נמאס לי כבר!!!

רד לייט1

New member
יש התפתחויות...

אתמול ושלשום הייתי ממש ממורמר אך למרבה הפלא היא התקשרה אליי אתמול בערב ודיברנו לא מעט זמן, היום היא התקשרה שוב פעם, בכל אופן היא תירצה שהיא לא יכלה להתקשר אליי בגלל סיבות מטופשות! אבל אני הבנתי משהו בתקופת המירמור הזאת שבא הייתי מרותק לתגובת אנשים (כולל אתכם אגב!) הבנתי שאני לא יודע אם אני בכלל רוצה אותה ונכון שעכשיו פתאום טוב לי לאחר שהיא התקשרה פעמיים אתמול בלילה והיום בבוקר בזמן העבודה שלי, אני מאוד מבולבל, מצד אחד אני מאוד מאושר שאנחנו בקשר מצד שני אני לא יודע עם אני בכלל רוצה איתה קשר, אבל בעצם שאנחנו לא בקשר והיא לוקחת פסק זמן אני בדיכי... מה לעשות???

רד לייט1

New member
נמאס לי כבר!!!

לפני שבוע שוב פעם התאכזבתי מבחורה!!! היא פשוט "סתם" ככה הפסיקה להתקשר, ואל תגידו לי להרים לה טלפון כי אני לעולם לא עושה דברים כאלו יש רמזים ברורים שכאשר אני מקבל אותם הדרך שלי היא להפנים ולהיות דכאוני... בכל אופן אני בן 22 אני רוצה רק קשר רציני, לא סטוצים ולא נעליים. ובכן תמיד שאני יוצא לדייטים ואני מתחיל קשר עם בחורה תמיד קורה משהו והיא חותכת תמיד!!! אני בחור אינטליגנט אני נראה טוב אני לא איזה קונף, האמת שתמיד חשבתי שאני חתיך, תמיד אהבתי את החיצוניות שלי, קיבלתי גם פידבקים בהתאם, אבל מאז שהיא חתכה אני מסתכל עליי במראה ואני נגעל... FACE IT משהו לא בסדר, מה זה? אני בחור רע? מה עשיתי שזה מגיע לי?? נמאס לי כבררררררררר בבקשה תעזרו לי!!!!!! מעולם לא ביקשתי עזרה וזה הפעם הרשאונה שלי באתר הזה, אבל היום אני לא מסוגל פשוט נמאס לי מהכל נמאס... המקלדת כבר לא מסוגלת לספוג את דמעותי אז פה אני אסיים, מקווה שאני אזכה ליחס תודה לכולם וחג שמח כי אצלי הוא בטוח לא יהיה שמח...

LoveRo

New member
לרד לייט1

אני מזדהה איתך לחלוטין, גם אני מחפשת קשר רציני, רק שעד עכשיו היו לי רק אכזבות מגברים... גם אותי דחו פעם אחר פעם וזה נורא פגע בי וערער לי את כל הבטחון העצמי (שזה לגיטימי). זה ברור שאתה שואל את עצמך מה רע בך... גם אני שואלת את עצמי אותו דבר ומאשימה את עצמי, לא אף אחד אחר... זה כואב לדעת שלא רוצים אותך, אבל מה קרה בדיוק שהבחורה חתכה?

דפוסי התנהגות

המלצתי לשנייכם לבדוק עם עצמכם אמיתי !!! את דפוסי ההתנהגות שלכם. האם אתם מביאים את העוצמות שלכם האמיתיות לפגישות ? האם הפחד משתק אותכם ואתם מתנהלים על פיו ? האם אתם מנסיים בבירורים הראשוניים בטלפון לברר האם לבן/ת הזאת אתם רואים כזוגיות אידיאלית או מסונוורים ? בהצלחה. שבת שלום

לרד לייט החתיך

קודם כל תתעודד,יש הרבה במצבך.הבחורה הזו יכול להיות שהיא פשוט מחפשת משהו אחר,זה לא תמיד קשור ליופי.אתה צריך להתחבר למישהי שאתה מרגיש את הקליק איתה,אל תיסחף איתה מהר על ההתחלה.תן זה לזרום לאט,ואתה תמצא את המישהי המיוחדת שלך.אז שיהיה לך חג הכי שמח שאפשר.מאת:הנסיכה.

golofromzolo

New member
למה אתה מאשים את עצמך???

