נמאסססססלי.

נמאסססססלי.

יוני אם אתה רוצה אתה יכול למחוק את זה, אבל בבקשה, תמחוק אחרי שאני אקבל תגובות שעונות לי על השאלה, ואגיב שקיבלתי אותן, אוקיי? מה זה לחיי מיכאלה? מתי זה? איזו שעה? איזה ערוץ? איזה ימים? למה זה לא מופיע בעיתון? מה אורך כל פרק?
 

תיפי1

New member
אממ

זה היה כבר וזה היה ספיישל של גיא פינס שבו ראו את כוכבי מיכאלה ביום האחרון שלהם בצילומים וגם ראו בדקו מה עושים כיום כוכבי הטלנובלות הקודמות (לגעת באושר, משחק החיים, לחיי באהבה)
 

GILADOS

New member
מה את לא יודעת? לחיי האהבה זה טלנובלה ישנה, היא היתה לפני משחק החיים, ועכשיו יש שידורים חוזרים בימי שבת, שעה 12 וחצי, 5 פרקים ברצף! אבל זה כבר הגיע לפרקים מאד מתקדמים, כך שלא כדאי להתחיל לראות מעכשיו!
 
גם אני הפסתי את הספיישל...../images/Emo10.gif

איך יכולתי להפסיד את נתןן ?
בן אדם מושלםםםםםםםםם
"אני רוצה עוד חיבוקייי חיבוקי מלא אהבה נתן תן חיבוקי... חיבוקי מהנשמהההההה "
 
איך פספסת ?!?!@$^^@הקלטתי את זה

כזה שאלו אותם נו מה דעתכם עכשיו שנבחרתם במקום אקי אבני וסנדי בר ? אז אפרת כזה אהההההה אין תגובהה אההאהאאהאהאהאה היא הייתה כל כך מושלמת !!!!
 

GILADOS

New member
אני ראיתי את זה, וחבל זה היה סתם דפוק, זה לא היה מעניין
 
אם לא יהיה עוד ספיישל בפרק האחרון

זה יהיה ממש חבל
כי הספיישל היה של כל הטלנובלות וזה היה מעצבן
העיקר שהיה את
אפרת
אפרת נגד צילומי תחת
 
פיספסתי כי היה מסיבה../images/Emo99.gif

ובדיוק במסיבה גיליתי שזכיתי
אז כבר לא היה אכפת לי לראות את זה..
כי הייתי פשוט מאושרת
- חיוך נתןןןןן
יאוו ראיתי אותו ליבבב(כמו אפרת..) לייב!!!
 
למעלה