תשובה לכל ה"מתקיפים" למיניהם
לא הצדקתי את המתאבדים ולא אמרתי שמה שהם עושים הוא נכון. במקרה הספציפי הזה אני מבין את התרבות שלהם ואת החברה שלהם מספיק טוב להבין איך הם מגיעים למצב הזה , אבל בחיים לא אתמוך בזה או אפילו אחשוב על זה חיובית. אני יכול להגיד שאני מבין למה היטלר רצה להרוג יהודים (בגלל תורת הגזע , ובגלל שאמא שלו בלה בלה בלה) , זה לא אומר שהמעשים שלו מוצדקים בכל צורה ,אני רק מבין איך הוא הגיע למצב ההוא. במקרה הזה לא דיברתי אפילו על זה שאני "מצדיק" מחבלים , אם כי על פלשתינאים שתומכים ב"השמדת ישראל". כי אני אפילו לא הצדקתי אותם , רק הבנתי איך הם מגיעים למצב בו הם רוצים בכך. זה שאתה מתקשה להבין את ההבדל זה ... (בעיה שלך). ואתה כרגיל ממשיך להכניס לי מחשבות לראש. כי אני מעולם לא הצדקתי ומעולם לא אצדיק מעשי טרור כלשהם כלפי אוכלוסיה. ואיפה ראית פה ציטוט שלי אומר : "אני מבין את המתאבדים???" הא ? תפסיק כבר לשקר. שקרן. אני אמרתי : "שאני אומר שאני מבין איך פלשתינאי יכול לשנוא את ישראל ולרצות בעצמאות הוא קורה לי עוכר ישראל ..." ודובר פה על הסקר שהמוסד כל כך אוהב ש51% מהם רוצים להשמיד את ישראל. (לדוגמא) , אף אחד פה לא דיבר על מתאבדים. לכן , בבקשה , פעם הבאה -->שוב , אל תכניס לי מילים לפה ורעיונות לראש , כי אתה שוב ושוב רק מוכיח כמה אתה לא מבין בכלל את התוכן של ההודעות. כי הרי ידוע שפלשתינאי ששונא את ישראל (כמו רובם) ורוצה בעצמאות (כמו רובם) הוא ישירות מחבל ומתאבד ? אוי , תלמד להבין טקסט כבר. אני דיברתי על אוכלוסיה אזרחית , לא על הטרורסטים.