נמאס לי ...

סנטה

New member
נמאס לי ... ../images/Emo10.gif

די די נמאס לי כבר והפעם אני לא מרוגז על הפורום אז תהיו שמחים
אני רוצה מאוד להגיע למפגש פורום ולניצנים אבל אני גם רוצה סלוע לשופינג תל אביב ולהופעה של משינה בים המלח ואני רוצה הרבה דבריןם ואני יכול פשוט הכסף גרר עבדתי חודש בהדרכת ילדים בקייטנה - היה כיף
כאילו הקייטנה נגמרת ביום רביעי ,בכל מקרה זה רק 2500 שקל ... ואני מבזבז את זה תוך שבועיים בדיוק ... אלא אם כן אני אחסוך אבל למה שאני אחסוך זה חופש ? חוץ מזה אני נוסע לפולין בסוכות למשלחת ואני לומד נהיגה [שיעור רביעי] ואני מסבך עם הק'לאץ - אני שונא קלא'ץ ואני שונאתיאוריה - יש לי תיאוריה יום שני ואני נראה לי ייכשל
כי אני שונא ללמוד על המנוע ואני שונא מנוע בכלל ... חוץ מזה החיים שלי די בסדר , החברים בסדר וגם החברה בסדר אבל הכול בסדר ולא בסדר אני רוצה לסוע למפגש פורום ולניצנים ואני חייב לכתנן הכול כדי שיספיק אם הכסף ... ואני גם רוצה לעזור להורים שלי ברשיון נהגיה ובפולין אבל הם לא רוצים שאני אעזור ואין מצב שאני עובד באוגסט - אני רוצה חופש ! טוב ברגע זה פרקתי ארבעה ימים של כל מיני דברים שהיו לי בלב ... אההה !

שגיא

הזכרת לי את הקיץ שבין יא' ליב' אויש כמה כיף זה היה
זה היה החופש הגדול היחיד בחיים שלי שבאמת אהבתי
תהנה מהחיים שגשג הם עוד כולם לפניך
שיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע
תומר

Ez sLeeP

New member
שגשג יקר..

הצחקת אותי. אתה מדבר עם אדם שכרגע חזר לעבודה, בה הוא נמצא מ-6 בבוקר, אחרי שקם ב-5, ונגרר הביתה לשעתיים עלובות של שינה. אבל אני מתנחם בעובדה, שלמרות שהחופש שלי מתכלה בקצב רצחני, אני אהיה בעל כסף לבזבוזים (4000 אני מניח), שיספיק לי בערך ל..חודש וחצי? (תשאלו את נועה. אני מסוגל ליותר
פחות זמן, אבל אמא תכעס..). תיאוריה זה לא בעיה, חורשים יום קודם, ועוברים (אהממ.. נועה.. *היא לא פה, ואני עדיין ממשיך ברמיזותיי.. אני מניח שזה מגעגוע.. תחזרי!). את השיעורים אני אתחיל בספטמבר, כי עד דצמבר במילא אני לא יכול להוציא רישיון *צעיר*.. תבוא למפגש קצת יותר מוקדם, אני ונועה נעזור לך לבזבז את הכסף כמו שצריך..
נדבו'ש.

שגיא-

גם אני הדרכתי בקיטנה,ויש שני הבדלים בני לבינך- 1.שלי הסתיימה אתמול אחרי 3 שבועות מפרכים. 2.אתה קיבלת כמה? 2500? אני קיבלתי כמעט כמוך אבל קצת פחות-קיבלתי 0. כן, אני והאידאלים שלי...צריך להתנדב וכאלה..לתרום,בלי ציפיה להחזרה כלשהי....אני מקנאה? חלילה! ו...חבר'ה-אני לא אהיה באי סי קיו כמה זמן אז....סורי! סוף שבוע מצויין לכולם. וסליחה על ההודעה שלא קשורה...

למעלה