נמאס לי

max99

New member
נמאס לי../images/Emo53.gif

בפעם הקודמת שפחתי את הצרות שלי אצל יואל עכשיו הבנתי שכולם עברו לכאן, אז באתי שוב שוב צרות עם האישה. שוב היא שמה את המשפחה שלה לפני. נמאס לי אני רוצה לצאת מחיי הנישואים האלה. מישהו אולי יכול לתת לי עצה? איך הכי טוב לסיים, 8 שנות נישואין.

אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה?../images/Emo11.gif

קודם כל יש המון פורומים למי שכבר החליט שזה מה שהוא רוצה לעשות. לגירושים יש צדדים בעייתיים כמו כסף, רכוש והכי חשוב ילדים שאותם לא פרטת. זו גם הסיבה שהרבה (במיוחד אלה שמגיעים גם הנה) חוששים לעשות את זה. זה לא קל לפרק חבילה וככל שהיא גדולה יותר יותר קשה לפרק אותה.... אחד הדברים שמשפחה לא מבינה זה שמיום שבחרת באישה/איש שלך, זו המשפחה האמיתית שלך והמשפחה "המקורית" הופכת להיות במספר 2 בחשיבות. כל הסיפורים על ה"חמה" והמתיחות בינה לבין האישה הם בד"כ תוצר של התחרות הסמוייה בין האמא שגידלה וטיפחה לבין אישה ש "משתלטת" על יציר כפיה ועושה בו כרצונה (אני מקצין בכוונה) אני בטוח שאם תשאל (ואין דרך ישירה לעשות את זה) את משפחתה של אישתך מה הם מעדיפים - שתתגרשו עם כל הבלאגן שיש בזה או שירדו מכם קצת הם יבחרו בזה שתשארו יחד... אז אם זו באמת הבעיה האמיתית שלך עם אשתך (ואת זה רק אתה יודע) אז אני מאמין ששיחה ברוח הזו (אולי אפילו עם הגורם הבעייתי במשפחתה) יכולה לעזור... בהצלחה

הכי טוב......

לנסות ולדבר..... אין כמו תקשורת לנסות לשקם... ואם זה לא הולך....אז שוב להגיע לשיחה ולהסביר למה זה לא הולך... בקיצור מה שלא תעשה לא תתחמק מהשיחה....

גם אני חושבת כמו ליהי...

שיחה בהחלט תעזור, לפרק קל מאוד, לשקם לא פשוט, אז לפני ששוברים את הכיילים, מנסים לפתור את הבעיות בדרכי שיחה נעימות, לפחות בסוף אם תחליטו לנפץ את הקשר תשארו חברים.

הקצין

New member
גם אני בטוח , רק דיבורים

היום בלי דיבורים לא הולך שום דבר ...... לפעמים נשארים רק הדיבורים .......... חחחחחחחחחחחחחחחח ברצינות ... אאאאאא לדבר ולדבר ולדבר ממני קצין וג´נטלמן

האלי

New member
לכל שאלה תשובה.

למחרת החתונה שלנו, אפילו שזה היה לפני עשרים שנה אני עדיין זוכר, אמרתי לאשתי: "לעולם אל תנסי להיכנס ביני לבין המשפחה שלי" לא היה לה שכל לשמוע לי אז... לך אני לא יכול להגיד מה לעשות, אבל יכול להציע לך שתעיז להרגיש מספיק בטוח בעצמך, עד שלא תרגיש מאויים על ידי הקשרים שלה עם המשפחה שלה. בכלל, אם תצליח להיות מספיק בטוח בעצמך עד שלא תצטרך "להתמודד" עם אשתך. ותוכל להיות רגוע בבית ומאושר, אולי לא תצטרך את העצה הבאה שלי. הדרך הטובה ביותר לצאת מחיי הנישואין היא דרך הגישור, לזיו יש לינק לאתר של מגשרים, אם תרצה אני יכול לחפש לך מייל של מגשר אחד, אבל אני חושב שהוא יותר בעניין של גישור עסקי מאשר ענייני משפחה, יכול לשאול אותו אם תרצה. בכל מקרה, אל תלך לשאול בעצת עורך דין, כי עורכי הדין רוצים שתריבו כמה שיותר, לצורך כך הם יבטיחו לך הרים וגבעות, אבל האמת היא שבכל מקרה אתם תחלקו את מה שיש לכם בחלקים שווים פחות או יותר. השאלה רק כמה תריבו וכמה כסף תוציאו עד אז. שלך, האלי.

מלאך39

New member
שמונה שנים?

שמונה שנים? זה המון כמה זה 120 לחלק ל-8: וזה עוד אופטימי..... איך מסיימים נישואין.............? איך שהתחלתם.... אתה זוכר את החופה.... אתה זוכר איך שהיא סבבה סביבך בלבן? מימין לשמאל? עכשיו את אותו טכס... אבל אתה מסובב ומשמאל לימין.... אתה יודע כשהתחתנתם החלטת להקריב את הלבד ? עכשיו הזמן להקריב את ה-ביחד.... אם אתה חושב עליה אולי היא תשמח קצת להיות לבד? אם אתה חושב על עצמך....אז מה הבעיה לא הבנתי

מלאך39

New member
פשוט אישה שלי../images/Emo25.gif

את לא פייר עוד יסגרו את הפורום הזה בגללך.... יגמרו המשברים ואז מה נעשה????? חוץ מזה את יודעת שאני אוסף דברים שבורים? כל דבר שבור מזכיר לי שמישהו פעם יצר את זה במלוא האנרגיה של החיים .... פשוט
נשיקה

יוווווווווווווו <התעלפתי.......

<חייבת הנשמה מפה לשם> אתה? כאן ? מלאך
מלאנים של נשיקות .... אוסף דברים שבורים .... <רגע שוברת כמה צלחות ......מתי אתה מגיע לאסוף?
>

max99

New member
../images/Emo51.gif

תודה לכולם הכול שב למקומו בשלום דיברנו והיא הסכימה לתנאים שאנחנו לפני המשפחה שלה. אז

למעלה