נכשלתי טסט ראשון..

barstick

New member
נכשלתי טסט ראשון..

ויש לי כמה שאלות בקשר לזה.. יש כל מיני סימנים מוזרים שהוא מסמן שזה לא נראה בדיוק כמו איקס... או שהוא רושם 1.. או 2.. ואני לא מבינה את זה.. ולמטה יש מקרא כזה של "בלתי סביר" "רע" או "הפקעה שליטה" מה זה אומר?! קיצר הוא הכשיל אותי על זהירות.. הוא טען שאני לא מסתכלת מספיק על המראות בזמן עקיפה.. אבל זה שטויות כי זה הכל עניין של הצגה.. אני עובדת עכשיו על כושר המשחק שלי.. שתיים הוא הכשיל אותי על פניות שמאלה.. זה אולי הסיבה היחידה שהוא באמת היה צריך להכשיל אותי.. אבל אני לא מבינה את זה.. מה זה אומר פניות שמאלה? איך עושים פניות שמאלה נכונות?

רן88

New member
אז ככה..

המקרא אומר כמה המצב חמור. הפקעת שליטה זה אומר שהטסטר היה צריך להתערב בנהיגה כדי למנוע בעיה כלשהי, זו הדרגה הכי גרועה. בין "בלתי סביר" ו"רע", אני לא בטוח מה יותר חמור, נשמע לי ש"בלתי סביר" גרוע יותר. לגבי המראות, זה לא תמיד שטויות. במקום להגיד שזו רק הצגה (הרי הטסט כבר הלך) כדאי לנסות ולשפר, כלומר להסתכל יותר במראות, במיוחד בעקיפה. פניות שמאלה יכולות להיות הרבה דברים. או שהפנייה לא נעשתה מהנתיב הנכון או שהיא נעשתה מהנתיב הנכון אל הנתיב הלא נכון. אולי הנתיבים היו בסדר, אבל גלשת לאחד הנתיבים לידך שלא לצורך. נסי להיזכר בפניות שמאלה שעשית, ולחשוב איזו מהבעיות האלו היא זו שנכונה לגבייך. בהצלחה בטסט הבא.

gilgula

New member
הממ..

דבר ראשון, תראי גם אותי הכשילו על מראות ... וגם אני חשבתי ואללה זה רק הצגה, אבל בשיעור שעשיתי אחי אותו טסט התחלתי להסתכל במראות והבנתי שזה באמת חשוב...את באמת רואה יותר טוב ויכולה לעבור נתיבים ולפנות כשאת באמת רואה אם מישהו בא מצידך!! אז נכון בטסט את צריכה להסתכל קצת יותר, גם כשאולי לא צריך..ואולי להגזים קצת עם התנועות כדי שבאמת יראה שאת מסתכלת, אבל בסה"כ להסתכל במראות זה מאוד חשוב!! תנסי לשים לב לזה בשיעור הבא שתקחי! בקשר לפניות שמאלה כמו שאמרו מעליי או שלא פנית מהנתיב הנכון או אולי לא נכנסת לנתיב הנכון. תזכרי מכביש דו פונים מהנתיב הימני (או בשמאלי ביותר שבכיוון הנסיעה שלך) מכביש חד פונים מהנתיב השמאלי. אל כביש דו נכנסים אל הנתיב הימני ואל כביש חד נכנסים אל הנתיב השמאלי בהצלחה בטסט הבא!!

barstick

New member
מהההה

אני הכי מסתכלת על המראות.. רציני.. חחחחח אני כל הזמן מסתכלת על המראות כמו שאמרתי.. גם לא בזמן עקיפה.. אבל לא באופן מוגזם כמובן כי אז זה פשוט מוגזם.. ולקחתי כל כך הרבה שיעורים זה לא שמעכשיו למדתי תקטע של המראות על השיעור הראשון למדתי על החשיבות של זה הפניות אני עושה בלי לשים לב.. כאילו זה בעיקר נובע מחוסר ריכוז מאשר חוסר ידע.. אבל נגיד לחד סיטרי זה באמת מחוסר ידע.. פשוט יש תקטע שבחד אפשר לנסוע נגיד רק בצד השמאלי שלו.. או דברים כאלה שהם קצת יותר מסבכים אותך.. אבל צריך ללמוד להתמודד עם זה כי בתכלס זה הולך לקרות לך הרבה בעוד כמה שנים שתנהג לבד.

SummerSpirit

New member
הגישה שלך מוטעת

את לא עושה לא טובה שאת מסתכלת במראות. אם הוא החליט שאת לא מספיק זהירה על הכביש, וזה בא לידי ביטוי בכך שאת לא מסתכלת מספיק במראות, אז זה טוב שהוא לא נתן לך לעלות על הכביש לבד. אין לך מה "לעבוד על כישורי המשחק" כי זה לא משחק, כי אמיתי לגמרי. תלמדי מהכשלון הזה, אל תנסי לעקוף אותו במשחקים והצגות.

Metal † Heart

New member
../images/Emo45.gif

גם אני זלזלתי במראות פעם, רק אחרי שנכשלתי בטסט הפנימי על זה הבנתי עד כמה זה חשוב..

barstick

New member
בטסט פנימי..

לא ידעתי עדיין לנהוג.. אני בשוק איך העבירו אותי.. אשכרה עשה לי טובה זה שבחן אותי.. אבל בכל אופן בקשר למראות אף פעם לא היו לי בעיות.. המורה אמר לי רק לעשות כאילו אני מסתכלת יותר כי אני לא מספיק מזיזה את הראש אז זה גורם לו לחשוב שאני לא מסתכלת מספיק.. אבל זה מוריד תביטחון שמכשילים אותך על כזה דבר..

barstick

New member
בולשיט...

אני מזיזה את המבט למראות לפני שאני מאותת ואחרי שאני מאותת ובזמן שאני פונה... אין פה שום חוסר זהירות. חוסר זהירות זה 90 אחוז מנהגי ישראל..

רן88

New member
"חוסר זהירות זה 90% מנהגי ישראל.."

איך המורה שלי היה אומר לי כשהייתי אומר דברים מהסוג הזה (אגב, מתאים גם לשרשור של משפטים של מורים): "נכון, הוא עשה את זה (כל מעשה לא מוצדק שאמרתי שנהג אחר עשה) אבל הוא כבר עבר את הטסט שלו - אתה עדיין לא". ככה שלפני שאת משווה את עצמך לרוב נהגי ישראל כדאי שתצטרפי אליהם. בכל מקרה, לבכות על זה שנכשלת לא בצדק לא יעזור (באמת שלא, זה לא סתם משפט). לעומת זאת, ניסיון להפיק לקחים מהטסט כדי להצליח בטסט הבא, ובנהיגה בכלל בחיים, יהיה הרבה יותר טוב (מכל הבחינות). שוב בהצלחה.

למעלה