נכשלתי בבחינה

פנינה ו

New member
נכשלתי בבחינה

סוף סוף קיבלתי קצת אומץ לכתוב החודש האחרון היה קשה מאוד עבורי הייתי פה כל הזמן כאבתי עם הכשלונות ושמחתי עם ההצלחות בזמן זה עברתי טיפול IVF ראשון החזרנו עובר אחד בלבד וחיכינו שבועיים בשבת הופיעה המכשפה יום לפני בדיקת הדם בכיתי, כאבתי אבל שרדתי (לפחות אפשר יהיה לצלם את היד השבורה ולהוריד כבר את הגבס הנוראי שתפס אצלי משכן קבע) הנחמות הקטנות בחיים... אז עכשיו מחכים לפרוטוקול חדש ויוצאים לדרך חדשה (בתקווה שבלי גבס, אין מקום ביד אחת לכל בדיקות הדם
) שומרת על אופטימיות ואוהבת את כולכן/ם פנינה

אושרת@@

New member
פנינה יקרה

בד"כ במועד ב´ יש יותר הצלחות בבחינות. לא? מצטערת בשבילך,,,

נועם@בת

New member
../images/Emo14.gif אויש פנינהל´ה ../images/Emo24.gif

כל כך קיוויתי שבכל זאת, שאופטימיות זהירה תהפוך לאופטימיות אינסופית. מחבקת חזק חזק, ומתפללת שהפעם הבאה תהיה הפעם . עכשיו, אחרי שבכית, כבר רואים את השמש מציצה בין העננים, ואפילו הגשם הכבד שירד, הוא בעצם גשם של ברכה שיפרה את האדמה. חבקי חזק את האיש שלך, שבכלל לא מודאג
אבל בטח עצוב בדיוק כמוך. ותזכרי שנועם הבטיחה שבקרוב תהיו אבא ואמא.
נועם

חמודה , התגעגעתי אליך , בחיי.../images/Emo24.gif

כואב לי לשמוע שלא הצליח , למרות שאני מעודדת שאת (כבר) לא שבורה בדומה ליד. מפרגנת לך לאורך כל הדרך , כמה שיקח , ובתקווה שממש לא יקח הרבה. ענת.

אולה *

New member
מסתכלים על חצי הכוס המלאה, אה

הי, פנינה. מה אני אגיד לך? להכשל בבחינה - לא נעים בכלל, במיוחד בבחינה שדורשת הכנות כואבות וארוכות. אבל אולי מועד ב´ יהיה מוצלח יותר? בעצם כך בד"כ קורה. כי לומדים את החומר טוב יותר, בצורה קצת שונה... ואז מקבלים 100. שמחתי לראותך ביום ה´. תרגישי טוב,
אולה.

עמית@

New member
מצטערת נורא לשמוע- פנינה

הלוואי השני יוכיח את תיאוריית ה"טסט השני" חיבוק חזק

באאבו

New member
את יודעת שבדר"כ לא נותנים יותר

מ- 2 מועדים. נכון? זה אומר שבמועד ב´, בפעם הבאה, את מוציאה ציון עובר.

../images/Emo24.gif הוא היה עצוב, אבל עכשיו

מתחיל לחייך כי לדרך חדשה יוצאים עם חיוך. בהצלחה פנינה!

מיכל ק-ש

New member
פנינה,

כמה חבל, אבל טוב שאת שומרת על אופטימיות לקראת הפעם הבאה, שאני ממש מקווה שתהיה האחרונה. מיכל.

תוליק

New member
פנינה

אני מקווה בשבילך שמועד ב´ יהיה באמת מוצלח. ועכשיו אחרי שהורדת את הגבס - יש לך מקום בשתי הידיים לאחוז תינוק!! תמשיכי לשמור על אופטימיות - אחרי הכל נגישה חשובה לא פחות מהמעשים. בהצלחה.

shiri_koren

New member
פנינה מתוקה

מבטיחה להיות לצידך עד לאושר......וכמובן גם אחריו. אני רוצה שתדעי שאני נורא נורא נורא שמחה שהיכרנו והפכנו לחברות כ"כ טובות. אוהבת המון ותמיד פנויה בשבילך שירי

מרב.

New member
עצוב לשמוע, פנינה,

איכשהוא יש תמיד ציפיה לקראת IVF ראשון- וכואב מאוד להבין שבכל זאת הדרך לא הגיעה לקיצה. אבל רוח של אופטימיות נושבת מהמילים שלך- ואת יודעת, זו הדרך... מאחלת הצלחה בשני- שיהיה האחרון נראה לי שכדאי להתחיל ללא גבס, בגלל זה הוא חיכה, הילדון שלך... מרב

פנינה

הצטערתי מאד לקרוא - אני בתור המורה הייתי מעבירה אותך...אבל מה לעשות שאני לא קובעת. גם אני 3 ימים לפני הבדיקה אז אני ממש מבינה אותך. שולחת לך חיבוק
שמחה לשמוע שאת שומרת על תקווה ואופטימיות - כמו שצריך ! מקווה שנשמע ממך בהמשך רק בשורות טובות...

פנינה יקירתי

עצוב וכואב כל כך אני נזכרת עכשיו במצגת שראינו עם הסמיילים העצובים.... שולחת חיבוק ובטוחה ששתי ידייך השלמות עוד יחבקו תינוק בקרוב אוהבת זוהרה

טלי2

New member
כשאת כותבת "נכשלתי בבחינה"

נצבט לי הלב, יש משהו במילה "נכשלתי" שמתקשר אצלי (ואני יודעת שזו אסוציאציה אישית) לתחושת אשמה (אם נכשלתי בבחינה, הרי שזו אחריות שלי), והרי ברור שאת לא אשמה ב"כשלון" הזה. כאן קשה לדעת בדיוק איך להתכונן, ואי אפשר להחביא פתקים, או להעתיק מחברה את התשובות. ואפילו אי אפשר להתנחם כאן בתוצאה של "80", "75" או "90", כי יש רק תוצאה "חיובית" או "שלילית". אז אני שמחה לדעת שאת שומרת על אופטימיות ואני בטוחה שעוד תצליחי.

רומי^^

New member
../images/Emo10.gif, ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif, ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

רוני@30

New member
פנינה -

נסיון ראשון, יד אחת - לא הצליח. נסיון שני, שתי ידיים - יצליח ! מצטערת לשמוע על האכזבה ומקווה מאוד מאוד שהפעם הבאה היא הפעם האחרונה. רוני

יעל@

New member
פנינה

דבר ראשון אני שולחת לך חיבוק גדול. ואני יכולה לספר לך שגם אצלנו בפעם הראשונה היה והוחזר רק עובר אחד..... ובפעם השניה למרות שלא הצליחה, יצאו לנו 11 עוברים. שמרביתם התפתחו יפה. ולכן צריך לראות את הפעמים הראשונות כנסיון, לבדוק וללמוד את הפרוטוקול. מחזיקה לך אצבעות לפעם השניה, ושתהה האחרונה. יעל

למעלה