נמאס לי...

rachld

New member
נמאס לי...../images/Emo2.gif

כל לילה אותה המלחמה...הקטנצ'יק לא מוכן לישון...(שנה ושלושה)זה פשוט מלחמה, אני שמה אותו על המיטה והוא יורד מהמיטה, אני מעלה אותו , הוא צורח לאאאאאאאאאאאא, פשוט לא מוכן לישון..מה עושים?ניסינו הכל, החשחנו את כל הבית, אבל זה פשוט לא מזיז לו. רק עכשיו הוא נרדם. (אגב בצהריים ישן מ1 וחצי עד 3 בממוצע)

תאירעות

New member
אולי לקצץ לו את שינת הצהריים

לחצי שעה-שלושת רבעי שעה,אולי הוא לא עייף עדיין. מתי הוא קם בבוקר?

galit74

New member
האם אתם עושים התארגנות לשינה?

אני עושה מקלחות ואז מחשיכה קצת את הבית הם משחקים עוד קצת אבל אני לא מרשה להשתולל שיכנסו לרגיעה מכניסה למיטות מקריאה סיפור והם נרדמים עם קלטת. (מרשה לראות רק קלטת אחת בווליום נמוך אבל בדר"כ הם נרדמים באמצע). אני מדברת כמובן על הגדולים אבל זה הרגל כבר מאז שהיו קטנים.

rachld

New member
איך לא עייף??

בבוקר הוא קם ב6 וחצי ולפעמים חוזר לישון עוד קצת, בצהריים נשפך מעייפות ישן שעה וחצי - גג - שעתיים אז איך לא עייף.?? יש טקס קבוע מהיום שנולד רק שהיום הוא לא כלכך שם על הטקס של אמאשלו...

תאירעות

New member
לא יודעת..

יש ילדים שזקוקים לפחות שעות שינה,או שהמעבר מהיום קשה למעבר השקט של הלילה,(ויש אפילו ילדים-ברצינות-שחבל להם להפסיד משהו ולכן מסרבים ללכת לישון..). טוב אולי הוא אחד מהילדים האלו... אגב איך הוא נרדם בשינת בוקר/צהריים?גם קשה לו?

rachld

New member
אז ככה

אין שנת בוקר כבר מזמן, לפעמים ממשיך לנמנם עוד קצת איתי ביחד...צהריים נרדם או באוטו או בעגלה ובלילה אף פעם לא היתה בעיה רק לאחרונה ואין לי כח להלחם כל לילה אז אני נכנעת ויוצא שהוא הולך לישון ב11 בלילה, זה לא נורמאלי נכון?

תאירעות

New member
כנראה שאין נורמלי...

או לא נורמלי. אין (לי) פתרון לעניין,אנימאמינה באמת שזו תקופה ויעבור (גם אם את לא מאמינה הרי אין לך מה לעשות....לא?).

noosh1

New member
גם אנחנו באותו הסרט...

איליי פשוט לא אוהב לישון! הוא נרדם רק כשהוא ממש מתמוטט. הוא קם בשש בבוקר(שגם זה הישג - עד לא מזמן היה קם בחמש - ארבע וחצי) ישן בצהריים (לפעמים)חצי שעה, ונרדם בלילה כשהוא מתוטט - משהוא בין 22:00 ל 23:30... עד לפני שבועיים - היה לנו יותר קל - כי היינו מכניסים למיטה בשמונה וחצי - היה מקשקש קצת עם עצמו עד שנרדם. בשבועיים האחרונים - כשגילה את עניין הלרדת מהמיטה לבד - זה הפך לסיוט לשעת לילה...

למעלה