נכשלתי טסט שני

Yakird12

New member
נכשלתי טסט שני

היי , נכשלתי טסט שני בעע .. אני באמת נוהג ממש טוב אבל משום מה אני נלחץ ולא הולך לי טוב ...בשיעור נהיגה לפני הטסט נהגתי כ"כ טוב שאפילו המורה שלי אמר לי שאני עובר אבל משום מה בטסט נהגתי כ"כ חרא . למישהו יש עצות מה כדאי לעשות ?

adidas88

New member
הכי טובים עוברים בשני ../images/Emo4.gif

המעולים בשלישי
עזוב אותך שטויות זה בטח בגלל הלחץ וההתרגשות. המון המון נכשלים רק בגלל התרגשות ולחץ וזה הכי מעצבן בעולם...אני יודעת שאי אפשר להגיד-תירגע- אבל אין לך ממש ברירה. תכניס לעצמך לראש שזה בסה"כ טסט ומקסימום אם אתה נכשל זה לא סוף העולם ותמיד אפשר לעשות עוד אחד.... בסופו של דבר כולם עוברים פשוט יש כאלה שהסוף שלהם מגיע יותר מהר
המון המון בהצלחה

הלו... אני מבקש!

הנהגים הכי איכותיים הם אילו שעברו בשני כבוד! סתם
לא משנה איזה טסט אתה עובר בסוף יהיה לך רישיון בכל מקרה בהצלחה אחי ואל תלחץ כולה מבחן קצר של כמה דקות

Yakird12

New member
חחח תודה לכם...

ת'אמת ממש ממש לא אכפת לי איזה מס' טסט אני עובר , אבל אכפת לי מהכסף ומהזמן שצריך לחכות עד לטסט הבא ! וזה פשוט משגע אותי !

ואני מבקשת

הנהגים הכי איכותיים וטובים הם אלו שיש להם הרבה ניסיון על הכביש לא משנה איזה טסט הם עברו.

dani226

New member
את כ"כ צודקת...

עברתי טסט ראשון נהגתי טוב והכל בטסט. אבל היום נהגתי בחושך בכביש מאוד צר ומאוד היה קשה כמעט התנגשתי במכונית ממול בגלל חוסר מקום. וגם בכביש עירוני היה מאוד קשה לי להשתלב, מה שאומר שצריך המון נסיון בשביל דברים מסויימים שטסט לא תמיד קובע. יכול להיות שזה באמת רעיון טוב השינוי הדרסטי שעושים עכשיו עם המל"ן הזה...

למעלה