נמאס לי!!!

M o n a L i s a

New member
נמאס לי!!! ../images/Emo10.gif

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אבל אני חייבת לפרוק! שום דבר לא הולך ולא מצליח לי!!! אני נמצאת בשלב כזה של החיים שבו אני צריכה להחליט מה ללמוד, איפה ללמוד וכמובן להשיג את הציונים המתאימים! אתמול עשיתי פסיכומטרי בפעם השלישית, ושוב היה חרא! אני מרגישה כ"כ מטומטמת!
אני עוד חיה עם זה איכשהו, אבל ההורים שלי משגעים אותי! לא מספיק שאני מבולבלת, ולא יודעת מה לעשות עם עצמי, ובזבזתי כבר מלא כסף על הרשמה לכל מיני מקומות, הם עוד יושבים לי על הוריד ולא מבינים מה זה עושה לי! חוצמזה, כל פעם שאני קונה לעצמי משהו אימא שלי עושה פרצופים וגורמת לי להתחרט. אני לוקחת מהם כסף לעיתים נדירות, ובד"כ מסתדרת עם המשכורת של השירות אבל מה שאני לא קונה אני מרגישה כאילו חטאתי! אני מודה, אני נורא אוהבת בגדים וקוסמטיקה, אבל אני חושבת שמגיע לי! ויש עוד מליון דברים......... אני מרגישה שהחיים שלי פשוט לא הולכים לשום כיוון חיובי, כל דבר שאני עושה נהרס - ואף אחד לא מבין אותי!

אמרת להם?

"הלו! הורים!! אני צריכה עזרה ואתם רק עוזרים לי להתבלבל עוד יותר. אני לא מצליחה לחשוב טוב ולהחליט החלטות חשובות תחת לחץ וביקורת מתמדת - אני צריכה שתהיו קצת בעדי!"

למעלה