נלחם כמו חיות

dikla00

New member
נלחם כמו חיות

אין דבר כזה נכון ולא נכון שזה יהיה ברור כל מה שאני אומרת לדעתי הוא נכון וזהו וכל מה שאה אומר הוא נכון לדעתך וזהו ובזה צריך לדבוק ולהאמין ואם אתה תבוא ותאיים עליי שאני צריכה לשנות את הגישה שלי אסור לי להתקפל כמו שחיילים צריכים להמשיך להילחם ולא להתקפל בגלל הפלסטינאים ואתה יודע מה? אם נצא להלחם העם שלם ואני מתכוונת לכל הטרוריסטים שמבחינתי הם עם בפני עצמו ואם אתה קורא לזה לצאת ולהילחם כמו חיות אני תומכת בזה קדימה נצא ונילחם כמו חיות!!!!!!

B.Shokor

New member
עדיין יש תקווה..

אסור לאבד את התקווה,, ואסור לחשוב תמיד שכוח יכול להשיג תוצאות טובות.. את רוצה לצאת וליהלחם? לא חשבת כמה אנשים ימותו? לא חשבת שיש סיכוי מאוד גדול שאת עצמך תמותי! או הבן שלך? תאמיני לי שכולנו רוצים שלום, וזה לא עניין שאני רוצה להדבק על דעותיי, זה עניין של ``דיאלוג`` בשביל להפחית את רמת השינאה ולחזק את הדו-קיום בין שני העמים. למרות הכל אני בטוח מאוד שאת יודעת ששלום זה הפתרון. שלך ב.שוקר

dikla00

New member
ברור

קודם כל שיהיה ברור אין לי בן אני בסך הכל בת 14 אבל יש לי דעות מוצקות לגבי הנושא של הדו קיום שזה לא יטעה אותך. ברור ששלום זה פיתרון השאלה היא באיזו דרך נלך כדי להגיע אליו הבחירה היא בידינו ולפעמים אנחנו עושים טעויות ומוליכים אותנו ואת חברינו לתהום ואין מה לעשות תמיד יהיו קורבנות ואם תהיה מלחמה אז תהיה מלחה מה אתה חושב שעכשיואין מלחמה? זו מלחמה ההתשה יש עכשיו!!! תתעורר לילה טוב ונטול עצבים לכולנו וחיוך אף פעם לא מזיק החייכנית, דקלה : )

B.Shokor

New member
ברוכה הבאה..

שמחתי מאוד לשמוע שאת בת 14 וכל כך הנושא של הדו-קיום מעניין אותך, וזה אומר עד כמה את מאמינה בדו-קיום ובשלום!!!.. יפה מאוד שלפחות את מסכימה איתי שהפתרון הוא השלום ולא המלחמה, ולגבי שאלתך, באיזה דרך נלך כדי להגיע אליו? בינתיים אין לי תשובה על השאלה הזאת חוץ מ``הדיאלוג`` בין שני העמים, ואם יהיו הצעות, נשמח לקבל..

בת-עמי

New member
וואלה יש פיתרון

אני חושבת שכבר אמרתי את זה שלדעתי לא יהיה כאן שלום לפני מלחמה כל הסכם מחורבן כמו אוסלו רק ידפוק ת`עסק ויביא לעוד בלאגנים ותדעו לכם שתמיד אחרי המכה מגיע משהו טוב אז אולי אנחנו צריכים לספוג מלחמה כדי שסוף סוף המצב הזה יגמר

למעלה