נמאס לי ממנה

נמאס לי ממנה ../images/Emo46.gif

מהעוזרת שלי... 1. היא מנקה ג-ר-ו-ע. 2. אין לה טלפון אז אי אפשר לתאם איתה כלום. 3. היא לא מגיעה בלי להודיע. ניסיתי להיות הוגנת איתה ואפילו לקחתי אותה פעמיים בשבוע (היא מנקה הרי גרוע אז צריך לפחות פעמיים כדי שיהיה סביר). אבל זהו הגיעו מים עד נפש - היא לא הגיע אתמול שוב (בלי להודיע והפעם גם בלי להתקשר להתנצל...) ואני עם מיגרנה מנקה לבד. האמת כל העוזרות אותו הדבר - לא מודיעות לא מנקות כמו שצריך... אם אני אהיה הוגנת אז אני יכולה להבין שבן אדם חולה/הילד חולה וכו' אבל אני צריכה בית נקי ואין לי זמן לעשות זאת בעצמי. אז חשבתי לעצמי - בטוח שיש חברות שמספקות שירותי ניקיון (לא חד-פעמיים כמו כשנכנסים לדירה אלא קבועים). החברה תדאג לשלוח כל שבוע מנקה ואם יש בעיה היא שולחת מחליף/ה. למישהי יש המלצות??? לא אכפת לי לשלם מעל לממוצע. העיקר שאני לא אתקע כל שבועיים עם בית מטונף.

YULI9

New member
לא נכון שכל העוזרות גרועות

היתה לי עוזרת נהדרת יותר מ4 שנים. אף פעם אחת לא הבריזה, תמיד היתה מוכנה לבוא לקראתי כשהייתי צריכה, ניקתה מעולה. מאוד הצטערתי כשנאלצה לעזוב (תכנית ויסקונטין
). עכשיו אני מנסה להסתדר בעצמי אבל אני יודעת שאפשר למצוא עוזרת טובה, צריך פשוט לנסות ולא להסס לפטר אם לא מתאים, אם את מוכנה לשלם מעט מעל לנהוג גם המוטיבציה שלה תהיה גבוהה יותר. לדעתי עוזרת שעובדת בחברת ניקיון המוטיבציה שלה נמוכה מאוד, כמו רוב עובדי הקבלן, כי החברה לוקחת לה את רוב הכסף. נסי באתר OZERET4U ׁ(מצטערת, לא יודעת איך להוסיף קישור).

נכון

לא כל העוזרות גרועות גם לי היתה עוזרת מצויינת במשך 7 שנים שחלתה מאד (והיום היא המטפלת) הבעיה שגם העוזרת הכי טובה בעולם חולה או רוצה חופש ואת הבית צריך לנקות כל שבוע ואני כל יום בעבודה...

YULI9

New member
את צודקת

אני פשוט חושבת שחברת ניקיון לא תפתור את הבעיה, התחלופה שם מאוד גבוהה ולא נראה לי שהיית רוצה כל פעם מישהו אחר שיכנס הביתה וילמד מחדש את העבודה. הפתרון יכול להיות להשקיע ולמצוא עוזרת טובה ובמקביל למצוא גם סטודנטית שתסכים לכסות במקרה שהעוזרת לא תוכל להגיע (אם תסכימי לשלם קצת יותר כפיצוי על ההתראה הקצרה אני בטוחה שלא תהיה בעיה). בכל מקרה בהצלחה.

maybesure

New member
לא לעשות הכללות

לי יש עוזרת נ ה ד ר ת שמגיעה רק אחת לשבועיים. בגלל בעיות גב החלטתי לפני כ 4 שנים להיעזר בעוזרת. שמעתי עליה מחברה שאצלה היא עבדה 3 פעמים בשבוע. באותו זמן לעוזרת לא היה יום פנוי, ניסיתי לחפש דרך מודעות בעיתון ללא הצלחה. אז.. פשוט חיכיתי, ומדי פעם שאלתי את העוזרת אם התפנה לה יום. עד שיום אחד היא הודיעה לי שיום חמישי פעם בשבועיים פנוי לה. מאז..4 שנים היא מגיעה כל יום חמישי בשבועיים, מבריקה את הבית, מסדרת למופת, מוכנה תמיד לכל בקשה מיוחדת מעבר לנקיון השגרתי. התנאי היחידי שלה היה שהיא עובדת לא פחות מ 6 שעות בכל פעם. במהלך ה 4 שנים האלו היא ביקשה יום אחד לא להגיע בגלל סופ"ש ארוך שנסעה עם המשפחה לאילת, ופעם אחת בגלל תאונת עבודה שקרתה לה בבית אחר. היא מגיעה אלי בכוחות עצמה, אין לי צורך להסיע או להחזיר, היא אשה תרבותית מאוד ונעימה, גם לילדים. מתחשבת מאוד, ואסטתית. אני יודעת שיש בשכונה פה בתים שנעזרים בעוזרות מהמגזר הערבי מכפרים שכנים, אבל מעדיפה לשלם קצת יותר ולהנות מנקיון ובטחון שהכל מתוקתק. בשבועות שבין ההגעה שלה אני מתחזקת את הבית - וזו באמת לא בעיה, מאחר וילדי כבר בוגרים, ואנחנו כעת רק 3 בבית באמצע השבוע.

לפטר ובנתיים לחפש

ככה אני אומרת גם לאמא שלי בכל שנות היכרותי עם מנקות היו לאמא שלי רק 2 מעולות אחר כך היו כאלו שהיו סבירות היום יש לה אחת שהיא סבירה מינוס אבל אמא שלי התרגלה והבית בעיקרון בסדר ( היא חיה לבד )

להחזיק שתיים במקביל כגיבוי?

אני גם מחפשת כעת, וחשבתי על הרעיון להעסיק שתיים במקביל: - כך כשאחת חולה או עוזבת, לא נשארים בלי כלום - אפשר לתת להן לנקות חצי בית אחר כל שבוע לסירוגין. מה שאחת מחפפת, השניה תשלים. דרך אגב, באתר www.ozeret.co.il יש היצע גדול יותר, והוא בחינם (לעומת ozeret4u שהוא בתשלום).

למעלה