נמאס ליייייייי

Darkness limit

New member
נמאס ליייייייי

החלטתי לכתוב משהו.... כל יום אני נכנסת ואין לי על מה להגיב... אמממ... רגע... אני ימצא משהו חכם להגיד... אני? חכם?!?!?! לא.... מאיזה שיר הכרתם ת´יהודים? או בקיצור... אייייךךךךך????? אני סתם הייתי אצל ידיד שלי ואפילו לא שמעתי אותם... הוא עשה לי הרצאה עליהם... ועל השירים... ובלה בלה בלה... אז כדי שיעזוב אותי סוף סוף הבטחתי לו שאני אקנה דיסק שלהם (רק שישתוקקקקקקקק) ו.... קניתי.... איזה שבוע אחרי זה... ואלוהים... זה היה חודשיים וחצי בדיסקמן שלי! מה שאומר ששמעתי את זה מכל הכיוונים.... חרשתי והתאהבתי... טה דם! איך אתם הכרתם אותם?

אני...

אני היתי יותר בקטע של רוק לועזי עד שיום אחד חברה שלי החליטה שהיא שומעת היהודים והיא התחילה לזמר לי כל הזמן את "אלה" "קח אותי" ו"עוד ארון אחד"... לבסוף החלטתי לקחת ממנה את הדיסק ו.. מה אני יגיד לכם נדלקתי!. לאחר חודש בערך קניתי את שני הדיסקים שלהם ובזכותם ובזכות חברה שלי נחשפתי לעוד להקות ישראליות טובות! וזהו! גם אני חרשתי את שני הדיסקים שלהם... וואו איזה חרישה... על הדיסק השני ניראה לי חרשתי קצת יותר... נו טוב... יום טוב אינס

N a V e

New member
מחפש תשובה.

השיר הטוב ביותר שלהם לטעמי... במהלך איזה סרטון שראיתי בטלוויזיה....הסירטון לווה בשיר המדהים הזה.... והתחלתי לזמר לעצמי אותו....ושיערתי שקוראים לו מחפש תשובה אז הורדתי אותו ובעקבותו עוד כמה....ועוד כמה....

‡NoK

New member
עוד ארון אחד..

מישו ציטט לי משפט ממנו..זה היה מאוד יפה..החלטתי להוריד.. ומשם..

pEace LadY

New member
סיפור על גורל......./images/Emo180.gifארוך ונחמד

אז ככה.............. לפני בערך חמש שנים אחותי וחברים שלה נהיו מטאליסטים והתחילו לשמוע רוק
ועניינים....ואני הייתי אז ככה בת עשר חת עשרה, לא הכי הבנתי מהחיים שלי ובמוזיקה...ואחותי שמעה בדלת סגורה היהודים, אז אני שמעתי רק זמזומים של זה וממש לא הייתי אז בקטע של רוק....וחשבתי שהיהודים זה סתם חרא וכאלה למרות שנורא אהבתי את "אלה" אבל בכלל לא ידעתי שזה שלהם!!! קיצר בינואר השנה טסתי
לצרפת לאזה שבוע ובגלל שתכננו לקנות לי דיסקמן בדיוטי-פרי, אז לקחתי מהבית מלא דיסקים ..וגם עברתי אצל אחותי בחדר לקחת
פינצטה
(במזל גדול לא עשיתי גבות שבוע לפני!!!!!) וליד הפינצטה היה דיסק עוד בעטיפה, כי לאחותי היה את הדיסקים שלהם כבר צרובים, והיא התכוונה להחזיר אותו לחנות כי הביאו לה אותו בטעות במתנה
למרות שכבר היה לה. הסתכלתי שנייה וראיתי מאחורה שכתוב ברשימת שירים "מחפש תשובה" שזה שיר שתמיד אהבתי...לא הייתי בטוחה אם זה השיר הזה, כי לא ידעתי את השם שלו...אז לקחתי את הדיסק למקרה שזה כן זה. בהתחלה שקנינו תדיסקמן שמתי את מציאות נפרדת כל הזמן על מחפש תשובה...ואז סתם כדי לראות העברתי שירים ופשוט לא ראיתי דבר כזה, אהבתי את כל השירים!!!!!!! איזה מזל שאני עושה גבות בתדירות נמוכה!!!! מזל שלא התחלתי עם הדיסק השני.. כי מציאות נפרדת- אין אין עליו יש בו את השירים הכי יפים שנכתבו מעולם !!! כל השירים שמה עושים לי לבכות
מעצב משמחה מהחיים עניינים.....ואני מה זה לא ילדה רגשנית, פשוט כל השירים האלה....אפשר להזדהות איתם זה לא בריטני ספירס ששרה על עד כמה שהיא סקסית ובא לה לזיין את עצמה הדיסק השני קצת פחות עושה לי לבכות
אבל גם!! זתומרת אולי כמה שירים..אה אבל יש את סמי ואיטנרמת שהם לא מי יודע מה עמוקים אבל בכל זאת אני אוהבת... "לעוף" עושה לי לבכות
כמובן...אבל רק לעוף.. "תענה לי" מהדיסק החדש גם.... זהו אני חולה על היהודים ומחכה לדיסק ביום שלישי הבא "פחד מוות" קאפיש?? טוב זהו סיימתי . סורי שזה היה ארוך!!!

