נלו סיפור אישי

nelo5411

New member
נלו סיפור אישי

עוסק באומנות העץ .פרשיתי לגימלאות .ואז הייתה החלטה שאם כבר עוסקים באומנות אולי כדי גם למכור .השקענו עשרות אלפי שקלים .על חומרי גלם ועוד כלי עבודה ראיתי שבהיותי גימלאי מצבנו מידרדר . ואין שום אפשרות להיתפתח .בת הזוג שלי חנה עמדה בתוקף להמשיך בדוכנים . מאז הפסדתנו המון המון כסף .החלטנו בשנה האחרונה לא להיות בדוכנים למעט חוצות היוצר ובית פתוח לאומנים .וראה זה פלא אנו טסים לסין רכשנו רכב חדש מחברת שברולט. ואנו חיים באושר ועושר עד היום .אני לפעמיים מקבל .מידע כזה או אחר על ירידים פשוט אתם משוגעים .מכונית שברולט לפני 3 שנים עלה 169 אלף שקל היום אותה מכונית שנת 2011 עולה 150 אלף כל העולם מבין שצריך להוריד מחירים .רק המפיקים או בעלי האתרים כגון קניונים וכל מיני אתרים חושבים שצריך לעלות מחירים .לא פעם התחבטנו בשאלה האם בשל 500 שקלים שאנו מוכרים אנו צריכים לשלם על דוכן חניה ועוד .המסקנה המתבקשת שאין טעם . גם אם חיה היקרה אמרה לי לא פעם יש אנשים שמרווחים יותר .עדין לא נותן תשובה לרוב בעלי הדוכנים .חוסר השקיפות .של אותם מארגני ירידים מביא אותנו לא פעם לתיסכול . הבטחות של עשרות אלפים מניבה מאה איש בלבד .הבטחות של יריד מוצלח מביא לאחוז מסויים וקטן של מכירות .ואז מה אם שאר בעלי הדוכנים. אני עוקב אחרי המחירים ושואל לא פעם איך אפשר לשלם 300 שקלים ולשרוד .אחרי .לא מעט זמן שאנו עוסקים בתחום . לא שמעתי שאנשים התעשרו . כידוע אנו גרים ברחובות וכל יום שלישי אנו פוקדים את הקניון ללגימת קפה .רוצה להגיד לכם חברים יקרים היום הירידים מאוסים אנשים לא מסתכלים וכשאני עומד ליד דוכן כזה או אחר שאני מכיר .החברים דוחקים לזוז חבל להם על הזמן לעמוד ליד הדוכנים .ומספר מילים לגבי מתח רווחים חברות גדולות לא מנהלות עסקים אם חברות שמתח הרווחים שלהם אחרי מס יותר מ22 אחוז לידעתכם .וראה פלא אין שקיפות בדוכנים לא פעם פניתי למועצה לצרכות שתבדוק את תחום נושא הירידים .לאור זה שאני משוחרר מחשש כזה או אחר אנסה בדרכי שלי לפעול .אגב בתחילת דרכי היה איזה ליצן שעוסק בתכשיטים ואמר שגם אצלו מעלים מחיר בחגים מאז אמרתי לחנה עם אי פעם אקנה תכשיט זה יהיה לא מאחד כזה שהוא מנכ'ל אם הוא לא יודע לעשות עסקים .אגב קניתי לחנה תכשיט באלפי שקלים אבל לא מהאדיוט ההוא. שקורה לעצמו מנכ'ל .הפסדת לקוח בעל פונציאל האמן לי האיש שעמד לצד חייה . . לסיום רציתי להגיד תודה לכל החברים שהכרנו במשך התקופה חלקם אנו בקשר טוב ורציני .חלק פחות אבל כל בעלי הדוכנם אנשים מקסימים ואני לא מתחרט על אף רגע שהינו ביחד , למרות שלא הרווחנו מהירדים .לסבר את האוזן קיבלתי עבודה באומנות חיתוך מיוחד 1400 שקלים 3 שעות עבודה. וגם לזה סרבתי האומנות תהיה לי בלבד

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifהי נלו, טוב לקבל ממך ד"ש.....

תודה על השיתוף, כן, לפעמים זה באמת טחינת מים, אבל אדם שלא מתנסה תמיד חולם על ההזדמנות שהוחמצה לו היה עושה כך או אחרת......אם לא עשה ולא ניסה, זה לא יעזוב אותו כל חייו. לכן, אנשים מתנסים ומנסים להביא את החלום למציאות. בכל זאת יש מי שמצליח לו יותר ומי שמצליח לו פחות, כל אחד וכישרונו , יכולתו וסבלנותו. יש לציין שהתפכחת בזמן ונותרו בידיך ה"גרושים" לטוס לסין ולקנות שברולט, טוב מאוד !!! דרך אגב, כדאי להיות קצת גמיש 1400 שח עבור 3 שעות זו עבודה ששווה לצאת מהקו המנחה או העקרון, עבורה, זה עוד תכשיט לחנה בכזו קלות !!!! העיקר הבריאות בסדר? ד"ש לחנה, תעשו חיים גם בשבילי ולהתראות בשמחות, חיה

למעלה