נמאס לי- מה לעשות?

תמרלה

New member
נמאס לי- מה לעשות?

אני לא מאמינה שאני אומרת את זה - אבל כן נמאס לימהמריבות מהאשמות מההתפרצוית, ומהשתיקות. במשך שנתיים של נשואים אנחנו צומחים ביחד וכל אחד לחוד - וכל פעם שיש משהו שבשיחה בנינו עולה ולא מוצא חן בעיני בעלי -איך שאמרתי או מה אמרתי או שהבין לא נכון, לא משנה זה- לא שקיללתי אותו, או חס וחלילה הרבצתי לו או בגדתי בו - כל מה שעשיתי זה אמרתי מילים שלא הייתי צריכה להגיד -אז אני לוקחת אחריות על עצמי ואני יודעת להתנצל אבל נמאס לי מההתפרצויות שלו מהתגובה שזהו זה הסוף , נתגרש וזהו!! עד מתי הוא יבדוק כמה אני אוהבת אותו ורוצה אותו ולא אוותר עליו? אח"כ הוא נרגע ואומר שהוא מבין למה התפרץ והתנהג כך, אבל בנתיים אני עם התחושות הללו! והדבר שהכי פוגע זה התזמון לריב - אנחנו מנסים להביא ילד ( אחרי 2 הריונות שהסתימו בהפלות) ודווקא בימים של הביוץ אנחנו רבים ואז הוא מתנתק לליום יומיים ואז זה כבר מאוחר ! וזה הכי מעצבן אותי! כי אנחנו לא צעירים ולמה צריך לריב כל הזמן, ואולי באמת כדאי שנתגרש, עולות לי ספקות כל פעם עד כמה הוא רוצה ילד כמוני? כשאנחנו רבים הוא יורה בי חצים בדיוק במקומות הכואבים, בהריונות ובהפלות, אומר שטוב שהפלתי- ושהוא לא רוצה ילד ממני ואח"כ מתנצל ואומר לא זה לא נכון, את יודעת שאני רוצה ילד. אבל אני כבר עיפה מהמריבות מהאכזבות מהשתיקות ולא יודעת מה לעשות?

adam33

New member
לא מקנא בו

אם רק היה יודע כמה צער הוא גורם לך אם רק היה יודע עד כמה להביא ילד זה לא סתם ככה אלא יש המון מאבקים נפשיים שהוא אינו תורם לך בתהליך הזה.. השאלה אם היה יודע היה משנה את התנהגותו?

תמרלה

New member
ואם הוא יודע- וזה חלק מהבעיה?

הוא יודע שהוא גורם לי צער, וכיום הוא יודע שלהביא ילד זה לא פשוט! ושיש מאבקים נפשיים - וזאת הבעיה -כי חלק מזה העובדה שהוא חושש מזה שהוא מפחד להיות אבא , ונכון הוא מדבר על זה, ואחרי שישי-שבת של ויכוחים ואחרי שאני -אמרתי שאני רוצה להפרד! הבוקר הוא החל לדבר אחרת, ולדבר על -שנפסיק לעשות אחד את השני לא בסדר! וכל אחד אמר באילו מקומות אנו עושים את האחר לא בסדר ופוגעים בו! וכשאמרתי לו שהמקום הכי פוגע זה ההריון- הוא אמר שהוא חושש מזה אבל מתכוון מהיום להסתכל אחרת על הדברים ולהיות במקום של למידה - ללמוד מה זה להכנס להריון, להיות הורה ! אני רוצה להאמין שזה ישתנה, ושלא נגיע שוב למצב שהיינו אתמול - אמרתי לו שלא תהייה דרך חזרה בפעם הבאה -ושיצטרך לשלם את המחיר בכך שהוא מאיים על הקשר! וכל פעם שמשהו לא מסתדר אז הוא אומר שנתגרש - אז אמרתי לו פעם הבאה אני זאת שתגיד את זה!! אז כמו השקט שאחרי הסערה, עד שלא מגיעה הסערה לא יודעים מה יהייה?!

עוגלית

New member
אולי תנסי קצת להוריד לחץ?

להפסיק לדבר על הריון לתת לזה חודשיים של שקט, אולי זה מה שגורם ללחצים שלו? להוריד את כל הלחצים, אין הריון, אין ביוץ, אין סקס כפוי, יש חיים רוגעים ללא כל הלחצים. אם המצב ימשיך כמו שהוא תביני שישנה בעיה. אם המצב נרגע תוכלי לכוון את הבעיה להריון הרצוי.

df19722000

New member
תמרלה

את עוברת תקופה קשה מאוד...הדברים שאת מתמודדת איתם משפיעים אחד על השני, הנסיונות להיכנס להריון בתקופה שאת סוערת מבפנים....ההתמודדות עם אישך במחשבה שאני מפספסת את ימי הביוץ.... אין סיבה שבעולם להתפרץ כשרבים, לפגוע בך והוא יודע בדיוק היכן זה יכאב לך יותר, גם בריחה לשתיקה איננה הפתרון.... הוא מבטיח שישתנה ומהיום ילמד לשלוט בעצמו...השאלה אם את מאמינה שהוא מסוגל לעשות זאת מבלי עזרה מבחוץ... מנסיוני, אישי לא הצליח לשלוט בעצמו, הוא הבטיח והבטיח והתנצל וליטף אבל כשהוא התפרץ הוא הלך עם זה עד הסוף - השפלות, קללות, ואפילו הרמת יד.. לדעתי רק ייעוץ זוגי יעזור בו תלמדו כיצד להתמודד עם חילוקי הדיעות והוא ילמד כיצד לדבר על דברים ולא להתפרץ / לשתוק.... מה את חושבת?

seeyou

New member
../images/Emo132.gif-דווקא בימים של הביוץ ?

