נמאס לחיות כבר

למשפט כזה יש משמעויות רבות והפוכות

1. החיים קשים 2. אני סובל 3. החלטתי לשים קץ לחיי 4. אני לא מרוצה מהדרך בה חיי מתנהלים והחלטתי לבצע שינויים 5. האם מישהו מוכן לתמוך בי? 6. אני אכתוב לכם משהו איום ונראה איך תתמודדו עם זה וכך עד אין קץ

chips

New member
הממ דברך מעוררים מחשבה

אבל מה אם הפחד לעשות שינוי ?

chips

New member
אנשים מפחדים משינוי

ולפעמים מעדיפים לסבול

אורלי_ל

New member
נכון

ואיך יוצאים מזה? לדעתי מגיע הרגע שלבנאדם פשוט נמאס לסבול ולרחם על עצמו, ואז הפחד כבר לא עוצר אותו (זמנית). שינוי מורכב מצעדים קטנים. אגב מה שלומך?

איזה כיף לך (אולי) -

נמאס לך מהתנאים הנוכחיים של חייך ואתה חווה את הכוח לשנות אותם!... קדימה, למה את/ה מחכה? מה מעכב אותך?? אשמח לעזור!!! כולנו אנשים רבי-עוצמה היכולים לעשות כמעט הכל: את/ה, אני ורבים אחרים. איזה כיף לנו!!! יכול להיות שהחטאתי את כוונתך בהודעה ושאת/ה בכלל סובל/ת מדכאון או משהו לא נעים אחר. במקרה כזה, אני מאחל לך להיחלץ מהמצב. אני בטוח שאת/ה יכול/ה. וגם את/ה יודע/ת שאת/ה יכול/ה, שזה אפשרי (או שלא?). בכל מקרה, הגעת למקום הנכון - יש כאן הצטברות של כמה וכמה בעלי כוונות ויכולות טובות מאוד, שאולי יוכלו לעזור לך!... המממ... מה צופן בחובו העתיד?...

letter55

New member
לא יודיע עד כמה אתה הנכבד בתוך

בכך שדברך בפורום הם משפיעים עליי לי יש בערך בין שעה לשעתיים לכתוה בפורום זה או אחר אך יש לציין שהשעתיים לא רצופות ועל כך לו בטוח שהשבתה לאיש המתאים שאולי נימצה בפורום הרבה מאוד יותר שעות על כך היי שלום ןשבוע טוב

letter55

New member
גם לא השבתי לך

אך הוסיף ואומר לך אתה חושב שאתה הכל יכול וזה מאוד עוזר לנו בפורום זה רק חבל ששימך לא מופיע בצבע כחול כמו לכל מנהלי הפורום אולי אפילו בצבע זוהר יותר בכך שיבדילו בין מנהל המנהלים אולי יחשבו עך כך העתיד יום טוב מנהל המנהלים

למעלה