מסכים עם משה
הרי ניתן לראות בבירור שהועד משקיעה את מיטב זמנו ומירצו בדברים אחרים אותם הם רואים רלוונטים מספיק, אני סמוך ובטוח שאם מי מחברי הועד היה גר קרוב למוקדי הרעש , הטיפול היה נראה בהתאם, מתאים להם למשוך ידיהם מבעיה זו שמטרידה מאוד חלק נרחב מתושבי ה"כפר" אך אלה מעדיפים לומר כי העניין לא בסמכותם, נכון זהלא בסמכותם אך מתוך היותם הועד יש להם דרגה אחת של כח יותר מלתושבים, אם זה בפניה למפקד תחנת בנימין ולבקש ממנו לחלק דוחות לנוער המרעיש ולא להסתפק בשליחת שוטר, או בדרישה להפעיל את השוטר הקהילתי שאחראי על ישובינו אך אנו נתקלים בו רק כשיש ארוע קהילתי , אם כן יש לועד יכולת להפעיל את כוחו ולעזור לנו לפתור את הבעיות, בדיוק כמו שהפעילו את כוחם ומרצם בנושאים אחרים בישוב.
מספיק לדבר על סיירת הורים , לי אין ילדים בגילאים המפריעים וכשאלה יגיעו לגיל זה אני מבטיח שרעש הם לא יעשו לאף אחד, אני עובד מספיק קשה במהלך ולפעמים גם בסופי שבוע ואין לי שום רצון לרדוף אחרי ילדים שהורים החליטו לגדל אותם שלוחי רסן וחסרי תרבות .
אז מספיק להטיף שאנחנו לא מוכנים לתרום , אני לא צריך לתרום שהורים בישוב יקחו אחריות, בסופו של דבר כמו שאנחנו יודעים דברים נגמרים לפעמים רע ואז אנחנו מכים על חטא.