נמאס כבר

גיליה

New member
נמאס כבר../images/Emo7.gif

שוב שלילי, ושוב זה מאוד לא ברור ולא מוסבר. כל הנתונים טובים, אפילו מהעוברים ה"מצ'וקמקים" לכאורה (2 תאים), הצלחנו לגדל בלסטוציסטים - שלצערי לא החזרנו אותם כי הרופא טען שאם כבר החזרנו שלושה עוברים טובים אז לא כדאי להחזיר גם את ה-2 האלה, מחשש להריון רב עוברי. וההנה אני עוד פה, לא רב עוברי ולא "בטיח". מיואשת ברמות שלא ניתן להגדיר ו"חוגגת" היום את יום הנישואין שלנו. קיוויתי גם אני להצטרף לגל ההריונות ששטף את הפורום לאחרונה, אבל מישהו כנראה רוצה אחרת... עצובה
.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif גיליה ../images/Emo24.gif

מסתבר שמתנות ליום נישואין קונים רק בפרפומריה, לא מקבלים אותם ממחלקת IVF
. גל ההריונות שלנו לא שכך עדיין, ואת תרכבי עליו בסיבוב הבא
. בנתיים קבלי חיבוק ענק וכתף רחבה לבכות עליה. זה שגידלו בלסטו זה באמת סימן טוב שמעלה לך את הסיכויים. אחרי שיגמר הבכי והעצב תתמקדי בסימנים הטובים ותחזרי לחתור חתירה קצרה ופוריה.
שבוע טוב נועם

יעליק27

New member
../images/Emo23.gifגיליה../images/Emo24.gif

מזדהה ומבינה את ההרגשה המזופתת הזו, אם אני הבנתי נכון אז יש לך מוקפאים
אם כן לפניך מחזור קל יותר, ועם בלסטוציסטים זה בכלל מעלה את הסיכויים, אבל גם אם לא, אני מאוד בעד להתפרק קצת לבכות ולהתאבל על המחזור שלא הלך ולהמשיך הלאה כשכל ה-
יצא כבר מהמערכת
אין לי מה להגיד חוץ מלהצטער איתך
, ולקוות איתך
שולחת המון
ים

לבנה123

New member
אווווווווווף

באמת נמאס כבר. את צודקת. ובאמת שזה היה יכול להיות ממש מתאים לחגוג אחרת את יום הנישואין שלכם. אבל לא ככה זה יצא הפעם. וההצעה שלי היא ללכת ולחגוג את יום הנישואין בצורה דרמטית כזאת - שלא תוכלו לחגוג ככה כשיהיה הילד בשנה הבאה: טיול לאנשהו, חו"ל, או סתם לצאת מבלי להתטרך לדאוג לבייביסיטר... ובינתיים - אני שולחת לך חיבוק גדול גדול, ומקווה שזה השלילי האחרון.

רועיבת

New member
אין מלים

מאחלת לכם יום נישואין שמח - ואחרון בלי בייביסיטר.מי יתן ובשנה הבאה תסתכלו לאחור עם תינוק קטן בין הידיים, והכל יראה קטן, שולי וזניח...

bapi

New member
../images/Emo10.gif שוב ושוב ושוב.....

זה בהחלט לא נהיה יותר קל
אבל מה שבטוח זה שזה מקרב אותנו אל המטרה
ואני בטוחה שהיא כבר נמצאת מעבר לפינה
תחגגי, כי אנחנו צריכים לזכור כמה דברים טובים יש לנו
ותהני מהבעל האוהב שכולו שלך
כי עוד מעט תצטרכי להתחלק באהבה שלו

אמאלולי

New member
מוסיפה עוד ../images/Emo24.gif חזק ממני

לצערי, גם אני עוד לא למדתי את נוסחת הפלא להתאוששות מהירה. רק מקווה שבקרוב קרוב יגיע סוף סוךף האושר המיוחל.

למעלה