נמאס כבר מערוץ 10!!!

GOLDBRG

New member
נמאס כבר מערוץ 10!!!

כל שבוע משדרים רק את בית"ר רבאקקקקקקקקקק עזבו שהיום היה מכבי ת"א... כל שבוע שמים את בית"ר במשחקים הכי עלובים, משעממים וידועים מראש... גם שבוע הבא- בני יהודה נגד בית"ר! את מי זה מענייןןןןןןן???? אין פה שום התמודדות! היורדת הבטוחה נגד האלופה הבטוחה! זה מעניין תתחת! יש חיפה סכנין- לא משדרים, היה חיפה-מכבי ת"א- שידרו בית"ר, היה הפועל ת"א-חיפה- שידרו בית"ר. חלאסססס נמאס מהערוץ העלוב הזה.

GOLDBRG

New member
ואגב אני יודע מה תגידו...

שכשאנחנו היינו אלופים גם אותנו שידרו הרבה... אולי, אבל לא בתדירות הזאת... כשהיה בית"ר-הפועל או בית"ר-מכבי, דרבי ת"א, ועוד משחקים מעניינים אחרים תמיד שידרו את המשחקים האלו ולא אותנו... אז למה לא משדרים לפחות את המשחקים בין 3 הגדולות האחרות חוץ מבית"ר???

Cade Foster

New member
זה עוד מילא, תראה מה הולך בערוצי הספורט

לא רק שאתמול מילאן - יובנטוס (שתי הקבוצות הכי מפוארות בכדורגל האיטלקי) לא שודר, היום היה משחק בין פיורנטינה לאינטר (מקום רביעי מארח את מקום ראשון) ומה משדרים? אטלאנטה - נאפולי (המשחקים היו באותה שעה).

nir2107

New member
עם הליגה האיטלקית יש בעיה משפטית

המועצה לשידורים בכבלים ובלוויין מכריחה את צ'רלטון למכור את הזכויות למשחק המרכזי בליגה האיטלקית לערוץ פתוח. ערוץ 1, 2 ו-10 לא רוצים, וצ'רלטון לא רוצים למכור לספורט 5, ככה שיש פלונטר. לדעתי המועצה פשוט צריכה לקנוס את צ'רלטון כל שבוע עד שהם ימכרו את המשחק לערוץ הספורט.

Cade Foster

New member
אני יודע את הבעיה הכללית

אור טען שכל עניין השידורים של בית"ר זה ביזיון... אז זה עוד ביזיון קטן, לעומת מה שהולך במלחמה בין ערוצי הספורט. ואתה יודע מה הכי מגוחך? שאנשים אשכרה משלמים על זה כסף!!

בוצר5

New member
צודק ב-100%

יש גם נתניה-הפועל, אבל המשחק שלנו חייב להיות המשחק המרכזי

Fat Man Walking

New member
כי בית"ר מביאה הכי הרבה רייטינג

וזה הוכח גם עונה שעברה וגם העונה... מה שמעניין את ערוץ 10 זה רק רייטינג ולא איפה יהיה יותר מתח. ואת המשחקים בין שאר 3 הגדולות כמעט תמיד משדרים בערוץ 10 .... העונה זה לא קרה (חוץ מהדרבי שזה תמיד מיוחד) כנראה כי התל אביביות כבר לא כאלה מעניינות ממעמקי הקו האדום =0 בקשר ליובה-מילאן הבנתי שהמשחק לא שודר בגלל בעיות עם זכויות מאיטליה, לא יודע איך זה הגיוני שאטלאנטה-נאפולי כן שידרו אבל הרווחנו משחק של 6 גולים

GuyN2

New member
אני לא מסכים

כל אוהדי קבוצה מסויימת תמיד חושבים שהמשחק שלהם הוא הכי חשוב והוא צריך להיות המשחק המרכזי והאוהדים של מכבי חיפה כבר התרגלו לזה שבשנים האחרונות הם תמיד היו המשחק המרכזי ככה זה אין מה לעשות.. תחשוב על קבוצות תחתית וקבוצות אמצע טבלה שהם בכלל לא במשחק המכרזי אף פעם ועוד יש לך חוצפה להתלונן.. תפסיק להרגיש מקופח, לא כל שבוע משדרים רק את ביתר בשנים שחיפה הייתה אלופה אם אני זוכר טוב אפילו שידרו אותנו הרבה יותר ממה שמשדרים את ביתר היום

עוף החiל

New member
זה ברור...

בטח גאידמק שילם להם מתחת לשולחן כדי שישדרו אותם/tapuzforum/images/emo6.gif

yarivlevi

New member
הכל מסחרי גבר, הם מחפשים רייטינג

והם יודעים בדיוק איזה משחק יביא להם רייטינג הכי גבוה ,בינינו אנחנו נגד סכנין יביא פחות רייטינג מאשר בית"ר-בני יהודה ,זה באמת מרגיז שלא משדרים אותנו בערוץ שבו כולם יכולים לראות אבל אם נהיה אובייקטיבים אז אפשר להבין

nWkobi

New member
צודק אבל...

"היורדת הבטוחה נגד האלופה הבטוחה! זה מעניין תתחת!" לפני מה קבעת את זה בדיוק? אנחנו רק מחזור 11 ושום דבר לא נסגר. תרגיע.

yarivlevi

New member
צודק ,לא בטוח שבני יהודה תרד

אבל לגבי האלופה צריך להפנים ולהודות שהעניין סגור ,אמנם לא תיאורטית אבל מעשית בהחלט סגור וחתום ,לא צריך לחיות בתוך בועה ולא צריך להאמין בדברים הזויים צריך להיות אמיתיים ...

חח מצוין שימשיך ככה

משחק ביום ראשון זה סיוט הן מבחינת היום והן מבחינת השעה שכבר די מאוחרת(לפחות בשבילי...
) אין כמו משחקים בשבת כמו שהיה כשהיינו ילדים באים למגרשים בעיניים רואים ובאזניים שומעים את "שירים ושערים"...

בתללל

New member
../images/Emo45.gif באמת שימשיך ככה..

אני באה מרחוק וזה קשה ברמות להגיע לחיפה בימי ראשון. אין אין על שבת של כדורגל. שביתר ישארו בראשון יותר טוב. בטח שזה יעצבן את מי שרואה משחקים מהטלויזיה. או שלא תראו או שתזמינו.זהו

Benn Is Kane

New member
שלא ישדרו אותנו בכלל.

משחקים ביום ראשון זה סתם מעצבן. זה שמגיע לחיפה-סכנין להיות משודר, זה עניין אחר, אבל אני תמיד מעדיף משחק בשבת על משחק בראשון. גם אם זה משחק חוץ.

למעלה