נמאס!!! הצטרפו למהפכה

therevolution

New member
נמאס!!! הצטרפו למהפכה

נמאס לנו מהמצב כמו שהוא, נמאס לנו שאין לאנשים מעל גיל 25 איפה לבלות, רק במסיבות חשוכות, בפרדסים נידחים. לנו זה נמאס!!! אנחנו קבוצה איכותית בתחילת העשור השלישי. מתחומי הפרסום, הטלוויזיה והמגזר הפרטי, מנהלים מהפכה שקטה , פעילויות, אירועים ומסיבות שנות השמונים ורוק ישראלי בלבד!! רוצים גם? שלחו לנו מייל [email protected]

יפעת, אני מתחננת, אנא התערבי

בימים האחרונים אני כמעט לא נכנסת לפורום מסיבות אישיות, וכשאני כבר כן נכנסת זה לא כדי למצוא הודעות ``למכירה סוסיתא יד שנייה`` שחוזרות שוב ושוב. נא טיפולך בהקדם. רב תודות, אוריאנה

יערית

New member
שוב יש לנו

מכנה משותף, גם אני לא נכנסת מסיבות אישיות (אחותי ילדה......בת!!!!!!!!!!) הסבתא של גיסתי...ה-סבתא עליה השלום נפתרה אתמול ככה ללא מחלות,לא התעוררה משנתה,בת 82 היתה,אישה נפלאה!) המחשב שלי בכלא,חסרות לי חברות עם מחשב:),סתם מתה שחברתי תתעצבן ממני, ואת האמת ..אוריאנה... מה איכפת לך ממכירת סוסיטות? יש לך משהו נגדם? ולמה את רצה ליפעת? למה להלשין עליו? רב תודות יערית.(שמחכה לתגובת המחץ שלך)

אני? מלשנית?

אה, כן. מלשנית זה מהמילה לישון אז זה בסדר. וזה שאני רצה ליפעת זה ברור לאור יכולתה הסקסואלית. אוריאנה

יערית

New member
להזכירך..

מלשנית=לשון...רק עיניין של לשון. יפעת סקסואלית?לא יכול להיות... חשבתי לרגע שהיא...נו את יודעת מה... (יפעתושששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש) בריצותייך הבאות אני יכולה לעמוד בקו חלוקת המים? יערית-שהריצות היחידות שלה הן אחר ילדיה..

יערית

New member
צודק/ת!!!!!!!

נמאס לנו מעלוקות שכמוך! הבנו את המסר, מאז המהפיכה הצרפתית לא ראיתי אירגון שכמוכם. יערית-אנטית מהפכות(גם גגה יש לה הרבה מזה בחיים)

יערית

New member
אז למה בפרהסייה?

למה אנחנו צריכים לדעת את מעלליכם בפרדסים חשוכים? איזו תרבות,לאן הגענו... טוב בנות(רגע בואו נתפקד) טוב לאחר הרשימה הארוכה של משתתפות הפורום, יום נפלא לכולן. יערית-שבכל זאת מתגעגעת להיא ולהוא ולהם ולהן.

יערית

New member
אני פה ושם.

אני פשוט נמצאת בבית שבנוי באין קליטה מוחלטת:), שמעתי הודעות, אני תיכף זזה ואצור קשר. יערית-במרוצת הזמן.

למעלה