נמאס לי מכולם

• פותח הנושא A-naT
  • פורסם בתאריך

A-naT

New member
נמאס לי מכולם

נמאס לי מהעולם. נמאס לי מכולו. נמאס לי מההורים שלי ומהמשפחה המגעילה שלי, אני שונאת את כולם. את כל הדודים ואת ההורים שלי ואת סבא וסבתא שלי. שונאת את החברים שלי, שונאת את החדר המסריח בבית המסריח ושונאת את האוכל המגעיל הזה שונאת את אלוהים, אין אלוהים, ואם יש אז הוא חתיכת מנייאק. שונאת את הבית ספר המגעיל הזה, שונאת את אורן, שונאת את המחשב המסריח הזה, שונאת את כולם. כוס אעמק, אפילו אתם כבר לא עוזרים לי. שונאת את כל האנשים שמסתכלים עלי מלמעלה ואומרים לי להפסיק עם השטויות ולהתחיל לאכול. שונאת את כל אלה שמנסים לעזור, אבל בסוף עושים יותר בלגאן. אני שונאת שכל מה שאני מנסה להשיג מתקלקל. שונאת לראות את כל החלומות שלי מתנפצים אחד אחד. אני שונאת את עצמי. אני רוצה למות אני הולכת למות ...אני בטוחה שאת הולכת למחוק את ההודעה הזאת. לא אכפת לי, אני לא שמה ז*ן. שונאת את כולם. סתם אני, מכוערת, מגעילה. בלי תקווה, בלי מישהו שידאג לי, בלי מישהו שבאמת אכפת לו. ואני שונאת את כולם על זה, שילכו כולם להזד**ן

ארטור

New member
נדמלי שהיום את אוהבת לשנוא.

זה יעבור. יש יומים כאלו. שתהיה לך לילה טוב.

A-naT

New member
נדמה לי..

שאני לא מכירה אותך בכלל, ואתה לא מכיר אותי, אז אל תעז לשפוט אותי, ואל תתערב. ...ולכולם, תודה על התמיכה הנהדרת, באמת.

A-naT

New member
...אוקיי.

תשמעו. אני מעדיפה ללכת מפה לפני שאני אמשיך לומר דברים שאני אצטער עליהם. אני הולכת לישון או משהו. אין עוד הרבה מה לעשות בעולם מסריח כזה, חוץ מלהתאבד

בודהא

New member
לענת שנמאס..

את שונאת ובצדק, את שונאת את עצמך וכולם משתקפים במראה הזו. את יפה וטובה מצאי את זה בתוכך וחפשי גם מישהו שיגיד לך, חזק, את יפה!!! ואלו עכשיו את שונאת גם אותי, אבל אני אוהבת אותך, כי את כנה ואמיתית ומיוחדת ואין , אין כמוך בעולם!

מייק 48

New member
ולמרות הכל , עינתי - אוהבים אותך!!!

עינתי יקרה, יש כאלו ימים שאתה שונא את כל העולם ואת עצמך אתה ממש לא יכול לסבול... את עצמך אתה כל כך שונא כל-כך, ממש שונא, נורא... והכל הרוס והכל דפוק והכל חרא... וכולם שונאים אותך... כולם רעים כל-כך... רק רוצים לפגוע ולהרוס אותך... והם כל כך שונאים אותך... הם רוצים אותך לזלול... ואף אחד לא בא לעזור... כולם מפקירים אותך... לעזאזאל... אין חברים, אין אוהבים, אין הורים ואפילו אין אלוהים... כולם, אבל ממש כולם, אותך למאכל העורבים מפקירים... עינתי חומד, יש כאלו ימים נוראים... אתה מרגיש לבד מול העולם העויין וכולם אויבים... אתה לא יכול יותר... אתה רוצה למות... אתה רוצה להרוג את המוח הזה, שמשקר לך ומראה עולם הפוך... מה יש בו במוח הזה ? למה הוא מוכרח לשקר לך ??? אבל לך לא איכפת עוד... אחרי המבול !! ובשוך הסערה, אחרי המבול... אתה מתעורר מחלום הבלהות... השד אולי נבהל... חזר לבקבוק... ואתה מסתכל סביב... ופתאום אתה רואה חבר, ועוד חבר... ידיד ואוהב... אנשים שאוהבים אותך מאד מאד... אלו שאתה יקר להם כל-כך... והם מבינים שאתה לא אתה... הם לא כועסים... גם אם כיוונת אליהם את כל התחמושת, את כל החיצים... עינתי מתוקה, יש כאלו ימים נוראים... אבל הם לבטח יחלפו... הם עוברים... ואחרי הסערה נשארים בשבילך כל האוהבים... שיאהבו אותך תמיד, ללא תנאים... ואם תרימי ראש ותביטי מסביב... תוכלי לראות אותם בין שברי הסערה... אנחנו אוהבים אותך מאד מאד, עינתי יקרה... ואנחנו נהיה כאן למענך בטוב וברע... ולא משנה מה תאמרי, לא נכעס... שולח לך חיבוק לנחמה שלך באהבה מייק

הי חמודה שלי..

טוב, קודם כל, לא צריך להוריד את ההודעה, כי לפעמים צריך פשוט ברגע של כעס להוציא הכל, וזה טוב.. דבר שני, אני יודעת שאת לא שונאת את אורן!! חמודה שלי, מה קרה פתאום, אולי סתם החג חונק עם כולם ככה ביחד בלי אפשרות לנשום.. אם בא לך תתקשרי.. אוהבת אותך המון..

A-naT

New member
היי כולם..

אוקיי, נתחיל מזה שאני מצטערת. התקפה כזאת, לא יודעת מה עבר עלי.. אז בקיצור, קבלו ביטול ענק על כל מה שהיה למעלה, תאמת- פשוט תשכחו מהכל. לא לדאוג, אני בסדר :0) מייקי!! אתה כזה נשמה, עשית לי ממש טוב בלב. תודה. יעלי.. צילצלתי. לא ענית. השארתי הודעה. נא לחזור אלי. תודה. :p ארטור.. מצטערת! תפסת אותי בקריז בודהא: }{ ניבי: ...אוקיי. לא ממש שונאת אותו.. רק קצת ביי ביי עינת B-p

karen_karen

New member
a-nat

את מתוקה וזה טוב להוציא בו ברגע מה שכואב את מקסימה וחמודה וכולנו פה אוהבים אותך מקווה שהיום זה יום יותר טוב אוהבת קארן

למעלה