נמאסתם!

אריאל1

New member
נמאסתם!

שמענו. הבנו מה אתם רוצים! אז פשוט תפסיקו. תפסיקו אחרי כל פיגוע (וכולי תפילה שזהו האחרון) לצעוק את הסיסמה המיותרת הזו "מוות לערבים". הבנו שאתם מתוסכלים. הבנו שאתם רוצים לעשות משהו. הבנו שאתם כועסים אז די! תפסיקו! נמאסתם! (קטע זה אינו מכוון נגד איש מאנשי הפורום אלא קריאה כללית נא לא לקחת את זה בצורה אישית.)

CANDY MAN

New member
"אל תשפוט אדם בצרתו"

אני אמנם לא צסכים עם הקריאות של מוות לערבים אבל אני מסוגל להבין את הכעס של האנשים ואני בכלל לא רואה במי שצועק את הצעקות הללו כאנשים גזענים... אלו סתם אנשים פשוטים שרוצים להוציא את הזעם שלהם אז אפשר לתת להם להתפרק! העיקר של יעשו דברים קיצוניים!!

EverMan

New member
והעיקר

שאני אומר שאני מבין איך פלשתינאי יכול לשנוא את ישראל ולרצות בעצמאות הוא קורה לי עוכר ישראל ...

CANDY MAN

New member
יש מעשים ויש דיבורים ויש הבדל ענק!

אתה בחיים לא תשמע אותי מצדיק את המתנחלים שרצו לבצע פיגוע בבית הספר לבנות, מפני שטרור זה דרך חולנית להשיג דברים ומטרות. עם זאת אני בחיים לא אמרתי משהו נגד פלשתינאים או אפילו יותר מזה... לא אמרתי כלום על ערבים ישראלים!!! שהם הולכים להפגנות וצועקים מוות לישראל ושצריך להשמיד את ישראל... למה? כי אני יודע שהם רואים את כל הטנקים ואת כל החיילים ש"כאילו" באו לפגוע בהם ולכן הם זועקים! רק דבר אחד אני חייב להוסיף, יש הבדל ענק בין מה שצה"ל עושה שם בשטחים לבין מה שהמחבלים עושים פה בארץ! כמובן שפלשתינאים לא רואים את הדברים כך ולכן תאמין לי שאני !!!לא!!! מבקר אותם על כך שהם יוצאים להפגין! אני מבקר אותם רק על המעשים שלהם... על פיגועים והטרור, על השקרים מול התקשורת, על הלוויות המזוייפות וכו וכו.

EverMan

New member
בדיוק.

ואני בחיים לא הצדקתי פיגוע או רצח. אני אמרתי שאני יכול להבין אותם , ואני יכול להבין למה הם עושים את זה. לא הצדקתי ולא הבעתי את דעתי על כך שזה נכון. אבל כמובן שמאוד קל לך להכניס לי מילים לפה אז אתה עושה את זה. בקיצור , במקרה הזה , גם אני וגם אתה מסכימים. אבל אתה תוקף אותי על משהו שלא עשיתי. אז במקום להמשיך עם זה , אתה מוכן פשוט להגיד : תקפתי אותך סתם ככה , מצטער ?

.המוסד

New member
גם את רצח הקולאקים אפשר

להבין, ירו בהם, כי הם לא נתנו ת´קרקעות לחברה במוסקבה, לא אי אפשר להבין

""אני אמרתי שאני יכול להבין אותם"".

-- המשפט בכותרת אומר את הכל!!!. ומצאו את ההבדלים: שרי בלייר אמרה דברים בסגנון של אני יכולה להבין אותם : "לצעירים הפלשתיניים אין תקווה אלא לפוצץ את עצמם". שר החוץ המצרי, אחמד מאהר אמר: "אפשר להבין אותם לנוכח המדיניות של שרון" וגם ידידינו,ענבר רובין(נוער ה"אבודה" כרמיאל ) אומר: "אני אמרתי שאני יכול להבין אותם, ואני יכול להבין למה הם עושים את זה". (כל הציטוטים מלבד זה של ידידנו מופיעים היום ב"ידיעות אחרונות) לסיכום: אין שום סיבה בעולם שנאמר "אפשר להבין אותם" לנוכח המעשה השפל הזה של רצח לשם רצח, לשם תאוות דם. ראית מה קורה ברשת הטלוייזיה "אל מנאר"- הם כבר מזמן לא מדברים על הכיבוש הישראלי וכו´ וכו´-כבר שכחו מזה לגמרי , אלא הם רק מדברים בסיפוק על כמויות הדם שנשפכות בישראל, הם מראים את האמהות הבוכות, ואת שלוליות הדם -זה מעורר אצלם הנאה פשיסטית. הם כבר מזמן הם איבדו את צלם האנוש, לכן אי אפשר בשום מצב ודרך להבין אותם. דברים בסגנון כזה רק עשויים לעודד את הטרור. אגב, כמה שזה כואב לשמוע, ברשת הטלוויזיה "אל מנאר" השוו הרג של ילדים ישראליים להרג של חזירים. רק על דבר כזה אני אישית הייתי נכנס בהם.

