נכשלתי טסט 6 :]

Laxir

New member
זה לא בהכרח אומר שהוא לא יודע

לנהוג, הרבה פעמים הטסטרים מכשילים שלא בצדק..

aganso

New member
נדיר מאווווווווד

נדיר מאווווווווווווווווווווווווד שטסטרים מכשילים שלא בצדק... בדר"כ התלמיד פשוט לא נוהג מספיק טוב/זהיר בשביל לתת לו לנהוג לבד...(עזוב את המלווה בהתחלה) אתה מדבר כאילו זה הגיוני שכל ה6 טסטים שלו הוא נכשל לא בצדק..... אני ממש ממש בספק אם אפילו ב1 הוא נהג ברמה שמספיקה לעבור טסט

Yakird12

New member
תגיד לי מי אתה חושב שאתה?

נביא שאתה תגיד לי אם הרמה שלי לא מספיקה לעבור טסט? אני אפילו לא אטרח להסביר לך למה הוא הכשיל אותי בכלל.

Laxir

New member
לא משנה אם זה נדיר או לא, טסטרים

מכשילים הרבה פעמים שלא בצדק כאשר מגיע לתלמיד לעבור, ואני מכיר הרבה דוגמאות והרבה סיפורים של אנשים שלא עברו טסט פשוט בגלל שהטסטר הכשיל אותם ולא בגלל שהם לא ידעו לנהוג.

aganso

New member
מעניין שרק אלה שעברו איזה טסט חמישי

מגבים אותו...יאללה תודו שהוא לא יודע לנהוג וזהו. " ואני מכיר הרבה דוגמאות והרבה סיפורים של אנשים שלא עברו טסט פשוט בגלל שהטסטר הכשיל אותם ולא בגלל שהם לא ידעו לנהוג. " 1) יכול להיות שהם ידעו לנהוג אבל לא היו מספיק זהירים בטסט, לא הסתכלו מספיק במראות, לא האטו מספיק בצמתים ודברים כאלה... 2) לא תמיד מה שהתלמיד מספר לך זה מה שנכון, אתה לא היית באוטו - אתה לא יכול לדעת מה קרה באמת. יכול להיות שהתלמיד מתפדח שהוא נכשל בטסט אז הוא ממציא משהו על הטסטר, אני מכיר אחד כזה. 3) יש טעויות שתלמיד לא שם לב אליהן ולפי ההוראות של משרד הרישוי לבוחנים הן חשובות...

מימוזה21

New member
זה עצוב...עם כל הכסף שנשפך

אני לא אתפלא אם ההורים שלך משלמים ואתה מבסוט.

Superdror

New member
מה אתם רוצים ?

שהוא יבכה? יצרח ? ייבב ? אני אומר כל הכבוד, הוא מקבל את זה בפרופורציות הנכונות! בסך הכל טסט. המון בהצלחה בטסט הבא

Yakird12

New member
תודה רבה :]

aganso בבקשה אל תשפוט את רמת הנהיגה שלי עד שלא תראה אותי נוהג . מימוזה21 - תתפלאי כי אני משלם את הטסטים . מה לעשות שכבר התרגלתי להכשל ....

מתן1002

New member
אחי בהצלחה בפעם הבאה

ובאמת אל תשים לב לתגובות השליליות פהה.. זה בטח נורא מתסכל להגיע למצב כזה של טסטים ועוד שאתה משלם על הכל .. אז אחי אני מאחל לך שנה טובה ומאושרת ושתעבור בעזרת ה' את הטסט הבא..

talush2005

New member
מסכן , מה עשיתם ממנו? במקום לעודד

אתם מגיבים ככה.... באמת מה אתם רוצים שהוא יבכה? אני בטוחה שכל אחד שהיה מגיע למצב כזה לא היה רוצה שיגיבו לו ככה! בהצלחה לך בטסט הבא ...!

אל תדאג אחי..

אתה עוד תעבור.. אם הכסף לא היה הולך על זה היה הולך על משהו אחר.. כידוע אוטוטו באה שנה חדשה לעולם וגם השנה כמו בכל ישנה אלוקים כותב לכל אחד ואחד את כל השנה שתהיה לו- כנראה שהוא החליט בשנה שעברה שצריכים לנשור ממך כך וכך כספים בשנה הזאת ועוד לא הגעת לסכום
באמת שטסט זה בקטנה עם הכסף.. במוצ"ש זרקתי להורים 2100 ש"ח סתם..
בגלל שנייה של חוסר זהירות.. בהצלחה בהמשך- בסוף כולם עוברים..

לא נורא פעם הבאה

שיהיה לך המון בהצלחה אל תחשוב על כמה פעמים נלחצת ופשוט תנהג כמו שצריך ותעבור הבעיה עם הטסטרים שהם רואים מישהו עם כמה נכשלים אז הם מניחים שאתה לא יודע לנהוג ומקשים עליך יותר ויותר זאת בעיה מקווה שתעבור ושנה טובה לך !

ofir3dvb

New member
שיהיה בהצלחה לי ולך חחח אנחנו באותו

המצב, ואל תקשיב לאלה שאומרים שאתה לא יודע לנהוג כי זה שטויות , תחשוב על זה גם מורה לא היה מגיש אותך לטסט אם הוא לא היה חושב שאתה מוכן. אל תקשיב להם כי הם לעולם לא יבינו אותך עד שהם יהיו במצב שלך, עד שהם יחוו כישלונות בטסטים ויבינו שלעבור טסט זה לא שחור על גבי לבן, למזל יש חלק מרכזי וכנ"ל הסטואציות שנתקלים בהם, הם יכולים להגיד מה שהם רוצים אבל אתה יודע שזה לא נכון וזה מה שחשוב. אז יאללה 7 זה מספר טיפולוגי אנחנו נעבור חחחח בהצלחה ושנה טובה.

למעלה