבת לריבולצעוק כל היום ,אני מתלוננת על זה שנמאס לי לבלות כל הזמן איתה בטיולים היא פשוט בלתי נסבלת אפילו על בעלה צורחת ליד חברים שלה .

היי בוקר טוב

לא אי אפשר , זה מה שבעלי אומר שהוא לא רוצה לנתק קשר . יש לו אחות אחת שצריכה פשוט עבור סדרת חינוך ולהפסיק להציק לכולם .רבה עם כולם זה הרוע שיש בתוכה ולי פשוט נמאס , לא טוב לי ומגעיל לי.

גלבועא

New member
בטח שאפשר

שבעלך ישמור אתה על קשר ואת אל תשמרי אתה על קשר. מאוד פשוט. כשהיא באה אליכם, את לא נמצאת, שהוא יארח אותה, שהוא יאכיל אותה, שהוא גם יבשל בשבילב. יש לך סיבות טובות לא לרצות לארח בביתך אשה שמעליבה אותך ללא הרף. אז אם לאחיך זה חשוב, שהוא ורק הוא ישמור אתה על קשר. את, לא הולכת אליה יותר. הילדים לא הולכים אליה יותר, אם רוצים, שבעלך יקח אותם ויחזיר אותם.[ תהיי אסרטיבית, את התחתנת עם בעלך לא עם אחותו.

ה יי לך וערב טוב גלבועא, קודם כל

אלפי תודות. יש לציין שגם אני חושבת כמוך ולא מזמן החלטתי שאני לא רוצה קשר איתה אז אני לא מדברת איתה אבל בכל זאת יודעת תמיד לריב. תודה לאל היא באה אחת לללללל אז זה הכי טוב לי ,גם אני בעבר הייתי אומרת לו אתה רוצה שהם יבואו תארח ותכין אוכל אתה כי לא מגיע לה , הכל עשיתי וכשילדייה פה הם מקבלים ממני הרבה פינוק ומצידה זה לא קיים . מהילדים שלה אני לא יכולה להתנתק כי ילדיי אוהביםאותם בגלל זה היא תמיד נדחפת איתי לטיולים ובשביל שלא תציק אני צריכה לדאוג שמשפחתי תבוא איתי אבל לא תמיד יכולים וכמו שאמרתי עם משפחתי היא לא מציקה לי משחקת אותה המתוקה בנשים אבל כולם יודעים שהיא רעה. זה מה שהייתי אומרת לו עד לא מזמן שהייתי תמיד שותקת לה ורק לפני חודשיים עניתי לה , הייתי נפגעת ובאה בוכה וכועסת עליו אבל הוא באמת לא אשם, אז הייתי אומרת לו או אני או היא ,הוא יודע שהיא כזאת אבל אני בטוחה שהוא פוחד ממנה., אז זה המצב . אמרת לי להיות אסרטיבית אותו דבר אמרה לי יועצת נשואין בפורום אחר , תודה רבההההההה לך .

יש לציין שפעם אחת עניתי לה כי

הוא אמר לי תעני לה מה את רוצה ממני. חשבתי שאם לא נדבר יהיה לי שקט ושלווה אבל טעיתי

גלבועא

New member
את לא צריכה "לענות לה" את צריכה לנהל את

התקשורת ביניכן בצורה אחרת לגמרי. אם למשל את מארגנת טיול לך ולילדייך והיא "דוחפת את עצמה", את בהחלט יכולה לומר לה שזה טיול שתכננת רק לך ולילדייך. את יכולה גם לומר לילדייך שהטיול הזה הוא רק שלכם. בעקרון, את חייבת לשים את עצמך ורווחתך בראש סדר היום שלך. את תקבעי את סדר היום, לא היא. מבעלך לא תבוא ישועה, אבל ממך תבוא גם תבוא. רק אם תביני שאת היחידה ששולטת בסיטואציה רק אז תצליחי לשנות. הילדים הם לא תירוץ, המשפחה היא לא תירוץ, בעלך הוא לא תירוץ. את סובלת ואת צריכה לפעול לשינוי הסבל. השינוי רק מבפנים, מידיעה ששום אסון לא יקרה אם תצאי לטיול בלעדיה ובלי ילדיה. [אז הילדים שלך יכעסו לקצת זמן, אבל את החשובה , הילדים זה רק תירוץ] בהצלחה

למעלה