נכשלתי בתאוריה...:(((

נכשלתי בתאוריה...:(((

שלום לכם, אני לא כותבת פה אבל עוקבת כבר כמה שבועות, אני בת 24 והחלטתי שזה הזמן להוציא רשיון, היום ניגשתי לתיאוריה ונכשלתי, היו לי 6 טעויות.. הקטע שהמורה לא מסכים להתחיל ללמד אותי עד שאני יעבור את התיאוריה, רציתי לדעת אם זה מקובל או ממש לא כי אני שוקלת להחליף מורה בגלל זה...

funnydog

New member
מה זה לא מסכים?

חלק גדול מהאנשים פה עשו תאוריה תוך כדי לימוד נהיגה!

זה מה שמעצבן אותי.....

כי גם תוך כדי הנהיגה אנייכולה ללמוד כמה דברים וזה יעזור לי בתאוריה... אוף טוב אני אומרת לו שאני רוצה לקחת כמה שיעורים ואם הוא בכל זאת יתעקש אני יעבור מורה...

be_roo

New member
כמה שיעורים כבר עשית?

יש שלב שבו אין טעם להמשיך בשיעור מעשי ללא שליטה מלאה בתיאוריה.

זה הענין, שלא עשיתי

אפילו לא אחד. אבל היום דיברתי והוא הסכים להתחיל ללמד אותי, ומחר יש לי שיעור ראשון.. אמאלה איזה פחד!!

be_roo

New member
טוב שהוא הסכים

כנראה שהוא לחוץ לקבל יותר הקצאות לטסטים (מורה מקבל הקצאה ממספר הרישוי לפי מס' התלמידים שעברו תיאוריה). לטעמי עדיף לגשת לתיאוריה לאחר מספר שיעורים מעשיים, מכיוון שאחרת החומר התיאורטי יבש ומשעמם וקשה להבנה. ברגע שמתיישבים מאחורי ההגה, רואים את ההגיון שמאחורי החוקים ולא צריך לשנן בעל פה.

הגשש 8

New member
אני לדוגמא...

למדתי תיאוריה רק אחרי השיעור ה24-, לפי מה שזכור לי

הגשש 8

New member
אני לא מבין מה קורה פה!

לא יודע למה זה קורה רק לי השרשורים הכפולים האלו !!

הגשש 8

New member
אני לדוגמא...

הגשש 8

New member
אני לדוגמא...

איילפ

New member
המורה שלי גם ככה בעיקרון

למרות שלי הוא ויתר. יש סיבה די טובה, מי שעובר תיאוריה יותר מודע לחוקים בכביש ולתמרורים, וגם הסיכוי שהוא יתעקב בקבלת הרישיון בגלל אי השלמת תיאוריה אפסי. אם המורה הוא מורה טוב, אני לא רואה בזה סיבה להחליף מורה. פשוט תלמדי טוב ותעברי תיאוריה שנייה או שלישית, זה לא משימה מאוד מסובכת, ואם כבר חיכית עד גיל 24, עוד שבועיים שלוש בטוח לא קריטיים.

miss_t

New member
לפי מיטב הבנתי אסור לנסוע בלי תאורי

-ה כן כן, כך המורה שלי אמר. יכולים לתת לך דו"ח(!) על זה שאין לך את הדף הירוק הזה שמצורפים לו כל הדברים(תאוריה, בדיקות גופניות).

למעלה