CANDY MAN

New member
ענבר, יש לך קליטה איטית מאד!!!

אני לא אמרתי שאפשר להבין את המתנחלים שרוצים לבצע פיגועי טרור!!!... אני אמרתי שאפשר להבין אנשים שצועקים מוות לערבים כמו שאפשר להבין צעקות של פלשתינאים: "מוות לישראל" אבל להגיד שאתה מבין את המתאבדים? ואחרי זה להגיד שאתה לא קיצוני? הרי מי אומר את כל הפליטות האלה? ראית, איזה שר מצרי ערבי, אישתו של ראש ממשלת בריטניה שהתנצלה על האמירה הזאת אלף פעם.. ואתה שלא הבנת בכלל מה רע במה שאתה אומר!!!! אחרי זה שתאשים מישהו שהוא מכניס לך מחשבות לראש, תשים לב אם אתה לא זה שיוצא אדיוט מכל העסק...

EverMan

New member
תשובה לכל ה"מתקיפים" למיניהם

לא הצדקתי את המתאבדים ולא אמרתי שמה שהם עושים הוא נכון. במקרה הספציפי הזה אני מבין את התרבות שלהם ואת החברה שלהם מספיק טוב להבין איך הם מגיעים למצב הזה , אבל בחיים לא אתמוך בזה או אפילו אחשוב על זה חיובית. אני יכול להגיד שאני מבין למה היטלר רצה להרוג יהודים (בגלל תורת הגזע , ובגלל שאמא שלו בלה בלה בלה) , זה לא אומר שהמעשים שלו מוצדקים בכל צורה ,אני רק מבין איך הוא הגיע למצב ההוא. במקרה הזה לא דיברתי אפילו על זה שאני "מצדיק" מחבלים , אם כי על פלשתינאים שתומכים ב"השמדת ישראל". כי אני אפילו לא הצדקתי אותם , רק הבנתי איך הם מגיעים למצב בו הם רוצים בכך. זה שאתה מתקשה להבין את ההבדל זה ... (בעיה שלך). ואתה כרגיל ממשיך להכניס לי מחשבות לראש. כי אני מעולם לא הצדקתי ומעולם לא אצדיק מעשי טרור כלשהם כלפי אוכלוסיה. ואיפה ראית פה ציטוט שלי אומר : "אני מבין את המתאבדים???" הא ? תפסיק כבר לשקר. שקרן. אני אמרתי : "שאני אומר שאני מבין איך פלשתינאי יכול לשנוא את ישראל ולרצות בעצמאות הוא קורה לי עוכר ישראל ..." ודובר פה על הסקר שהמוסד כל כך אוהב ש51% מהם רוצים להשמיד את ישראל. (לדוגמא) , אף אחד פה לא דיבר על מתאבדים. לכן , בבקשה , פעם הבאה -->שוב , אל תכניס לי מילים לפה ורעיונות לראש , כי אתה שוב ושוב רק מוכיח כמה אתה לא מבין בכלל את התוכן של ההודעות. כי הרי ידוע שפלשתינאי ששונא את ישראל (כמו רובם) ורוצה בעצמאות (כמו רובם) הוא ישירות מחבל ומתאבד ? אוי , תלמד להבין טקסט כבר. אני דיברתי על אוכלוסיה אזרחית , לא על הטרורסטים.

אריאל1

New member
קנדימן

ישנם שתי משפטים כאלה לפחות במקורות היהודים "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו" ומבחינה מסוימת אני במקומם. "אדם ניכר בכיסו בכוסו ובכעסו" והצורה שבה צועקי הסיסמאות האלו כועסים לא גורמת לי להכיר אותם בצורה טובה במיוחד.

gstav

New member
א-הא..

וכשבצרפת יצעקו "מוות ליהודים" גם תגיד שזאת זכותם של אנשים לצעוק ולפרוק את הכעס?? לא חושבת.. זאת אמירה גזענית, נקודה.

