נמאס לי להיות לבד..
א אליאור ריגבי New member 14/7/06 #5 ../images/Emo24.gif על הבוקר../images/Emo42.gif שיהיה לך ולכולם בוקר מקסים וסופ"ש נהדר
ק קושקושית מתולתלת New member 14/7/06 #7 רק חיבוק אחד קיבלתי? ואני חשבתי שאוהבים אותי פה... "אשליות אשליות מתוקות..."
ק קושקושית מתולתלת New member 15/7/06 #11 האמת? איך שנכנסתי למחשב וראיתי את ההודעה שוב קרה לי משהו המצריך חיבוק חם ואוהב אז.... אפשר עוד?
מ מותר לי New member 15/7/06 #12 אענה לך כמו שענו לי.... מישהו פעם ביקש ממני למסור לידידה משותפת (ואהובה ) שלנו מלא נשיקות ושני חיבוקים...... שאלתי אותו- למה רק שניים??? והוא ענה: "בחרתי את שני החיבוקים הכי איכותיים וטובים, ששווים הרבה יותר מכל החיבוקים האחרים!" אז אני מביאה לך את שני החיבוקים הכי חמים וטובים בעולם!
אענה לך כמו שענו לי.... מישהו פעם ביקש ממני למסור לידידה משותפת (ואהובה ) שלנו מלא נשיקות ושני חיבוקים...... שאלתי אותו- למה רק שניים??? והוא ענה: "בחרתי את שני החיבוקים הכי איכותיים וטובים, ששווים הרבה יותר מכל החיבוקים האחרים!" אז אני מביאה לך את שני החיבוקים הכי חמים וטובים בעולם!
E exterior New member 14/7/06 #8 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מכל הלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מכל הלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
E exterior New member 14/7/06 #9 ואתה בעצם לא לבד....אם אין בת זוג זה לא אומר שאתה לבד. ובת זוג נכונה תגיע שזה יהיה מתאים, שזה יהיה בזרימה שלך.... **חיבוק**
ואתה בעצם לא לבד....אם אין בת זוג זה לא אומר שאתה לבד. ובת זוג נכונה תגיע שזה יהיה מתאים, שזה יהיה בזרימה שלך.... **חיבוק**