נכנס יין יצא סוד...

נכנס יין יצא סוד...

אתמול חזרתי מוקדם הביתה כי לאבא היתה פגישה והוא לא יכל היה לבוא לקחת אותי מהביצפר בשעה 3 וחצי אז השתחררתי בעשרה לשלוש ודניאלה, שלא רצתה להישאר לבד ב-PRIVATE STUDY (שיעור חופשי שיש לנו בספריה), הבריזה ובאה אליי. החלטנו ללכת לבקר בביצפר הקודם שלי והפדיחות שהלכו שם עם הבלונדי היו לא יאומנות... בערב הייתי במסיבה ואיך אומרים? נכנס יין יצא סוד...? שתיתי קצת (יותר מידי) והתקשרתי אליו. זהו. יצא סוד.
הייתי חייבת לשתף. התקדמתי עוד צעד (באיזשהו שביל) ולא התביישתי לדבר איתו (אז מה אם נצטרכו כמויות מסחריות של אלכוהול כדי לגרום לי להגיע למצב של לא להתבייש...
) וזייהו אני שמחה. מחר אני הולכת לסרט עם כל הבנות (החבורה שלנו בביצפר של איזה 8 בנות) ואח"כ למועדון. מה איתכם? מה אתם עושים\לא עושים בסופשבוע?

Odish16

New member
חחחחחח חמודה :)

לא סיפרת לי על זה חצופה...אבל תספרי..:) המממ, אני אמורה ללכת אל חברה ולשון אצלה, אבל כל כך לא בא לי...נראה במצברוח שיהיה לי מחר...כי בכל זאת, זה יומולדת של אח שלה...ומשפחה שלה תהיה שם וכאלה...מה אני קשורה? בלאט. אבל זה נראה מה יהיה, ואם לא זה, אני בטח אקרא קצת או אעשה סיכומים למבחנים שיש לי בקרוב ואנסה לסיים את הפרוייקט המזדיין בנורבגית שעמלתי עליו קשות! בהתחלה כתבנו הרבה מידי, אחר כך קיצרנו וזה קצר מידי! בעעעעעעעעע

אסף 8

New member
3 משחקים, אימון ובסוף אין סושי ../images/Emo13.gif

אמרתי לחבר סיני אחד שלי שסושי נשמע לי מגעיל כי הוא אוהב לדבר על אוכל, אז הוא ועוד סיני שגם הוא חבר שלי לוקחים אותי למסעדת סושי והבטיחו שאם יהיה מגעיל נלך לקנטקי פרייס צ'יקן או מקדונלדס להעביר את הטעם. בסוף דחינו את זה לסופשבוע הבא... ומכל זה יצא לי לחשוב רק על דבר אחד, סושי זה לא מאכל יפני?

ציקהלה

New member
סושי זה יפני אבל

זה כל כך טעים!!! אל תחשבי להמרות את פי אפילו חחח סתם

kit k@t

New member
לא איתך, דביל....

שים לב לאן ההודעה משורשרת.. קאט

ציקהלה

New member
זה מדהים נכון?

איך שאטימות הופכת אנשים לשמוצים, אותי דווקא אנשים כאלה מצחיקים מה אני יגיד לקאט? את פשוט אדירה מה המרחק מהארץ עושה לך רע? מה את לא מרוצה? יש לך מחזור כל יום מחדש (סליחה אם פגעתי במישהי) אל תורידי עלי או על אנשים אחרים לכי לפסיכיאטר!

Doctor Evil

New member
אתה בסיידר ציקהלה..

אתה בסיידר.. אני אוהב איך שאתה קוטל אנשים וישר מתנצל :)

EROTOMANIA

New member
אלכוהול זה רע.

היום הייתי בקניון עם חברות. זהו. עד כאן, החיים המרגשים של קים.

okts

New member
אני בדרך לראות יורוטריפ.....

אספר מחר איך היה..... ואתמול ראיתי 50 FIRST DATES, סרט נחמד....די מצחיק.... אז זהו בינתיים....

נעמצי

New member
סופ"ש שלי

במקום לצאת לסקי עם חברים שלי נשארתי בבית עם אחים שלי הקטנים. כשריטה שרה "ילדים זו שמחה" היא לא חשבה על אחים שלי. אבל למרות כל הניסיונות שלהם להוציא אותי מהמטה בשש בבוקר ( גרגרת כסא, ניעור הפרצוף שלי, כאפות קטנות ולמשוך ממני את השמיכה )........... לא משהו הלך להם. הייתי הרוסה לחלוטין אז ישנתי 14 שעות .( עד לפני כמה דקות ) את חייבת לספר לי שירן במסנג'ר את כל הפרטים על הבלונדי....... את יודעת.. שיהיה גם המשך. :)

למעלה