נמאס לי כבר

נמאס לי כבר

דדדדדדדדדדדדדייייייי די די די די פשוט די נמאס לי שאנשים מתקמצים לי פה על ספויילר מסכן אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף למהלים למרות שכבר היום פה מחיקות נוספו עוד כמה תמחקו זה כבר מתחיל להיות מעיק.. אתם לא מבינים שאתם הורסים לאחרים?!?!? אתם ממש אנוכיים קורה שיש פאשלות וכל זה סבבה אבל תהיו רציניים בשני שרשורים היום נמחקו הודעות שלא היה בהן ספויילר למה אתם מצפצפים על החוקים ועל המנהלים?! יש מצבים שמוחקים שרשור שלם ויש אנשים שדווקא רשמו נכון עם ספויילרים וכל זה בגללכם מוחקים את ההודעות גם שלהם אז תפסיקו כבר!!!!!!!!!!!!

adi121

New member
../images/Emo45.gif תומכת ומוסיפה..

קודם כל אני מסכימה מאוד, אמרנו לא מעט פעמים שיש לסמן בספויילר, אלו הם חוקי הפורום, הוספנו גם שורה למעלה שמזכירה לסמן, נתנו הזהרות, מחקנו הודעות, נתנו אזהרות וגם מחקנו הודעת ועדיין יש אנשים שמצפצפים על כל זה ולא מסמנים ספויילר! אז קחו את העניין לתשומת ליבכם, תבינו שכמו שאתם לא רצו שיהרסו לכם את המשך העלילה גם אחרים לא רוצים בזה, וצריך להתחשב בכל הגולשים בפורום, ולא כולם רואים בקצב שלכם, אז תכבדו את כולם! ואם כבר אתם עושים את המאמץ הגדול הזה של לסמן בספויילר אפשר גם לסמן לאיזה פרק הספויילר הזה, מכיוון שיש פה הרבה אנשים וכל אחד רואה בקצב שונה לא כולם רואים לפי יס ולא כולם כבר הורידו את כל הפרקים לכן עדיף לסמן גם לאיזה פרק הספויילר וזה יהרוס לאנשים שעדיין לא התקדמו יותר מדי.

לחסום בלי סנטימנטים נקודה.

אם בקשות, אזהרות והתחננויות לא עוזרות, פשוט לחסום. זה קורה בפורומים אחרים וזאת לא בושה.

Dor Azulay

New member
צודקת

נהרס לי פרק 21 בגלל איזה עצלן אחד שלא כתב שזה ספויילר זה פשוט מעצבן הקטע הזה

Angelus

New member
ה"עצלן" נחסם.../images/Emo88.gif

ואגב, קראתי את ההודעה שלו, והוא לא ידע על מה הוא מדבר. אז אל תדאג.
וכן, כבר יש רשימת חסומים -- הם ישובו לפה בברכה אם וכאשר הם יתחילו ליישם את חוקי הפורום.

אי אפשר שלא... במיוחד באותו היום

זה היה כזה אידיוטי... היו שני שרשורים ובניהם הייתה הודעה שנמחקו הודעות של ספויילרים והם פשוט ציפצפו על עדי ועל החוקים וזה מרגיז הם הורסים לאחרים

למעלה