נמאס לה מהחלב!

נמאס לה מהחלב!

ליאל בזמן האחרון לא רוצה לשתות את כל החלב + הדייסה של הלילה. אנחנו משתמשים במטרנה SENSITIV של פגים. נראה שנמאס לה ... אולי יש לכם תחלף חלב טעים להציע ? חבל לי לוותר על הדייסה של הלילה כי זה מזין ובריא... אנחנו מוסיפים לה דייסה בכל מיני טעמים שיבולת שועל, סולת, קונפלור אך לא נראה ששום דבר מעניין אותה (רק גמדים...) נ.ב ניסינו גם סוגי ביצים אך הקטנה לא אוהבת (ביצה רכה:מפחדים מסלמונלה, קשה: יבש מדי, מקושקשת: נתקע בגרון, גם לא מוכנה שיערבבו עם גמדים) HELP!!!

../images/Emo65.gifנילי ניל , אני כ"כ מבינה אותך

גם מאור בגיל שנה וחצי החליט שנמאס לו מדייסת הבוקר והלילה , ופשוט הפסיק לאכול אותן, מה שלא ניסיתי והחלפתי מספר סוגים של דייסות שום דבר לא עזר, הוא הפסיק ואני אכלתי את ה
את יכולה רק לנסות ולהחליף לה את סוג הדייסה , אופק אוכל עכשיו סימילאר ולפני זה הוא אכל נובאלק שאני מאוד ממליצה עליו. ולגבי הביצים, מקושקשת - קצת קוטג' או כל גבינה שהיא בכפית+קצת מהמקושקשת - מעדן אצל אופק. בהצלחה גלי

קרן משם

New member
מוכר לי...והצעה-

"אנחנו מוסיפים לה דייסה בכל מיני טעמים שיבולת שועל, סולת, קונפלור " אולי תנסו עוד דברים אחרים...נראה לי כי קורנפלור/סולת ושיבועלת שועל הם לא בדיוק המועדפים שלה. אצלי הם לא סבלו שיבולת שיעל ולא קורנפלור! אבל דייסות אורז, שוקו, ובטעמי פירות היא טרפו! היה זמן שליהיא שלי ממש לא רצתה את הדייסה ויהי מה בפנים....הוספנו לדייסה פירות...אמיתיים וטחונים והיא חיסלה זאת! (בננה, תפוח וכו') לאט לאט הםחתנו בהוספת הפירות וכל יום היא אכלה יותר דייסה ופחות פירות בתוך הבקבוק... לדעתי שווה ניסוי! לגביי ביצים...אני לא מוצאת חובה לאכול ביצים בכלל...את מה שמקבלים מהם ניתן לקבל מסוגי מזון שונים (בשר ועוד).

אנחנו מוספים לדייסה

עד היום עופרי אוכל דייסת סולת (אמא קיבוצניקית.. מה לעשות?) עם: תמרים. בננות. אגסים. חלבה. (נהדר!) חמאת שומשום ועוגיות טחינה. והוא אוהב את זה, אבל אולי זה לא חוכמה כי (טפו טפו טפו) יש לי ילד שאוכל הכל אמא של עופרי

תודה עבור העצות!

נראה לי שילדה בעייתית באוכל תישאר תמיד... ניסיתי גם דייסת שוקו ודייסת תות אך אין התלהבות, אני גם ממתיקה לה עם סוכר ענבים אך כלום. אני אנסה להוסיף פירות טבעיים ונראה מה יהיה ועוד הדרך ארוכה.... (כנראה הכל בגנים :אני ואמא שלי ההינו גרועות באוכל היינו משאירות מחסנאים בפה כמו אוגר ולא בולעות וככה בדיוק ליאל!! וכמו שילדים אוהבים לשיר "הכל חוזר אליך...."

קרן משם

New member
בזמנו אני חשבתי שהוספת פירות טריים

מרוסקים/טחונים לדייסה היא המצאה גאונית שלי:)) מסתבר שלא! אבל תעדכני הא? אני סקרנית!

hagit2000

New member
ביצים

שני גם לא מוכנה לאכול ביצים בשום צורה. שני בכלל בעייתית באוכל, כך שזה ממש לא מפליא. אז הנה טיפ שקבלתי מחברה: לביבות גבינה: חצי חבילת גבינה 9% ביצה 2 כפות קמח קצת מלח לטגן לביבות. שני מחסלת אותן. מקבלת ככה גם גבינה וגם ביצה. מה רע?

shirar1

New member
אם רק גמדים מעניין אותה

למה לא להוסיף גמדים לדיסה? אל תצחקי, זה אחד ממרכיבי הבקבוק העשיר של גל (בנוסף לדיסה ועוד מליון תוספי קלוריות), וקיבל את ברכת הדיאטנית.

למעלה