נמאס לי נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!

פאני24

New member
נמאס לי נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!

שאני נמצאת אם יילדי ואני מטיילת איתם לבד לפעמים זה ממש משעמם לעיתים רחוקות יש נחברה ולפעמים אין ! בשורה התחתונה כייף לי אם יילדי אבל! אני רוצה שיהיו עוד אנשים בסביבה וזו בעיה אני בטוחה ב-100 אחוז שיש פה בפורום זה עוד המון כאלו אנשים וחלק מיכם יגיד יש מפגשים תגיעי אבל מפגשים אלו זה ממש לא אני וגם לא לטעמי הייתי בכמה מפגשים ולא זה לא הסגנון שלי . מה עושים? ממשיכים להתבאס אם הלבד? לא לא בא לי !

תנסי להיתחבר עם נשים במצבך...

בטח יש כאלה בגן או בבית הספר או בגינה הציבורית... אני היכרתי המון נשים וחברות חדשות מאז הגירושים ..וכן חלקן נשואות...ואנחנו מתראות המון עם ובלי הילדים.... אז כן , הפורום זו אופציה אחת יש המון...תהיי יצירתית.ותיזמי. בהצלחה.

פאני24

New member
אני אכן כן...............

מכירה יש לי חברות במצבי מהגינה מהבית ספר של יילדי אבל יש שבתות זאת כן יכולה זאת לא יכולה אולי אח"כ וכו" בסוף מה קורא אני מוצאת עצמי לבד מטיילת אם יילדי לא כל שבת אבל לרוב כן וזה מבאס תודה לכולם על התגובות

קטי30

New member
תהיי יצירתית יותר

לדוג' רשמת שאת אוהבת טיולים בחיק הטבע אז יאללה יש טיולים מאורגנים של קק"ל תחשבי פתוח מעוף כתב שהכל מתחיל ונגמר הבראש ואני מסיכמה איתו צריכים להיות קצת יותר פתוחים יותר יצירתיים

doron262

New member
"הלבד"

היי קוראים לי דור רק רציתי לומר לך שאת חייבת לעשות את הצעד אם את רוצה לא להישאר לבד . לא מדובר רק על המגשים הללו ישנם עוד המון דרכים ואמצעים שהם לא מפגשים מהסוג הנ"ל שתוכלי להכיר . לא ממשיכם להתבאס ולא ממשיכים להיות לבד ,כי זה רק יגרום לך לשקוע

doron262

New member
תשובה לשאלתך

היי ענת/לכולם דעתי בנושא היא מאוד ברורה ואיתנה . אם את מאבדת כיוונים אז את בכיוון הלא נכון ,את צריכה להישאר רגועה ואיתנה על הקרקע כדי שלא יחשבו שאת נואשת ,כי את לא . דבר שני האחד שצריך להגיע בסופו של עניין יגיע זה יקח קצת זמן אך הוא יגיע וכאשר הוא יגיע את תדעי . והוא גם טוב למערכת יחסים איתך וגם לילדייך חשוב מאוד שאותו האדם שאיתו את נכנסת לקשר צריך להיות לא רק טוב לך אל גם לסובבים אותך כי את כבר לא לבד . אז לסיכום של עניין צריך לתת לזמן לעשות את שלו אולי לקחת בייביסיטר לילדים ולצאת לאיזה מקום נחמד או לבילוי מהנה עם חברות או עם ידידים העיקר לא להיות ב"דאון "

avidon

New member
שלום

היי צייני מה את אוהבת מה היית רוצה לעשות ומי שתכום זה מעניין אותו ישמח ליצור עימך קשר

פאני24

New member
בעיקר אוהבת.......

לטייל בארץ ישראל מהבוקר עד הערב לפעמים גימבורי,הכל מאוד ספונטנית

Snarc

New member
גם לי יש אחד...

מי שמנסה יכול גם להכשל... עכשיו תורך.

Snarc

New member
אישית מוותר...

איך שאנשים מסוימים מתיחסים לעצמם ולגופם עדיף שלא יתקרבו אלי בכלל...

והבנחה שאתה מיתייחס לאנשים שכותבים

פה כל מיני הודעות בריגעי משבר...סתם כי בא להם להוציא..... אז גם אתה בעל יכולות ניתוח מעמיקות.... מישהו דיבר על ה"פסיכולוגים" בפורום...? זה היית אתה לא?

maof

New member
אוקי ולכן נישאר לי לומר...

לחשוב אחרת...זה להרגיש אחרת
מעוף

למעלה