נמאס לי, בנות....

לילית462

New member
נמאס לי, בנות....

אני מרגישה שאני במלחמה שלא נגמרת. אני אוכלת בריא, נמנעת כמה שאני יכולה משטויות. אוכל יחסית מסודר ויחסית (יחסית לעצמי) שפוי - אני לא רוצה להגיד דיאטטי כי אני לא נודעת במוצרי דיאט, אבל אוכלת טוב שפוי ונורמלי. במקביל אני לא מפסיקה לעלות במשקל. 200-100 גרם ביום.... והקילואים מצטרפים זה לזה וחוגגים לי על התחת, והבטן שלי עצומה - בחודש האחרון שאלו אותי יותר מפעם אחת אם אני בהריון
עכשיו, אני מאוד מקפידה על הלבוד, האיפור, השיער. אני מרגישה ונראית כמו מליון דולר - אבל בגדול וזה עושה לי רע!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי לא לאכול כל הזמן, להיות רעבה (בעיקר רגשית לא ממש פיזית), לנסות להיות כל הזמן בשליטה ולא לראות תוצאות. יום של 700 קלוריות יזכה אותי בירידה של 400 גר' אבל יום נורמלי של 1800-2200 קלוריות יגרום לי לעלות במשקל. וזה לא שפוי, אני יודעת!!! אני כותבת את זה ובוכה, נמאס לי!!! הבדיקות שלי לא בסדר, מסתבר שיש לי אמבה במערכת העיכול - אז עכשיו אני מקבלת המון תרופות כדי להרוג אותה בעוד שבוע היא כבר לא תהיה שם, אני מקווה. גם הבדיקות דם שלי לא בסדר, אבל הרופאה לא בטוחה שזה לא קשור לאמבה, אז את הסרטן היא תתחיל לחפש רק בעוד חודש כשהאמבה תהיה ז"ל. ובכלל היא לא בטוחה שכל הממצאים האלו יכולים להסביר את העליה במשקל. אני שוקלת היום כמו ששקלתי בסוף סוף חודש תשיעי עם הקטנה. אני מרגישה כמו פילה אין לי יותר כח

jesie12

New member
לילית? לפי איזה תפריט את אוכלת?

2200 קלוריות ליום נשמע לי המון אם את מרגישה מיליון דולר את תראי מיליון דולר והספרות על המשקל לא ישנו את זה ועוד דבר אולי תפסיקי עם השקילה היומית הזו? היא לא משקפת כלום. לא פלא שאת נשברת לנו כל פעם מחדש אני נשקלת פעם בחודש, לא מחזיקה משקל בבית אין לי סבנות להיסטריה הזו בכל בוקר מחדש.

My Little Fairy

New member
זה לא המון, זה נורמאלי בהחלט.

הגוף שורף 1000 קלוריות ביום רק על נשימה ותפקוד מערכות פנימיות. תוסיפי לזה פעילות גופנית ותגיעי לשריפה של מעל 2000 קלוריות ביום.

לילית462

New member
כאמור זה בכלל לא קשור לתפריט

אני לא אוכלת זבל, אני לא טוחנת, אני אוכלת נורמלי ואני עולה במשקל!

twisst

New member
לילית

יכל להיות שמאיזושהי סיבה, במיוחד עם הבעיות הנוכחיות במערכת העיכול את צוברת נוזלים ששוקלים הרבה יותר משומנים. אני מחזיקה אתך אצבעות שכשיגמרו החולאים תוכלי לראות את ההבדל. פרט לכך אני מצטרפת לדעה הנחרצת של כולם - לא להשקל מדי יום אין בזה שום תועלת כי לא רואים את השינויים מדי יום. במתכונת הקלוריות של אכילה מאוזנת יש ירידה של בערך קילו בשבוע, ואין מצב לראות שינויים דרמתיים מדי יום. זו עבודה קשה מאד מאד שמצריכה אין סוף סבלנות, לא תקצרי כלום אם תחפשי תוצאות כל רגע, אלא רק את היכולת שלך להתמיד. תעיפי את המשקל מהבית דחוף.

My Little Fairy

New member
לילית, זה נורא ../images/Emo201.gif

מחזיקה ומתפללת שהבדיקות יעלו על הבעיה ושהיא תהיה קלה לפתרון. שולחת חיבוקים...

יעל י

New member
המון חיבוקים

קשה לי לתת עצות במיוחד אם את אצל רופאה. האם את שותה מספיק? לגבי המשקל כבר אמרתי לך את דעתי.תעלימי מהבית.תעיפי. מקווה שהכל יהיה זניח.רק בריאות.

יומטוב5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifשולחת חיבוקים

כי עצות אין לי גם אני לא ממש יורדת אבל אולי באמת לא כדי להשקל כל יום שבוע טוב

למעלה