נמאססססס

מהמר5

New member
נמאססססס

אני קורא כאן על אנשים שיש לי תמחלה והם עובדים ויוצאים אני כבררררר 15 יום לא מסוגל גם דברים פשוטים לעשות אוכל מקלחת הדכאון גמר אותי ויחד עם הפרעות טורדניות נהיו שילוב מנצח ופשוט אין לי פתרונות היה לי תור להיום למטפל אבל גם אני לא מסוגל פשוט לצאת מהבית ו800שקל לא יכול פשוטטטטטט ופשוט להיעלם הרי בחורה לא תרצה גבר כמוני שכל תקופה זה חוזר אני פשוט אדם חולה ולפעמים אני פשוט מתחנן שלא התעורררר וכל בוקר סיפור דומה דיכאון ומחשבות אני לא מסוגל לאוכל מספיק אמרו לי שזה גל עובר אבל מרגיש פשוט לבד ואין לי כוחות מדהים כמה שחיים של אדם יכולים להיות קשים מאודדדדדד

bomber888

New member
אתה חבר בקופת חולים כלשהיא?

אני מניח שדרך הקופה אתה אמור לקבל לפחות מענה בסיסי. אם אתה צריך עזרה או ייעוץ לגבי מטפלים במחירים נוחים יותר צור קשר.

שלווה17

New member
מהמר5

אני מבינה אותך המחשבות מנטרלות אותנו וגורמות לנו להיסגר, ולהיות הריבוע אטום של חרדות במיוחד בדברים הקטנים של היום יום תראה אני הייתי במצב ממש גרוע, אפילו תור לפסיכיאטר לא יכולתי לקבוע כי בדיוק עלו לי מחשבות לא טובות וניתקעתי בדילמה מתי לקבוע את התור, וכמובן עוד המון סיוטים והטרדות הינה למשל עכשיו אני תקוע עם מחשבה שזה לא טוב שאני ילבש גופיה כי זה פחות צנוע אז אני מונעת מעצמי כל מיני דברים אחרים אני בטיפול תרופתי וברוך השם 40% מההרגשות הרעות חלפו ואני יותר פתוחה עם עצמי ופחות מאשימה את עצמי וכל מחשבה או דילמה שעוברת לי בראש אני לא נותנת לה לנצח אני פשוט נותנת לה להיות וחושבת ונושאת באחריות למה שיקרה ועושה את מה שאני רוצה, ולא תאמין אני מצליחה לרוב לנתק את המחשבות בכל שפשוט זרמתי איתן וזה יותר כיף לעבור ככה את היום אני מדברת את עצמי כל הזמן ומאמינה ביכולת שלי להתמיד אני חייבת להיות שפוייה למשפחה שלי לילדים שלי האוסידי שלי הוא במחשבות איומות ביעקר שיקרה אולי משהו למשפחה וזה כל כך מיאש כי מי רוצה שיקרה משהו ליקרים לו, ועוד כאלו שזה יכול להיות באשמתי כי חשבתי את זה - כמובן שלא מרצון ובכן היום אני יותר בסדר, אני נלחמת כל שניה ומאמינה שאני יכולה אני ממליצה על הספר "די לאובססיה" - ספר מקסים שמפרט את דרכי העזרה העצמית בבית ספר חובה למי שצריך הכוונה או כיוון או כאלו לגבר עם משהו אז הספר נותן הרגשה טובה ויש בו הרבה משפטי עידוד ופתרונות ממש טובים הספר מכיל את כח טיפוסי האוסידי ומסביר את הפתרונות הקוגנטיבים לכל טיפוס מומלץ בחום

מהמר5

New member
שאלה

מישהו כאן טופל אצל דוקטור אילן רבינוביץ אני מחפש פתרון בפגישה אחת הבנתי שזה מאוד ומאוד יקר פשוט כל יום החושך נהיה ענק יותר והאור קטן יותר אין לי הנאה מכלום הדכאון והמחשבות מנצחות ואין לי פתרונות אני פשוט מתנהל כמו חי מת ואני קצת יותר מת מחי לא מתרחץ ואוכל פשוטטטטט מרגיש דכאון שלא יגמר וזה מפחיד אם היתי פשוט יודע שזה לא יגמר היתי מתאבד וזהו ככה הדכאון הולך ולוזר ב9 שנים אישה לא נראה לי שאשיג כי ביננו מי תרצה גבר שחי בבועה ויצא ונכנס לדכאונות אני מתמוטט אין לי פשוט חשק להמשיך מספיק

אמא11

New member
היי מהמר

חיברתי את ההודעה שלך לשרשור שעסק באותו הנושא. כל הודעה חדשה דוחקת הודעות קודמות לעמודים אחוריים וחבל. בנוסף, אם מישהו קורא את ההודעות ביחד הוא יכול לקבל תמונה רחבה יותר. תרגיש טוב תמי

למעלה