נמאסססס ליייייי!

19אריאל

New member
נמאסססס ליייייי!

אז ככה. כהמשך לשיר שכתבתי (ובקושי התייחסתם! אגב לא מאוחר לקרוא, הוא כמה הודעות מתחת... ), אני באמת רוצה לברוח! אני יושב מול הגמ` בלי טיפת חשק, וכאילו שזה לא מספיק, היצר הרע דופק לי סוגיות מורכבות שגם אם הצלחתי להחדיר לעצמי טיפת מוטיבציה ללמוד, היא יורדת! אני חייב לברוח! לצפון, לדרום, לא משנה לאן! העיקר לנקות את הראש במקום פתוח עם הרבה טבע ושמים. אני לא מחפש טיול אלא נופש, ההורים שלי כבר זקנים ויבשים ואם פעם היה מעניין אותם בתי מלון וכאלה, היום הם רוצים רק את הבית ואני נרקב! אמא שלי אומרת לי שהיא מוכנה לשלם עלי ועל עוד חבר בבית מלון אבל זה כל כך הומואי ללכת שני בנים לבית מלון... אני לא יודע לאן??? תגידו מה אתם מציעים... אגב , מישו מזדהה או שאני זאב בודד?
 
אמממממ...

זה קורה לכולם... כל אחד מהסיבות שלו... באמת חייב לנקות את הראש קצת... תצא אפילו ליום אחד מהבוקר עד הערב עם כמה חברים..... זה לא מחייב כמה ימים... בהצלחה.,
 
אמממ...

לחרמון אם יש שלג.. או לדרומ לאיזה מסלול ביום נעימ... אם היית בחורה הייתי אומרת לך לעשות סיבוב בכמה קניונים... או סתם לצאת לאכול.. לי זה עוזר... (;
 
מה יש להציע ???

ואני באמת לא הבנתי למה אתה חושב שללכת לבית מלון עם חבר זה ניקרא הומואי ?! זה חיוני ביותר לצאת לחופשה אחרי עמל עם עוד חבר שמרגיש צורך בפורקן . כל זה רק אם אתה באמת מרגיש צורך להתפרק... אבל אם סתם בא לך לנוח... תיסע לבית כמה ימים תנוח עם עצמך, ותחשוב איך אתה חוזר שוב לשיגרה עם כוחות חדשים ונוספים...! בהצלחה .
 

19אריאל

New member
אני צריך להתפרק ולנוח.

הבית לא מרגיע אותי. כשאני בבית אני רק מחפש לאן לצאת... אגב, אני עדיין בדעתי שזה הומואי לצאת שני בנים. תחשוב איך זה נראה מהצד, וחוצמזה שאני לא מעוניין, מי האהבל שיסכים לצאת לנופש זוגי עם גבר?
 
אם אתה עדיין נשאר בדעתך...

שלצאת עם עוד חבר לבית הארחה זה הומואיסטי, אז יש לך בעיה קשה... ואני מבין אותך...!!!
 
היתכן שהייתה פה אי הבנה

אני הבנתי שכוונתך לצאת לבית הארחה בטבריה למשל, ולמרחת לעשות פעילות - אופנועי ים, משחקים, אופניים, ומסלולים . א``כ אין סיבה שחבר לא יסכים לצאת איתך... אבל אם כוונתך הייתה לצאת למלון אורגינל עם ארוחות ובריכות - אני מבין שזה לא ראוי לצאת עם עוד חבר . ובאמת נחמד לצאת לבית הארחה ולעשות פעילות, אתה גם נח, וגם מתפרק .
 

19אריאל

New member
אז זהו שאני לא מחפש אטרקציות.

אלא מנוחה ורוגע כמו שתיארת, בית מלון.
 

19אריאל

New member
חברים שלי קמצנים אש...

חוצמזה יש להם קוצים ב... הם לא ירצו בית מלון אלא אטרקציות. אני טיפוס שונה כזה. רגוע. את רוצה לבוא איתי? ; ] סתם, אני לא יוצא עם בנות... זה אסור.
 
חחח.,

גמאני לא יוצאת עם בנים... אזז., תשכירו איזה דירה בצפת, שקט שם ותלכו הרבה חברה שבת... זה כייף.. עשינו את זה כמה פעמים..
 

19אריאל

New member
חשבתי על זה...

אין לי כח לארגן כלום... אבל אני ינסה מה שאת אומרת.
 

דודוש 19

New member
מצדיק כל מילה,צריך

לנקות תראש מידי פעם יש לך הרבה אופציות,כדורגל,סנוקר,לצאת ליל שיש למסיבה,לקרוע תרכב של אבא.טיול טרמפים לחרמון.שבת בצפת או טבריה.טיול טרקטורונים.רק לא בית מלון מה אתה ילד קטן מה יש לעשות במלון לראות סרטים מכון כושר ובריכה,בית מלון זה למשפחות עם ילדים קטנים או זוגות נשואים
 
מזדהים איתך...

אבל צא תתיאורר קצת ..לאו דוקא בית מלון יש המון דברים לעשות אצל בנים בד"כ זה כדורגל ..לא?!
 
למעלה