אור2

New member
מצד שני

אני לא בעד לעשות נגד ערבים פיגועים וזה בסך הכול גורם לנו נזק ואם כל אחד יקח את החוק לידים יהיה פה בלאגן (בלשון המעטה) אבל מצד שני אתם צריכים להבין שנמאס להם והם יודעים שהם לא יכולים לעשות כלום אז הם צועקי והם אומרים את זה בגלל סערת הרגשות שהם נמצאים באותו רגע אז הם מוציאים את רוב התסכול והכעס שלהם בזה שהם צועקים. אז נכון שהם לא צודקים אבל אתם צריכם להבין את המניעים שלהם.

CANDY MAN

New member
מותר ואסור - בסדר ולא בסדר!

זה בסדר להבין את הצעקות של הפלשתינאים להשמיד את ישראל... זה לא בסדר לגלות הבנה למחבלים הפלשתינאים גם אם הם בני 14 או 40... זה בסדר להבין את הצעקות: "מוות לערבים" אחרי פיגוע - כל אחד מוציא את הזעם שלו בצורה אחרת. זה לא בסדר לתמוך בפיגועים של מתנחלים כנגד אוכלוסייה ערבית! כפי שכולכם רואים יש הבדל עצום בין דברים שאומרים לבין דברים שעושים! אני מסוגל להבין את הצעקות של הפלשתינאים להשמדת ישראל כי אני מבין שהם כועסים, אבל אני לא מסוגל להבין את התמיכה שלהם בפיגועי טרור או בהבנה שהם מגלים כלפי אלו שמבצעים את הפיגועים (וביניהם יש כל מיני ישראלים פה בפורום...) כנ"ל כלפי הצעקות של הישראלים! מותר לצעוק אבל אסור לתמוך בעשייה של פיגועים כנגד ערבים ובטח ובטח אסור לעשות פיגועים... הכי חשוב לדעתי כיום, זה להראות לעולם שאנחנו ההפך הגמור מהם, אולי בסוף זה יכנס לעולם לראש ואנחנו נצא פעם אחת אלו שסובלים ואלו שמסכנים. אמן!

EverMan

New member
בבקשה תביא ציטוט

של ישראלי שתומך בפיגוע טרור ובתמיכה בהם. כי כרגיל אתה סתם זורק מילים באוויר ללא שום מטרה וממשיך לשקר לעצמך ולציבור.שקרן

לא אומרים ישירות בפרצוף

אבל עצם ההסכמה לחזרה לגבולות היא תמיכה בטרור! זה מראה שעל כל שטות אנחנו פשוט נתקפל ולא נהיה חזקים אז למה שהפלסטינים לא ימשיכו לפוצץ קצת (אצלהם פחות אחד יותר נחמד כנראה) ויכבשו את כל הארץ, מה הבעיה? על כל 1 שלהם נהרגים 10 בממוצע בישראל אז לא הכי משנה להם... ד"א- אנשים שאמרו ציטוט ישיר חפש בכלא... בעצם יש גם כמה חופשיים שלא כולאים אותם, אבל זה כבר לא עקרוני ולא לדיון הזה.

EverMan

New member
אהה .. כמובן ...

אז חצי מהעם הזה תומך בטרור כי הוא שמאלני ? א. על כל אחד שמת לנו , מתו להם 10 , וזה סטטיסטיקה. על כל ישראלי אחד שמת , מתו לפחות 5 פלשתינאים בשטחים. ב.אז נמשיך באלימות לנצח ? (או עד שנטרנספר אותם ? ואז כמובן נלך לרכוב על חדי קרן ולשחק תופסת עם טרולים?). אנחנו צריכים להיות ה"גדולים" והבוגרים פה ולסיים את הסכסוך הזה. לטובתנו ולטובתם.

אז בזה מדובר...

בבגרות... טוב, אם כל הרצון הטוב- הבגרות יכולה להוביל אותנו לאחלה מדינה, או ליתר דיוק- אחלה חוסר מדינה (מדינה פלסטינית)... עברתי כבר את שלבי הברבי והלוגו שכל מה שעיניין אותי זה מלחמה והלוואי וזה היה מוביל לאנשהו אבל זה כבר הוכיח את עצמו שזה מוביל, אבל לא למקום מועיל וטוב.

EverMan

New member
הפתרון פה

הוא לא בשבילהם. זה לא בשביל שאנחנו נהיה הצודקים ויפי הנפש. זה בשביל הביטחון שלנו. אנחנו נותנים להם את השטחים (שבין כה וכה לא שלנו) , ובתמורה אנחנו מקבלים את הביטחון והשלום שלנו , וחסר להם שאנחנו לא נקבל את זה !

למעלה