נגד הצבא. כנראה שאני אצא אחרי שנתיים של שירות, דרך הקב"ן, עם פרופיל נפשי, כיון שהם מכירים בתסמונת כ"הפרעה נפשית". דיברתי עם המפקדים האחראיים עליי, אך הם אינם מוכנים ללכת לקראתי. עצוב...
האם ניסית לפעול מעל המערכת ? אני יודע שזה לוקח ממך הרבה משאבים אבל אתה יכול להיות עמוד האש במקרה הזה. מכיוון שאני עובד קצת בתור בצבא, אני יודע את רמת האטימות הגדולה שיש שם (גם הקבנים הם רק לעיתים נדירות פסיכולוגים ולרוב עובדים סוציאלים ללא ידע באבחון). ליבי איתך, הרבה הצלחה בהמשך.
אל תיכנע!!! תשתדל לשמור על כוחך ולא להישבר!!! האם פנית למב"ס,או לנציג תביעות חיילים, ואם כן אשמח אם תשתף אותנו אנחנו נשתדל לעזור לך כמה שאפשר גם אם נגיע לבוגי, או מופז (גם לכנסת אם צריך) רק אתה תישאר בפנים. אתה מוכן לקרב האמיתי של החיים שלך (ושלנו)?
קב"ן איננו רופא והוא איננו רשאי לשנות פרופיל. רק רופא יכול לשנות פרופיל (להעלות או להוריד). אינני חושב שיש הבדל משמעותי בין 21 גופני או 21 נפשי וגם משיקולים של חיסיון רפואי זה לא מתפרסם. יכול להיות שכדאי לך לקבל חוות דעת מפסיכיאטר פרטי ולהציג אותה לצבא או לכל הפחות לבקש פגישה עם פסיכיאטר צבאי (לא קב"ן). בהצלחה
כשאני הייתי חיילת זימנו אותי עוד לפני הגיוס פעמיים לקב"ן אך בנובמבר 95 התגייסתי כרגיל כמו כולם. ישר כשסימתי צבא והגעתי לבסיס שלי הבנתי שיש לי פרופיל 45 נוירולוגי לא נפשי ולא כלום. אולי תנסה כזה פרופיל? זה לא ממש פוגע אחר כך באזרחות אני חושבת. ואל תקח ללב, אל תלחם בצבא זאת מעצמה אל תקח ללב נשמה הכל יהיה בסדר. בהצלחה
אתה לא נישבר! מה פתאום? בגלל אטימות של מישהו? יקירי, אם החזקת מעמד עד עתה, אל תישבר עכשיו. תמשיך לשרת ותחזיק מעמד. נכון שלעתים צריך להלחם על זכויות. אם בכל לא תהיה ברירה - אז תצא בהרגשת גאווה ולא כחייל שנכשל. אתה לא ניכשלת! המערכת ניכשלה! מאחלת לך ה צ ל ח ה !!! שביק