נמאס לי וקשה לי

נמאס לי וקשה לי

מאז הגירושים עברו 10 שנים,וגרושי לא לקח אליו את הילדים בחיים, ובטח לא לשבתות,מאוד קשה לי עם זה , כי לי אין חופש, והוא לא מוגבל ועושה מה שבא לו, מתי שבא לו, הבעייה והקושי עוד יותר שיש לנו ילד בעל צרכים מיוחדים והוא לא לוקח אותו, הילד מבקש מאביו אביו לא לוקח אותו, כל פעם מספר לו סיפור אחר, בגלל זה אני לא יוצאת מהבית כדי לא להשאיר אותו לבד, השבוע גרושי יצא לבלות ביום חמישי בערב, וגם ביום שישי בערב,בקשתי ממנו ממש טובה שבילד יהייה איתו היום כדי שאני אוכל לצאת קצת, כולו נלחץ , אמר לי : מה את מנחיתה עלי את הילד ? אני לא יכול, מי אמר לך שאין לי תוכניות היום? בקיצור השתגע מעצבים ולחץ, ובסוף אמר לי אני לא לוקח אותו, אני כרגיל בטלתי את היציאה שלי, כדי לא לעזוב את הילד לבד כל היום אני נאנחת וכואבת, נמאס לי נמאס לי מכל ההתמודדויות ובעיקר כל הנטל והכאב שלי הילד המוגבל גם אין חוק שיכול להכריח את האבא לקחת את הילד מה עושים?

איש שטח

New member
מה עושים ? שאלת השאלות

אפשר לחייב את האב בתשלום הוצעות מיוחדות עבור מטפל לילד דרך בית משפט בדרך כלל שכואב בכיס אז פתאום הכול אפשרי ופתאום הוא ימצא את הזמן לבנו.

זה לא רק עיניין

הכסף, זה בעיקר הנפש, הכוחות, ההתמודדות היום יומית,שהוא לא לוקח בה חלק , ולו והמינימלי

איש שטח

New member
אך אם תשבי ותרחמי רק על עצמך וילדך

הוא ימשיך לחגוג לבלות ולהנות ,נפשך כוחותייך והתמודדות היום יומית ישארו רק אצלך

אז מה אתה מציע לי לעשות?

כסף הוא משקיע על בחורות, בילויים נסיעות, זמן,וכשזה מדובר בבן שלו נהייה סופר קמצן, אני גם לא יכולה לתבוע אותו כי לבן מלאו 18 מה עושים? תנו לי רעיונות, עזרה, למי לפנות?

איש שטח

New member
אני לא חושב שאת בדקת את האופציה

לתביעה ילדים אם מוגבלות זכאים ליותר מסתם מזונות מחפש עבורך רעיונות לסיוע ומידה בתחום . מספר שאלות:1 האם שרותי הרוחה במקום מגורייך מעורבים . 2.האם בהסכם הגרושין שלכם נירשם דבר מה על צרכים לילד בעל מוגבלות .

יש קשר

עם עו"ס , והילד מקבל גמלת נכות, הבעייה היא שלי אין זמן לעצמי, הכל סביב הילד, ומצפוני לא נותן לי לצאת ולהנות ונילד לבד עם עצמו בודד, אין לו חברים, לא בשכונה, וגם בני המשפחה שהוא בן גילם לא מעוניינים בחברתו, כי הוא לא ברמה שלהם

° זואי °

New member
או לחילופין

הוא יעשה עוד יותר דווקא ולא ישלם גרוש ואז היא תצטרך גם כאב ראש של הוצאה לפועל ומלחמות. לא בטוחה שזה יקל לה על הנפש. לא תמיד הפיתרון הוא מלחמה.

איש שטח

New member
מסכים איתך לא תמיד הפתרון זה מלחמה

אך היא רוצה לצאת לנשום אויר להתאוורר לבלות ולא כל הזמן להיות בבית ולשקוע בטיפול בילד צעד כל שהוא היא צריכה לעשות מתי שהוא ונשמע שהיא על סף יאוש .

אנ י גמורה

לפעמים אני לוקחת כדורי הרגעה כדי לשחרר את הנפש אבל זה עוזר לזמן קצר, וכשההשפעה חולפת אני חוזרת למציאות המרה

° זואי °

New member
האם

אין איזו דודה/אחות/סבתא/חברה, שיכולה לעזור לך ולקחת את הילד איזה ערב?

איש שטח

New member
תנסי מחר בבוקר ליצור קשר

בכתובות שיש באתר המצורף http://makom-m.cet.ac.il/pages/subject.asp?s=5&id=-1&defid=-1&itype=&page=2 בהצלחה .

איש שטח

New member
כנסי גם לכאן ותקחי עידוד שיש פתרון

רק צריך רצון http://www.realovercoming.co.il/eshkol%5Fsite%5Fheb/category.aspx?id=PUUXIV

איש שטח

אני מודה לך על העזרה והתמיכה הרבה, הקלת עלי, עצם זה שאתה והחברים בפורום עניתם לי התייחסתם בחום ובתמיכה , זה עשה לי טוב הייתם לי לאוזן קשבת תודה ושיהייה שבוע טוב

° זואי °

New member
היא כן נשמעת על הקצה

ולכן לא בטוח שלהוסיף מלחמות שלוקחות די הרבה זמן לכאב ראש שלה זה הפיתרון. גם לא רואה איך להכריח אב שלא רוצה לראות את ילדו, יעזור במיוחד. סביר להניח שאב שלא רוצה לקחת את הילד, ומכריחים אותו, התנהג בהתאם כשהילד במחיצתו ורק יעשה נזק יותר גדול.

a n a t i 3 3

New member
לדעתי איש שטח צודק!!!

דרך הפעולה שהוא מציע לה היא רק תגובה הכרחית למלחמת החרם שהגרוש שלה פתח! לשבת בחיבוק ידיים ולבכות על מר גורלה יעשה לה יותר כאב ראש

למעלה