נמאס כבר ממיילו

elknetld2kil

New member
נמאס כבר ממיילו

נמאס כבר ממילו ומהאובר-אקטינג המטורף שלו. אני מבין שהביאו אותו לסדרה רק כדי למשוך בנות, אבל יכלו להביא מישהו שגם יעשה את זה וגם ידע לשחק. כל פעם שהוא עושה הבעת פנים מופרזת או מסתכל בשור על הידיים שלו עם פה פעור לרווחה, אני פשוט רוצה לכבות את המחשב.

shar353

New member
../images/Emo79.gif מה? ../images/Emo12.gif כ''כ לא נכון!

מיילו הוא שחקן מעולה! ושהוא מסתכל על הידיים שלו הוא באמת מעביר את המסר של 'וואי מה קורה לי'
בקיצור.. מיילו הוא אחד ה-שחקנים בסדרה!

יהלושש1

New member
../images/Emo45.gif מיילו אחד השחקנים הטובים בסדרה!

אין לו שום משחק מוגזם. לא מתאים לך תסגור את המחשב לא אכפת לנו

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אתה סתם מקנא בחתיכות יתר שלו! הוא שחקן מעולה ולא סתם לקחו אותו לתפקיד ראשי!

יהלושש1

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ממש לא נכון! פיטר הוא דמות ממש מרכזית בסדרה! תנסה לתאר את הסדרה בלעדיו. לא הצלחת,הא?

eyali16

New member
מה שאתה אומר כ"כ לא נכון!!!!!!!!!!!!!

מיילו שחקן ממש טוב בלי קשר לזה שהוא חתיך.... לא היו מביאים אותו לסדרה אם הוא לא היה שחקן טוב!!!!!!!!!!!

AgeGen

New member
משעשע

1. הוא לא אמר שהוא מכוער 2. כל התגובות של בנות

../images/Emo221.gifאבל הוא לא שחקן גרוע ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

אז בגלל שכל התגובות הן של בנות, זה אומר שהוא צודק? תשאיר בצד את זה שהוא חתיך - הוא שחקן פשוט טוב! אני כ"כ כ"כ התחברתי לפיטר, ותאמין לי שאין לזה שום קשר למראה שלו, אלא לשחקן ולאופי הדמות כמובן. אני באמת חושבת שהוא משחק מעולה, ותאמין לי שבסדרה כזו אם הוא באמת היה שחקן כ"כ גרוע - הוא פשוט לא היה שם ובטח שלא בתפקיד כ"כ ראשי.

קרניjack

New member
אני חושבת שאפשר להבין את מי שמרגיש

שהוא משחק אובר, זה תלוי בכמה אתה מצפה מהסצנה . וגם לפעמים נוטים לא לשפוט באובייקטיביות כשמדובר על מראה חיצוני
(לשני הכיוונים)

../images/Emo221.gifחחח זה נכון.

אבל כשאני קוראת ביקורות כאלו אני תמיד אממ מנסה להיות אובייקטיבית. אולי זה לא הולך
חוץ מזה, הוא השחקן האהוב עליי ותאמינו לי שזה לא רק בגלל המראה.

MineraL

New member
יותר ממשעשע, חייבים לציין ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

elknetld2kil

New member
צ'מעו

אני עוקב אחרי הקריירה שלו כבר מהתקופה שהוא שיחק בתכנית עם הבי"ס לבנות (שכרגע אני ממש לא זוכר איך קוראים לו), ושם הוא היה בסדר. גם בבנות גילמור הוא היה סבבה. פיטר הוא דמות מאוד מרכזית. פיטר, לא מיילו. בכל פעם שאני רואה את המשחק המוגזם שלו ואת ההבעות פנים המופרזות שלו ("אומג!!! מה עשיתי???"), אני צוחק מרוב שזה מטומטם ורק אחרי שהצחוק עובר אני מבין שזה יותר עצוב ממצחיק.

למעלה