נמאס לי, בנות....
אני מרגישה שאני במלחמה שלא נגמרת. אני אוכלת בריא, נמנעת כמה שאני יכולה משטויות. אוכל יחסית מסודר ויחסית (יחסית לעצמי) שפוי - אני לא רוצה להגיד דיאטטי כי אני לא נודעת במוצרי דיאט, אבל אוכלת טוב שפוי ונורמלי. במקביל אני לא מפסיקה לעלות במשקל. 200-100 גרם ביום.... והקילואים מצטרפים זה לזה וחוגגים לי על התחת, והבטן שלי עצומה - בחודש האחרון שאלו אותי יותר מפעם אחת אם אני בהריון
עכשיו, אני מאוד מקפידה על הלבוד, האיפור, השיער. אני מרגישה ונראית כמו מליון דולר - אבל בגדול וזה עושה לי רע!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי לא לאכול כל הזמן, להיות רעבה (בעיקר רגשית לא ממש פיזית), לנסות להיות כל הזמן בשליטה ולא לראות תוצאות. יום של 700 קלוריות יזכה אותי בירידה של 400 גר' אבל יום נורמלי של 1800-2200 קלוריות יגרום לי לעלות במשקל. וזה לא שפוי, אני יודעת!!! אני כותבת את זה ובוכה, נמאס לי!!! הבדיקות שלי לא בסדר, מסתבר שיש לי אמבה במערכת העיכול - אז עכשיו אני מקבלת המון תרופות כדי להרוג אותה בעוד שבוע היא כבר לא תהיה שם, אני מקווה. גם הבדיקות דם שלי לא בסדר, אבל הרופאה לא בטוחה שזה לא קשור לאמבה, אז את הסרטן היא תתחיל לחפש רק בעוד חודש כשהאמבה תהיה ז"ל. ובכלל היא לא בטוחה שכל הממצאים האלו יכולים להסביר את העליה במשקל. אני שוקלת היום כמו ששקלתי בסוף סוף חודש תשיעי עם הקטנה. אני מרגישה כמו פילה אין לי יותר כח
אני מרגישה שאני במלחמה שלא נגמרת. אני אוכלת בריא, נמנעת כמה שאני יכולה משטויות. אוכל יחסית מסודר ויחסית (יחסית לעצמי) שפוי - אני לא רוצה להגיד דיאטטי כי אני לא נודעת במוצרי דיאט, אבל אוכלת טוב שפוי ונורמלי. במקביל אני לא מפסיקה לעלות במשקל. 200-100 גרם ביום.... והקילואים מצטרפים זה לזה וחוגגים לי על התחת, והבטן שלי עצומה - בחודש האחרון שאלו אותי יותר מפעם אחת אם אני בהריון