נמאס לי...../images/Emo46.gif
הפורום המתאים לכך לא ממש עולה לי
אז החלטתי להביא את זה כאן! תשובה של בחורה בשיחת הטלפון לאחר שנשאלה ע"י הבחור איך היא נראת: "תראה", אני אומרת לבחור השואל. "אתה הרי צריך לדעת בפני מי אתה עומד, נכון? אז ככה. אני 147, שיער מתולתל קצוץ חום, אבל הוא לא ממש חום כי הוא התחיל להלבין מקדימה. אבל זה לא משנה שהוא מלבין , כי יש לי כמה קרחות קטנות כאלה בראש שנוצרו מנשירת שיער בגלל מחלת קרקפת שהייתה לי, שהועברה אלי דרך כינים מהחברה הכי טובה שלי. יש לי עיניים חומות, אבל ממילא לא תראה את הצבע כי העדשות במשקפיים שלי הן עבות מאוד, ועם צילינדר. בלעדיהם אני לא רואה כלום. לא שאיתם אני רואה משהו, אבל אין מספר כל כך גדול כמו שאני צריכה, וזה עוזר לי להבחין בין צבעים באור יום, ומטשטש את הפזילה שלי ואת העובדה שהעין השניה שלי היא מזכוכית . אתה מבין, בלי משקפיים זה מאוד בולט, כי לא מצאו זכוכית באותה צבע אז עשו לי עין כתומה קצת, במקום חומה. ככה שיש לי עין אחת כתומה גם, אבל אני חושבת שזה מגוון, ומתאים לרוב הבגדים שלי, שהם כתומים עם נקודות ירוקות או פרחים אפורים-סגולים. אני מאוד אוהבת פרחים . פעם הייתי קוטפת מלא, עד שהידיים שלי התמלאו בפצעים מוגלתיים מבחילים והבנתי שיש לי אלרגיה לפרחים. בנוסף, יש לי גם אלרגיה לאבק, לבעלי חיים , לתכשיטים, לבגדי עור וניילון ולמוצרי חשמל ומים. בכל פעם שאני נוגעת במשהו שאני אלרגית אליו, האף שלי נהיה אדום, אני מתחילה להתנזל ולדמוע ופצעים מוגלתיים מופיעים לי בכל הגוף. אין לי בעיה עם זה שהאף שלי אדום - ממילא הוא הדבר הכי בולט בפנים שלי, ככה שגם ללא הצבע האדום הוא עדיין נשרי וענק. זהו. זה פחות או יותר תיאור שלי . מה אתה אומר? אתה ממהר? חייב לסגור את הטלפון? חבל , חבל מאוד. כי אני דווקא הייתי מעוניינת" . לא יודע מה איתכם, אני אהבתי ממש
אאה, כן, "כל האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם": ראיתי את זה בפורום של האתר "הגיגים"
הפורום המתאים לכך לא ממש עולה לי