אממממממ...

אני בהתחלת הדרכ כמו כולמ...התחלתי מאלה ומחפש תשובה... אחוריזה הייתי אצל חברה שלי והיא כבר השמיעה לי את כל הדיסק ולא ידעתי שזה המ אז שאלתי אותה מי אלה והיא אמרה שאלה הלהקה הכי טובה בעולמ!והתחילה לזיינ לי את השכל איתמ!... עד שהיא הגיעה לחלק הכי חשוב..השמ! ואז אמרתי אה הלהקה הכי טובה בטח...כי זה היה בזמנ שהתחלתי אמ המטאל האמיתי!....סליפקנוט מטאליקה פנטרה דימו בורגיר קריידל דרימ טיאטר ועוד ועוד ועוד...שהגעתי הבייתה הלכתי למחשב והתחלתי להוריד שירימ...ואז ניגמרו לי השמות של השירימ (כי ידיד שלי לימד אותי קצת במוזיקה אז הוא הביא לי כל מני שירימ של להקות)אז הורדתי לי את עוד ארונ וקח אותי...אחוריזה התחלתי להוריד כל מה שמצאתי...ואז גמ התחלתי ליקנות את הדיסקימ...בהתחלה קניתי את היהודימ ולא יודעת מה קרה אבל הזנחתי אותמ ואז שמעתי את מציאות ניפרדת וחרשתי אל האמא של הדיסק!... וזה היה הסיפור הכי מרגש שיש כאנ ואינ לאפ אחד מה לעשות!...

nickless m

New member
ובכן..

הכל התחיל לפני שנה ווחודשיים בול החל ממחר, זה היה החופש הגדול של כיתה יא והייתי תקליטן בערד ולא ידעתי מה זה רוק! בכלל לא היה מושג איך נראית גיטרה :| וחבר החליט שהוא מתחיל ללמוד על גיטרה וכל מה שהוא הכיר זה שלמה ארצי..ניסה יום יומיים וויותר (קשה) הוא השאיר את הגיטרה אצלי ואת החוברת לימוד והתחלתי בקצב רצחני ללמוד על הגיטרה ..והתאהבתי בגיטרה וביקשתי ממישהו שילמד אותי שיר שלם קשה ויפה. ומישהו לימד אותי את "קח אותי" של "היהודים" וחרשתי ת´טאבים שהוא כתב לי ואחרי זה קניתי ת´דיסק שלהם וכששמעתי את השיר ראיתי שזה בכלל לא נכון!!! אחרי חודש של ניגון מייגע על הגיטרה הצלחתי למצוא את השיר לבד ופשוט נגנבתי בדיסק הראשון ואחרי זה קניתי את השני (למרות שהוא פחות טוב). ולמדתי לנגן את ככ-לל!!! השירים שלהם ומשם נפתחתי לעולם הרוק. ועכשיו נקווה שהדיסק השלישי יהיה יותר טוב מהשני ..ונלמד גם אותו :>

jesenia

New member
משהו עתיק

אצלי זה היה ככה בשנת 95 אם אני לא טועה נסעתי להופעה של להקה בשם סקאנק אנאנסי , לא יודעת מי מכיר אבל זו היתה להקה ברמה!!!, ההופעה היתה בחיפה, עמדנו שורה ראשונה חיכינו בסבלנות עד שלהקה אחת " היהודים" שמה עלתה להופיע ישר התחילו מכות שם מעכו אותי על הסורגים עד שהגוף שלי נהיה כחול ואני לא הבנתי מה קורה עד שממש כמו בסרטים, שרו את השיר קח אותי, ואז תוך כדי המכות הבטתי עליה בזמן שהיא שאגה " אתה שומע זאת אני, שרה אליך" ומאז זהו למחרת קניתי את הדיסק! ומאז......טוב נו, ההמשך ברור

פעם הייתי שונאת אותם

והייתי אומרת שהם סתם חבורת מסוממים שצועקים.. ובאיזשהו שלב התחלתי לשמוע אותם.. סתם להקשיב.. להרחיב את אופקיי
ו.. די התאהבתי
אני ממש לא זוכרת איזה שיר שמעתי ראשון.. יכול להיות שאת "אלה"...

למעלה