אולי בגלל הפחד שלו? בקשר למילים יש לי הערה קטנה! אצל הסינים מתעללים בבן אדם על ידי טיפטופ מים על הראש! אתו אפקט אפשר לקבל על ידי מילה! היא נכנסת לראש וגורמת לנזק כול החיים! אנחנו בונים או הורסים את החיים על בסיס של מילים!!!!!!! ברגע שמילה יצא לדרכה לא ניתן לשנות את ערכה או הכוונה! לא כולם מיחסים אותו חשיבות למילים אנשים "רגישים" מיחסים חשיבות מרובה לפעמים מחוץ לכול קשר! זה לא אומר שאת לא צודקת מבחינתך...מבחינת הרגשתך.. אין לכם רצון להבין באמת מה הגורם האמיתי שמדליק את המדורה? גירוש הוא פיתרון הטוב ביותר-לפעמים הוא הקל ביות זה לא אומר שעם בעל אחר לא תרגישי אותו דבר!

denur1

New member
הוא בשלב מעבר.

לפי מה שאת מתארת בעלך כבר נמצא בשלבי ניתוק הקשר במחשבתו, תוך זמן קצר זה יעבור למעשים תתכונני כי אין לך בררה. הוא אפילו לא מפתיע אותך הוא מתנהג באופן שמצביע בברור על כוונותיו.

הלכה

New member
סבלנות

שלום תמרה בחיים בכלל צריך סבלנות עלאחת כמהו כמה בחיי הנשואים. אך יחד עם זאת צריך לתכטס עצה איך לפתור את הבעיה.בפורום זה לא ניתן כמעט אבל מה שאני ממליץ לך זה לשמוע קלטות של הרב אבנר קוואס שמדברות בנושא הזוגיות וזה אפילו לאנשים שאינם דתיים. ותדעי שהקלטות שלו עשו פלאות בהשכנת שלום .אם תרצי להשיג צרי קשר!

יכלM

New member
שטויות !!!

אולי הם לא מתאימים !! אבל זה בטח לא קשור להריון !!! אני מכירה זוגות מאוהבים ומצליחים עד השמיים שרק אחרי 10 שנים הצליחו להביא ילד לעולם !!!

יכלM

New member
שטויות !!!

אולי הם לא מתאימים !! אבל זה בטח לא קשור להריון !!! אני מכירה זוגות מאוהבים ומצליחים עד השמיים שרק אחרי 10 שנים הצליחו להביא ילד לעולם !!!

יכלM

New member
וגם כאלה שלא התאימו

שהצליחו להביא יותר מדיי ילדים...

תמרלה

New member
סוף טוב לסיפור

ראשית תודה לכל מי שהגיב - לא כל עצה מתאימה לכל אחד!! ומה שלמדתי זה שהעובדה שמדברים על הדברים - זה הפטנט! לא קלטות או יעוץ שמתאים לאחד מתאים לאחר, מה שעזר לי הכתיבה פה זה להרגע, לא לאבד פרופורציות למציאות וברגע שנרגעתי ולא התפרצתי והגבתי אחרת מהרגיל - הדברים השתנו, כי עד היום אני נלחמתי על הקשר! וברגע שאני לא לקחתי את התפקיד הזה - הוא לקח! והוא זה שנלחם על הקשר! ובא לדבר ודברנו ושמנו את הדברים על השולחן ואת המציאות - והתחייבנו לא לעשות אחד את השני לא בסדר, לא לאיים על הקשר, לא לפגוע במקומות הרגישים ולדרוך על יבלות -ואתם יודעים מה כל השיחות הללו חיברו אותנו כל כך טוב, חיזקו את האהבה בניינו, ופתאום הוא רוצה כבר כל כך ילד, והפך להיות שותף פעיל -"טרטי משמע"!!! לכך שיהייה לנו ילד - ואומנם עוד לא בדקתי אבל בתחושה שלי אני החודש אהייה בהריון! אז תודה לכל מי שהגיב, והמסר שלי לאחרים- בזמן מריבה - לנשום עמוק ולהרגיע את עצמך, כמה שאפשר, ואולי להבין שכל מה שהשני אומר - זה לא משהו שקשור אליך - זה קשור ליחסים שלו עם עצמו! ואת/ה רק נמצא שם, ומעורר את כל השדים שבתוכו - וכך גם הפוך! ועוד משהו ברגע שהיחסים שלך עם עצמך טובים - ואתה מפסיק לבדוק את עצמך, אתה גם לא בודק את האחר - ואז אתה סומך עליו והוא הופך להיות שותף מלא שלך!! זהו אז מקוה שגם לאחרים יהייה סוף טוב ואם לא אז כן- תמצאו לכם את הדרך שמתאימה לכם ויעוץ מבחוץ זה חשוב, אנחנו היינו במשך שנה בטיפול וזה מאוד עזר לנו. אז בהצלחה לכולם

למעלה