יש לי כל כך הרבה מה להגיד בנושא.. אבל בכנות קצת קשה לי להתרכז.. ננסה מה יכול לקרות... קודם כל אל תחפש מה רע בך... כמה שהבטחון העצמי שלך יהיה נמוך יותר ככה קש יותר יהיה לך למצוא קשר, מנסיון זה אחד הדברים שיותר מקלקלים אבל עזוב את זה יש מעבר לזה.. תנסה לחשוב מה איך אתה מתנהג בצורה אובייקטיבית אולי אתה עושה משהו שמבריח אותם.. אולי אתה יוצא רק עם בחורות מ"סוג" מאוד ספציפי, אולי הבחורה לא ממש סגורה אל מה שהיא רוצה ומחפשת ואלי אתה מפתח הרבה יותר מדי צפיות מוקדם מדי... זה כזה על הקצה .. תנסה לענות לעצמך על השאלות שהן מהכיוון שלך .. וגם על כמה זה חשוב לך? כי לדעתי הרבה פעמים יש תקופות כאלו שפשוט נורא בא קשר ואולי צריך קצת להרפות ולנסת באמת להנות ולנצל את התקופה הזאת של הלבד בצורה הכי טובה שיש, מה רע לך כל כך לבד? אני עכשיו לבד אחרי תקופה מאוד ארוכה שהייתי ביחד ואני חייבת להודות שהיה נורא קשה לי בהתחלה אבל יש חיים גם אחרי, ושגם אני באה ממקום שתמיד מחפש אבל גם גיליתי שכשאתה יודע מה אתה מחפש פחות או יותר אתה גם מציב יותר תנאים.. לפעמים גם חשוב לדעת להגיד לא, לא כל בן אדם מתאים לך... אולי עדיף ככה. בכל אופן כמו שאמרתי קצת מסוברל וזה.. אבל מקווה שהצלחתי קצת לעזור תרגיש טוב והמון בהצלחה!

בתור בחור צעיר

שהציטוט הנבחר שלו בכרטיס הוא "העולם מסריח מניו יורק ועד רפיח" אתה פסימי כמו שאתה כותב בחורות מחפשות בחור שלא יראה להם שחור שלא יהיה כבד (לאלללה אני יכולה להוסיף?) אז חליק תשנה את הגישה שאתה מגיע איתה תהיה יותר פתוח לעולם תשנה את האני שלך לפני שאתה מצפה שמישהו יאהב אותו

רד לייט1

New member
למיקה וgolofromzolo ולא רק..

ראשית תודה רבה לכולכם אני ממש מודה לכם בסוף אני עוד ימצא שיש אמת בפורומים, שנית לגולו מזולו את טוענת שעליי לנצל את התקופה שאני לבד ולהוציא ממנה את הטוב, אבל תביני לא היו לי מעולם קשרים ריצינים (3 קשרים ממוסדים שהרב שבהם היה 3 חודשים אז תביני את מצבי...) רוב הקשרים שלי עם בחורות מסתכמות בדייט אחד או שניים או סטוץ שגם זה כבר לא קורה, בכל אופן אני ממש רוצה חברה אני מחפש כל כך הרבה זמן ורק זה מעניין אותי בהתחלה הייתי בררן אבל אז הבנתי שכך הרבה יותר קשה אז הרפתי והתחלתי לוותר בכל מיני פרמטרים שהצבתי לעצמי, הרי באהבה אין חוקים. לכן מתי שאני יוצא סוף סוף עם בחורה (בד"כ מתחילות איתי כי אני מאוד ביישן!!) אני ישר מצפה שנהיה חברים כי נמאס לי כבר אני לא יכול לחכות, ואל תגידו לי לשבת בבית ולחכות שזה יבוא לבד כי כמה אני כבר יכול לחכות... בשורה התחתונה אני בן 22 אם עד עכשיו לא היה לי קשר רציני אז מדוע שיהיה לי בעתיד!!! אף פעם אני לא אגשים את השאיפה הקטנה שלי:(

זה כל כך לא נכון

מיקה היא בת שנתיים ועשרה חודשים אל תצפה לתשובה ענינית אמא שלה, ראה אורלי בחתימה, להלן אני יכולה לספר לך שהייתי רווקה עד גיל 27 ואז תוך שנה התחתנתי עברתי דירה ושנתיים אחר כך הייתי כבר אמא אז הדברים מסתדרים בכיוון השעון ולא נגדו על תלך נגד הזרם וכשתיגע התחנה שלך הכל יזרום כמו שצריך לא כתוב בשום מקום שבן 22 צריך חברה תהנה תבלה תעשה כיף ותראה שברגע היחיד שבו לא תהיה מוכן תמצא את הדבר הנכון לך תהיה פתוח לאופציות ולא תנסה לדוג אותן אז יהיה בסדר בהצלחה

למעלה