נמאס לי להניק

lior2010

New member
נמאס לי להניק

שלום בנות יקרות אני חדשה כאן. אני זקוקה לתמיכה בני בן חצי שנה עד עכשיו הנקתי הנקה מלאה בהנאה רבה אבל כבר כמה ימים אני לא נהנית בהנקה בני זז המון בזמן ההנקה לפעמים הוא מוציא את השד ובוכה ולפעמים הוא מכאיב לי ובזמן האחרון חם לי ולו ופשוט לא נוח אני נחושה בדעתי להפסיק להניק משום שאני כבר לא נהנית מזה אני סובלת, אני חושבת שזה מכובד מאוד להניק חצי שנה ואין לי ייסורי מצפון. אני רוצה כבר להיות קצת חופשייה ולעשות דיאטה רצינית ולחזור ללבוש חזיות יפות וסקסיות ולא חזיות הנקה. בבקשה תייעצו לי מהי הדרך הכי טובה להפסיק להניק|? האם הוא ירצה בקבוק? מעולם הוא לא ראה בקבוק. מה אתן אומרות החזה כואב שמפסיקים להניק? ממתינה לתגובות תודה.

SHLOMIT 27

New member
הנקה

ראשית עלי לציין שזה פורום הנקה ולא הפסקת הנקה אז תעשי כל שעולה ברוחך תנסי לשאוב קודם כל חבל להפסיק סיפור רמדיה ידבר בעד עצמו פחד מכל התחליפים בהצלחה בכל דרך שתבחרי

מילת הקסם - בהדרגה ../images/Emo28.gif

שלום לך ליאור, ראשית כל הכבוד על חצי שנה של הנקה בלעדית. כולנו יודעת שזה לא הולך ברגל..
אם את משיקולים כנים ואמיתיים החלטת להפסיק להניק, הכי חשוב שהדבר ייעשה בהדרגה. לא לגרום לא לך ולא לבנך לזעזוע. לדוגמא תדלגי על ארוחה אחת ביום (תחליפי בתמ"ל)ותניקי את כל השאר במשך נניח שבוע. ואח"כ עוד ארוחה .... וכו'. לאט לאט. אגב, אני מניחה שאתם מתחילים תיכף בתוספות של מוצקים, דבר שיקל עלייך לרווח את ההנקות. כדאי להתייעץ באמת איך עושים את זה הכי נכון, (גם פה ואולי פורומים נוספים) כדי שיעבור בלי "טראומות". לא לבייבי ולא לך. בהצלחה !!

hphp40

New member
../images/Emo141.gif

אמא של פיצית את נהדרת. אילו מלים יפות, חמות ומעודדות, והכי חשוב עוזרות. למרות שזה פורום הנקה.

batLaLeche

New member
גמילה מהנקה ../images/Emo77.gif

זה בהחלט פורום הפסקת הנקה ממש כמו שזה פורום הנקה. הגמילה היא חלק בלתי נפרד מההנקה, בכל גיל, ואנחנו דווקא שמחות לעזור בגמילה נכונה - מפני שמאוד חשוב שגם הגמילה תלך בצורה חלקה ונעימה, בריאה וטובה, ממש כמו ההנקה. אכן חצי שנה של הנקה היא מצויינת, ובאמת תיכף אפשר כבר להתחיל במזון מוצק. יופי. אני מסכימה לגמרי עם העצות של אמא של פיצית - מאוד חשוב לגמול בהדרגה, משתי סיבות עיקריות: א. לעצמך, האמא: הגוף שלך מייצר כרגע המון חלב. אם החלב לא ייצא באופן סדיר, הוא ייצור אצלך מלאות ואחר כך גודש, וחלב שתקוע בשד גדוש מוביל לסתימת צינוריות ולדלקת בשד. זו דרך מאוד כואבת לסיים את ההנקה, שלא לדבר על סיבוכים מזה... לכן אנחנו מורידים בהדרגה את הייצור של החלב, על ידי החלפת הנקה אחת בבקבוק, כל כמה ימים, בזהירות, עם תשומת לב לתחושות של גודש - לבדוק שלא "רצת מהר מדי" והורדת יותר מדי הנקות בבת אחת. ב. לילד: למנוע ממנו טראומה, מצד אחד, ולוודא שאין אלרגיות לתמ"ל, מצד שני. אם מוסיפים בקבוק אחד ורואים שהכל בסדר, אפשר כך להמשיך בזהירות ולראות שהוא מקבל את הבקבוק בלי הקאות, פריחות, שלשולים וכדומה. וחוץ מזה, נדמה לי שאת מתארת מצב של תינוק שמוציא עכשיו שיניים וכואב לו וקשה לו, והוא מתנהג בצורה כואבת בגלל זה. אז יש פטנטים מה לעשות כשהיונק שלנו מציק לנו בגלל כאבי השיניים שלו. יכול להיות שתחליטי לא לגמול, מתוך הבנה חדשה של מה שקורה לו, ואם כן, אז אנחנו עדיין כאן. נשמח אם תספרי לנו איך הולך לך. ובהצלחה!

למעלה